Blockchain News 24.08.2018

Ekipet Bittrex me firmë tregtare për të nisur crypto platformë tregtare të letrave me vlerë

SHBA shkëmbimi i bazuar cryptocurrency Bittrex është në partneritet me një “rregulluar sistem alternativ tregtare” me qëllim të në fund të fundit nisjen tregtare kripto-të letrave me vlerë. Bitrex tha se është duke punuar me Trading Rialto, e cila aktualisht ofron produkte me të ardhura fikse për tregtarët, për të fituar miratimin rregullator për të mbështetur “letrave me vlerë Blockchain-bazuar.”

Nëse miratimi është dhënë, Rialto në plan të nisë një “gjithëpërfshirës” oferta e letrave me vlerë, duke përfshirë edhe një shërbim këshillimor lëshimit, vendosje, shërbimit kujdestarinë, & USD tregtare. CEO firmë tregtare Rialto së Shari Noonan tha “Duke punuar së bashku, ne do të jetë në gjendje për të zgjeruar ofertat aktuale e klientëve tanë për të përfshirë jo vetëm letra me vlerë dixhitale, por gjithashtu të sigurojë atyre qasje në një platformë globale të avancuar dhe të besueshme tregtare.”


Kompania Bitcoin portofolin merr licencën E-parave nga rregullatori në Mbretërinë e Bashkuar

WIREX, një me bazë në Londër Bitcoin portofolin dhe kartën e pagesës provider, thotë se ajo është bërë 3 kripto-enabled kompani për të marrë një licencë E-parave nga rregullatorët financiarë në Mbretërinë e Bashkuar(Autoriteti i Sjelljes Financiar.) Licenca mundëson kompanisë të nxjerrë të holla elektronike dhe të ofrojnë shërbime të pagesave në të gjithë Bashkimin Evropian dhe Shoqata Evropiane e Tregtisë së Lirë, sipas të dhënave publike.

Pavel Matveev, bashkë-themelues i WIREX, tha në lirimin se ishte për një përpjekje të “të përmirësuar dhe përsosin shërbimet e saj e-para në të gjithë [Zona Ekonomike Evropiane].””Duke vet licencës ynë kryesor, në vend të ekzistuese licencës tonë agjenci FCA, do të thotë efikasitet në rritje dhe kosto më të ulëta.” Më specifikisht, sipas Kelly Horn, një përfaqësues media për WIREX, licenca do të japë WIREX aftësinë për të ofruar më të shpejtë dhe të shërbimit më të përgjegjshme me ritme më të ulëta për klientët e saj. Matveev shtoi se kompania ka qenë gjithashtu i kërkuar licenca në tregjet e tjera, përfshirë në Singapor dhe Japoni, si ajo vazhdon të punojë për të zgjeruar biznesin e saj ndërkombëtare.


Singapore Stock Exchange përdor Blockchain për vendbanimet më të shpejtë

bursë Singaporit është duke punuar me Autoritetin Monetar të Singaporit (POR), de facto banka qendrore e qytet-shtet-së, për të shfrytëzuar Blockchain në një përpjekje për të përmirësuar efikasitetin e vendbanimeve të letrave me vlerë. The Singapore Exchange (SGX) tha se bashkëpunimi ka për qëllim të shkallë deri Dorëzimit të vendit kundrejt pagesës (DVP) Kapaciteti në mënyrë që ajo është në gjendje për të Automate transaksionet nëpërmjet kontratave zgjuar blockchain-bazuar. DVP është një proces zgjidhje që siguron asetet janë transacted vetëm kur pagesat përkatëse janë pranuar.

Kreditimi mbështetje teknologjike është një listë e firmave të njohura si Nasdaq dhe të shërbimeve profesionale firmës Deloitte, si dhe Blockchain fillimin Anquan, sipas njoftimin. Qëllimi është për të zhvilluar një rrjet të shpërndarë, ku institucionet financiare dhe investitorët mund të bëj letrat me vlerë që janë konvertuar në argumentet dixhitale nëpër platforma të ndryshme blockchain.


kreditorët Mt gox Bitcoin tani mund të paraqesin pretendimet e rehabilitimit

Kreditorët e shkëmbimit të gjatë-vdekur Bitcoin Mt gox tani mund të fillojnë dorëzimin prova të pretendimeve të tyre në një proces të rehabilitimit të sapo-miratuar. Nobuaki Kobayashi, kujdestar i Mt. gox, njoftoi në një shënim të enjten se një online sistem pretendim dorëzimi është tani dhe drejtimin për kreditorët, nëse janë apo jo ata paraqitur prova për pretendimet në procedurën e mëparshme falimentimit.

Kobayashi tha se kreditorët kanë deri në tetor. 22nd të paraqesë prova & gjithashtu tha “Afati i planifikuar për të besuarin Rehabilitimit të paraqesë një deklaratë të miratimit apo refuzimit të gjykatës është janari 24, 2019, por, në pikën aktuale në kohë, një datë të caktuar nuk është përcaktuar.” megjithatë, Përdoruesit të cilët kanë humbur në internet qasje login për Mt. Gox mund të duhet të paraqesë informacion në një metodë offline duke dërguar prova në një adresë në Tokio caktuar nga Mt. gox kujdestar.


KSHZ thotë se do të “rishikim” Kundërshtimet Bitcoin ETF

KSHZ-ja tha zyrtarët e lartë do të shqyrtojë urdhërat negative lidhur 9 ETFs Bitcoin lëshuara të mërkurën. Siç ka shkruar sekretari SEC Brent Fields në një letër drejtuar NYSE Group këshilltar i lartë David De Gregorio: ” Komisioni do të shqyrtojë veprimin e deleguar. gusht 22 Urdhri i qëndroi deri në urdhërat e Komisionit ndryshe.”

Hester Peirce njoftoi lajmin, që sidomos shkëputur nga muajt e fundit Bitcoin vendim refuzimi ETF. Në një Tweet Ndiqni-up, Komisioneri Peirce shpjegoi hapat që do të vijnë si KSHZ lëviz për të rishikuar vendimet. “Komisioni (Kryetari dhe Komisionerët) delegon disa detyra për stafin e saj. Kur personeli vepron në raste të tilla, ajo vepron në emër të Komisionit. Komisioni mund të shqyrtojë veprimin e stafit, si tani do të ndodhë këtu.”


Raporti Kraken Daily Market për 23.08.2018

BTC
$6,425
↑ 1.37%
$62.6M
ETH
$274.3
↑ 1.21%
$32.5M
XRP
$0.3195
↑ 1.13%
$2.92M
EOS
$4.80
↑ 3.90%
$2.07M
BCH
$520.19
↑ 0.99%
$1.79M
ETJ
$12.35
↑ 1.90%
$1.71M
LTC
$55.96
↑ 2.55%
$1.05M
Ushdt
$1.00
↑ 0.11%
$843,238
DASH
$139.5
↑ 1.54%
$692,431
XLM
$0.2120
↑ 1.55%
$671,906
XMR
$88.96
↓ 0.84%
$624,059
mln
$5.52
↓ 0.18%
$578,154
KZZ
$130.6
↑ 2.24%
$263,946
REPS
$18.67
↑ 1.97%
$80,802
GNO
$30.4
↓ 0.56%
$21,987
doxh
$0.0023
↓ 1.86%
$17,066

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$108M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme
kripto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


Blockchain News 24.08.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *