Blockchain News 21.08.2018

Banka Litenshtajnit Union është banka e parë e licencuar në botë për të nisur cryptocurrency e vet

Union Bank AG Litenshtajnit në plan të nisë cryptocurrency tyre, duke shënuar një parë për një bankë të licencuar dhe rregullohet. Banka deklaroi token e tyre cryptocurrency do të fillojë në shtrirjes me Autoritetin e Tregut Financiar, autoriteti rregullator i Lihtenshtajnit. Monedha quhet Union Bank Coin pagesës dhe do të mbështetet nga monedhës Fiat. Banka ka partneritet me disa ndërmjetësit cryptocurrency dhe këshilltarët për të siguruar konvertimit seamless nga cryptocurrency të monedhës Fiat.

Banka tha se do të bëhet një “një hap crypto dhe ofrues Blockchain.” Kryetari i Bordit të Drejtorëve, M.H. Dashmaltchi, tha: "Qëllimi ynë është që të bëhet banka e parë Blockchain në botë të investimeve… si një bankë plotësisht të licencuar dhe rregullohet ne jemi në një pozitë të privilegjuar për të kombinuar të gjitha avantazhet e bankare tradicionale me mundësitë e natyrshme në teknologji blockchain.


shkëmbimet Kripto bashkohet Winklevoss grup mbështetur vetë-rregullues

Një grup i shkëmbimeve cryptocurrency janë bashkuar me themeluesit Gemini Cameron dhe Tyler Winklevoss për të nisur një organizatë të re të industrisë-fokusuar vetë-rregullues (SRO). Shoqata Virtual Mallrave ka për qëllim të “Foster financiarisht të shëndoshë, Tregjet përgjegjëse dhe inovative virtuale mallrave” duke zhvilluar standardet e industrisë dhe inkurajimin e shkëmbimeve cryptocurrency për të parandaluar manipulimin e tregut dhe veprime të tjera mashtruese.

Binjakët është duke filluar një grup pune për të filluar zhvillimin e këtyre standardeve. Komisioni Trading mall Futures ka juridiksion ligjor mbi mallrat, si Bitcoin, edhe pse kjo nuk do të ketë juridiksion mbi të holla dhe spot tregjet rrjedhin nga mallrat. VCA shpjegon ” Tregjet cash për mallrat virtuale, mund të përfitojnë nga një shtresë shtesë të mbikëqyrjes. Ne besojmë se duke shtuar se këtë shtresë mund të ofrojë edhe më shumë mbrojtje për konsumatorët dhe për të siguruar integritetin e këtyre tregjeve dhe industrinë në rritje.” VCA do të emërojë një bord të drejtorëve që të mbikëqyrin organizatën, të cilat do të angazhohen për të mbetur një jo-fitim, grup pavarur që mund “të ndihmojë të vendosur dhe të miratojë standardet globale dhe praktikat më të mira.”


banka kineze lëshon $ 66m vlerë të letrave me vlerë në blockchain

Zheshang Bank, një nga më të mëdha tregtare mbajtur privatisht bankat në Kinë, ka përfunduar lëshimin e letrave me vlerë me vlerë $66 milionë për investitorët, duke përdorur platformën e saj pronarit blockchain. Banka paraqitur prospektin e saj për Clearing House Shangait në gusht. 13 & u bë një nga institucionet e para në vend që të ketë lehtësuar transaksionet për letrat me vlerë të mbështetura nga një grup aktivesh nëpërmjet blockchain.

platforma, quajtur Lianrong, është projektuar në shtëpi nga banka me qëllim të lejuar kompanitë e regjistruara për të transmetuar pasuritë e tyre të llogarive të arkëtueshme për investitorët potencialë dhe për të lejuar më tej ta zgjidhin transaksionet e këtyre faturave si letra me vlerë në një mënyrë peer-to-peer. Me blerjen e arkëtueshme llogarisë një firmë e, një investitor në thelb paguan për faturën në pritje të firmës në një zbritje dhe pret për të mbledhur një sasi të plotë në një fazë të mëvonshme nga partia që është përgjegjës për të bërë pagesën origjinale.


Raporti Kraken Daily Market për 20.08.2018

BTC
$6,459
↑ 0.99%
$39.9M
ETH
$286.9
↓ 3.95%
$22.1M
XRP
$0.3356
↓ 1.57%
$4.46M
EOS
$5.07
↓ 1.93%
$2.34M
BCH
$547.28
↓ 2.71%
$2.25M
ETJ
$13.04
↓ 2.18%
$2M
LTC
$56.58
↓ 1.20%
$1.47M
XMR
$99.45
↑ 2.76%
$1.03M
DASH
$148.7
↓ 4.51%
$789,961
XLM
$0.2260
↑ 0.45%
$736,331
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$723,531
KZZ
$134.3
↓ 4.41%
$274,363
mln
$7.06
↓ 13.7%
$202,729
REPS
$18.31
↓ 0.38%
$144,308
GNO
$30.0
↓ 3.48%
$35,107
ICN
$0.465
↓ 3.41%
$27,439

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$78.4M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme


Blockchain News 21.08.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *