Blockchain News 13 janar 2018

qytetarët e Koresë së Jugut kundërshtojnë cryptocurrency ndalimin e tregtimit

JTBC, një mbarëkombëtar rrjet TV kabllor përgjithshme dhe transmetimi kompania e Koresë së Jugut njofton qeveria e Koresë së Jugut është “tronditur” në numrin e qytetarëve që kërkon heqjen e Ministrit të Drejtësisë dhe Ministrit të Financave për manipulim të tregut.

100nënshkrime k janë ngritur për të kundërshtuar ndalimin propozimin cryptocurrency tregtare.

30nënshkrime k janë paraqitur kërkesa për heqjen e dy ministrave.


Dridhem tani pranon Bitcoin për abonim shërbim streaming

Twitch, më e madhe e lojë video shërbimit streaming në botë tani pranon Bitcoin për atë e abonimit shërbimet streaming.

Twitch zotërohet nga Amazon.

Twitch përdor Bitpay për përpunimin e transaksioneve të saj Bitcoin.

Blockchain News 13 janar 2018


Dy powerstations elektrike të blera në Rusi për të cryptocurrency minave

Dy stacioneve të energjisë elektrike në Rusi janë shitur me qëllim të minierave cryptocurrency, gazeta Kommersant raportuar, duke cituar burime. Kjo është marrëveshja e parë e tillë në vend.

Të dy stacionet e energjisë janë në rajonin Perm, në shpatet perëndimore të Maleve Urale Mesme, dhe në Republikën fqinje të Udmurtia. Objektet do të përdoren për të krijuar një qendër të dhënave dhe një qendër për minierat cryptocurrency, gazeta raportoi.

Stacionet thuhet se janë shitur për rreth 160 milion rubla (rreth US $ 3 milion) The raportuar Pronari i ri i stacioneve të energjisë, biznesmen Aleksey Kolesnik, ka konfirmuar në mënyrë indirekte blerjen, por tha se minierave cryptocurrency do të jetë e mundur vetëm pasi Rusia miraton legjislacionin përkatës.


Blockchain News 13 janar 2018


Një Blockchain është një teknologji shpërndarë regjistër që përdor një të shpërndara, decentralizuar, përbashkët, regjistrit përsëriten që mund të jetë publike ose private, mbyllur ose të arritshme për pjesëmarrje, dhe gjithashtu në bazë të cryptoeconomics tokenized apo jo duke përdorur argumentet. Të dhënat në regjistër duhet të jetë e pandryshueshme, nënshtrohen auditimit, i mbrojtur nga cryptography dhe duke siguruar të vërtetën uncensored.Bitcoin Cituar nga Marc Andreesen:

"Bitcoin na jep, për herë të parë, një mënyrë për një përdorues të internetit për të transferuar një pjesë të veçantë të pronës dixhitale për një përdorues të internetit, të tilla që transferimi është e garantuar të jetë i sigurt dhe të sigurtë, të gjithë e dinë se transferimi ka ndodhur, dhe askush nuk mund të sfidojnë legjitimitetin e transferimit. Pasojat e kësaj arritje janë të vështirë të teproj. "