Blockchain News 17.09.2018

Binance për të nisur Singapore fiat-kripto shkëmbimit

Binance është vendosur të zbulojë një e këmbimit valutor fiat që do të bazohet në Singapor. CEO Changpeng Zhao tha se shkëmbimi i ri është aktualisht në një fazë testimi beta ftesë-vetëm duke filluar më 18 shtator, 2018.

Ia vlen të përmendet se autoritetet e Singaporit nuk rregullojnë shkëmbimet crypto sepse kripto nuk njihet si tender ligjor në vend, por shkëmbimet janë të nevojshme megjithatë të veprojnë në përputhje me LPP dhe rregullat FT.

Nuk ka asnjë dyshim apo keqkuptime në lidhje me Binance qenë shkëmbimi i madh cryptocurrency në vitin e fundit. CEO Shkëmbimi-së, Changpeng Zhao (Cz në Twitter), njoftoi të shtunën rreth Binance së shpejti për të nisur një testim jetojnë parave beta e Singapore FIAT shkëmbimit, duke filluar nga 18 Sept. This feature is expected to be available based on invitation only. This tweet is coming on the second day (nga tre) takimit Cumberland, duke u zhvilluar në Singapor.

megjithatë, pasi që shumica e shkëmbimeve cryptocurrency kryesisht varet nga ETH ose BTC si një aktiv bazë për likuiditet, listimi i argumentet kripto çiftëzohet me FIAT me siguri do të jetë një tjetër hap i madh në drejtim të miratimit të kripto.


riders Uber Argjentinës paguajnë me BTC, që nga kartat e kreditit u ndaluan

Argjentina e ka ndaluar përdorimin e kartave të kreditit për blerjen e nget Uber, Uber përgjigj duke pranuar Bitcoin si pagesë për rides. Që shteti ka lëshuar një urdhër që ndalon kartat e kreditit si pagesa për Uber në 2016, përdoruesit kanë qenë në gjendje të përdorin Bitcoin nëpërmjet kartës së debitit Xapo.

Sipas kryetarit të Bitcoin LATAM dhe CEO i RSK Labs, Diego Gutierrez Zaldivar "Në përdoruesit e përgjithshme Uber janë shumë njohuri në lidhje me teknologjinë dhe më të prirur për Bitcoin kuptuarit dhe përdorimin, frika për Bitcoin zakonisht vijnë nga përdoruesit e më shumë analfabetë. "


Raporti Kraken Daily Market për 16.09.2018

ETH
$221.6
↓ 0.68%
$27.7M
BTC
$6,499
↓ 0.46%
$21.9M
XMR
$118.02
↓ 0.65%
$1.53M
XRP
$0.2812
↓ 0.18%
$1.42M
BCH
$446.88
↓ 1.96%
$1.39M
EOS
$5.45
↑ 0.74%
$953,346
LTC
$57.12
↓ 0.63%
$807,294
ETJ
$11.17
↓ 2.27%
$493,446
XLM
$0.2070
↑ 1.31%
$334,236
mln
$11.57
↑ 0.26%
$262,666
DASH
$188.3
↓ 2.34%
$210,706
doxh
$0.0064
↑ 3.94%
$176,040
KZZ
$118.1
↓ 2.59%
$167,062
Ushdt
$1.00
↑ 0.02%
$101,492
REPS
$13.49
↑ 1.97%
$78,887
ICN
$0.378
↓ 0.22%
$35,826

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$57.6M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme


Blockchain News 17.09.2018


Bitcoin Cards

 

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *