Blockchain News 17 janar 2018

Blockchain ETFs nisur në NASDAQ dhe NYSE Arca

Realiteti Aksionet Këshilltarët dhe Amplify Trust ETF nisur fondet e para blockchain-bazuar këmbimit tregtohen- (ETFs) në Nasdaq dhe Bursën Arca New York sot.

Aksionet Reality’ ETF hap në $24.20, ndërsa ETF Amplify ka filluar më afër $20.

Të dy ETFs ekskluzivisht do të investojë në kompani blockchain-bazuar.

Kian Salehizadeh, një analist me Aksionet Reality tha:

“Ne kemi kërkuar për të bërë një ETF blockchain teknologji të lidhura, kështu që një tjetër fond Bitcoin, por diçka që merr avantazhin e ekosistemit themelor.”

Ndërsa KSHZ nuk ka lëshuar zyrtarisht miratimin e ETFs, mungesa e një mosmiratimit formal do të thotë ETFs janë miratuar në mënyrë automatike sipas ligjit aktual, Salehizadeh shpjegoi.

aktualisht, KSHZ-ja ka 75 ditë për të nxjerrë një mosmiratimin ose vërejtje për një paraqitjen ETF. Nëse nuk ka mosmiratimi ose kundërshtim i tillë është deklaruar, fondet mund të jetë e shënuar.


banka më e madhe japoneze në plan të nisë shkëmbimin cryptocurrency

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ka nisur një iniciativë për të hapur një shkëmbim të ri dhe të lëshojë monedhën e vet virtuale: e "monedhë MUFG."

Banka gjithashtu mund të kontrollojë vlerën e medaljes, e cila synon të jetë me vlerë rreth 1 jen. Përdoruesit pastaj mund të përdorni këto monedha, arrihen nga smartphones e tyre, për të paguar për mallra dhe shërbime në një mënyrë të sigurt.

MUFG synon të rrisë miratimin me furnizuesit dhe shitësit në të gjithë Japoninë për platformën e pagesës dhe ka për qëllim për të nisur më vonë në vit.

MUFG ka njoftuar tashmë Agjencinë e shërbimeve financiare në planet e tyre për të nxjerrë monedha dhe të hapur një shkëmbim. Banka e Tokio-Mitsubishi UFJ do të bëjë përgatitjet e plota për lëshimin monedha MUFG, me plan të organizojë gara për të gjeneruar ide për përdorimin e biznesit e monedhave MUFG në mars.

Në mënyrë që të krijojë një shkëmbim të monedhës virtuale në Japoni, ajo është e detyrueshme për të regjistruar me Agjencinë e Shërbimeve Financiare, dhe ka ende disa pengesa mbetur.

UFJ Financial Group Mitsubishi, me seli në Chiyoda, Tokyo, është grupi më i madh financiar i Japonisë dhe është 2 më e madhe banka kompani holding në botë, duke mbajtur rreth $1.8 trilion USD.

Blockchain News 17 janar 2018


Blockchain News 17 janar 2018