Blockchain News 24.06.2018

Bitcoin bie në nivelin më të ulët që nga nëntori 2017

Bitcoin kurrë nuk ka qenë më i ulët që nga nëntori dhe çmimi i saj ka rënë me rreth $ 1,000 gjatë dy ditëve të fundit për të arritur një të ulët të ri të $ 5,800.

Kjo është pika më e ulët në shumë muaj, më e ulët se në shkurt, kur ajo ra në $ 6,000, më e ulët se në prill, kur ajo ishte e gjatë $ 6,000 dhe ishte më e ulët se sa çmimi që nga tetori, me përjashtim të një rënie të shkurtër në nëntor.

Blockchain News 24.06.2018

vëllimet e saj kanë rënë edhe në lidhje me $ 3.6 miliardë, me gjysmën e kapacitetit të saj të rrjetit tani janë duke u shpenzuar për 0.46 MB Bitcoin madhësisë bllok.

Kjo është në mënyrë të konsiderueshme më pak se ngecje të rëndësishme që përdoren për t'u parë, si Blockchain Bitcoin është tashmë duke u përdorur më pak se ajo ishte në 2015.

megjithatë, pjesa e tyre e tregut është në rritje, por kapitalizimin e tyre të tregut do të bien vetëm nën $ 100 miliardë për herë të parë në shumë muaj.

Nuk është me të vërtetë nuk ka arsye për të bërë një emër për këtë rënies të kohëve të fundit. Nuk ka pasur këmbimit, për katër vjet nuk ka mjellmë e zezë të mbetur në Bitcoin.

për këtë arsye ajo mund të ketë qenë një rast të blerjes së thashetheme, shitur lajmin, thashethemet se debati scalability është duke u zhvilluar, dhe lajmi është fillimi i Rrjetit Lightning (LN).

Ky i fundit pritet të jetë zhgënjyese sa i përket i gjithë rrjeti Bitcoin është i shqetësuar, si ajo funksionon si një sistem të kontabilitetit dhe kështu ndryshon nga një transaksion blockchain.

Ajo ka përdorur niches, por për transaksionet e përditshme, Bitcoin LN bëhet pak më shumë jopraktike bitcoins së bashku me të thjeshta që janë tashmë të pakëndshme të tyre.

Përdorshmërisë është një pikë që është bërë shumë kohë më parë, dhe CRYPTOS kanë shkuar disa mënyra në drejtimin e duhur, por tani detyra për Bitcoin mund të jetë pak më e vështirë.

Por askush nuk dukej të kujdesen për përdorshmërisë nëse akuzat ishin të $ 70 dhe të gjithë u duke filluar për të shitur. Shpjegimi i vërtetë, pra, mund të jetë furnizim të thjeshtë dhe kërkesës.

Furnizimi ishte prerë në gjysmë për Bitcoin në 2016, në mënyrë që çmimi u rrit ngadalë dhe u, pastaj në dhjetor të rritet mjaft shpejt.

Në të njëjtën kohë më shumë dhe më shumë minierash hardware erdhi në. Tani këto dy parametra të kërkesës dhe ofertës të përpiqen të arrijnë një ekuilibër.

Ku që ende mund të shihet, dhe të cilat minator së pari duhet të paraqesë për falimentimin, ajo ndoshta do të thotë së shpejti. Nderkohe, ndoshta Bitcoin mund të gjeni diçka tjetër përsëri se çmimin që ju mund të flasim për shkak se çmimi mund të merrni mërzitshëm për një kohë.


Raporti Kraken Daily Market për 23.06.2018

BTC
$6,148
↓ 0.71%
$76.2M
ETH
$475.3
↑ 0.03%
$52.1M
EOS
$8.28
↓ 6.02%
$5.32M
BCH
$758.63
↓ 1.99%
$4.74M
XRP
$0.4865
↓ 1.57%
$4.23M
ETJ
$14.73
↓ 3.60%
$3.05M
LTC
$82.89
↓ 3.27%
$2.86M
XMR
$116.29
↑ 3.78%
$1.58M
XLM
$0.2000
↓ 3.10%
$1.04M
DASH
$241.7
↑ 0.16%
$959,115
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$565,222
KZZ
$169.9
↓ 1.00%
$248,907
REPS
$30.53
↓ 2.12%
$206,578
ICN
$0.645
↓ 2.91%
$42,744
GNO
$47.5
↓ 3.18%
$34,867
mln
$30.08
↓ 2.24%
$8,823

Kraken DIGITAL ASSET EXCHANGE
$153M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme
kripto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


Blockchain News 24.06.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *