Blockchain News 21 janar 2018

Pavel Durov kërkon përdoruesve për të raportuar mbi përhershme që ofrojnë për të blerë gjoja një cryptocurrency e një të dërguarit. zyrtarisht, ICO e kompanisë ende nuk është njoftuar.

Pavel Durov TwitterNëse ju shikoni ose për të marrë oferta për “Blej Grams”, le të na njohin në


Bitcoin portofolin Blockchain tani ofron tregtare cryptocurrency në 22 shtete amerikane

Bitcoin entuziastë që jetojnë në Shtetet e Bashkuara kanë opsione të shumta në dispozicion të tyre për blerjen dhe shitjen e cryptocurrencies. megjithatë, ka ende shumë vend për përmirësime në të ardhmen dhe shërbime konkurruese.

blloku zinxhir, i njohur provider Bitcoin portofolin, ka partneritet me SFOX për ta bërë atë më të përshtatshëm për të blerë dhe shitur cryptocurrencies dhe asetet dixhitale. Përdoruesit në mbi 20 shtetet mund të përdorin këtë platformë si e drejtë tani, e cila do të sjellë një konkurrencë shumë të nevojshme në ekosistemin.

Ajo është gjithmonë interesante për të parë kompanitë e Bitcoin-orientuar evoluojnë me kalimin e kohës. Blockchain nisi si një ofrues të shërbimit Bitcoin portofolin, si për përdoruesit online dhe celular. Për të mbajtur vrullin e shkuar, kompania ka partneritet tani me SFOX për të lejuar përdoruesit të bazuara në SHBA shesin Bitcoin shpejt dhe me lehtësi.


ligji i ri i futur në Korenë e Jugut kërkon që zyrtarët shtetërorë të deklarojnë pronat crypto

Një projekt-ligj është futur në Korenë e Jugut që të kërkojë zyrtarëve publikë të deklarojnë investimet e tyre në cryptocurrencies përfshirë Bitcoin. Kjo iniciativë pason kundërthëniet e fundit brenda qeverisë në lidhje me rregulloret cryptocurrency, përfshirë tregtimit të brendshëm dhe manipulimin e tregut.

Projekt-ligji ndryshon Etika e shërbimit publik të veprojë për të kërkojë zyrtarëve publikë të deklarojnë pronat e tyre cryptocurrency të 10 milion won ose më shumë (~ USD $ 9350). Nëse zyrtarët japin informacion të rrejshme ose mashtruese në lidhje me pronat e tyre kripto, Chung Dong-yong, anëtar i Komitetit Administrativ dhe të Sigurisë Korean Kuvendit Kombëtar Jugut propozoi një penallti dhe masa disiplinore, Lajmet Lokale, Paratë Sot detajuar. Hankyoreh pastaj citoi atë duke thënë:

Pasi qeveria është duke marrë rolin udhëheqës në rregullimin cryptocurrency, sektori publik duhet të marrë rolin udhëheqës në mënyrë transparente zbulimin e përhapjes pronës përmes cryptocurrency.


Blockchain News 21 janar 2018


Ajo që ne dimë për cryptocurrency Gram dhe Telegram ICO