Blockchain News 09.05.2018

Bloomberg nis indeks crypto

Bloomberg, së bashku me Galaxy Digital Capital Management LP, një firmë kryesor të menaxhimit të aseteve dixhitale themeluar nga Michael Novogratz, sot filloi Indeksin e Bloomberg Galaxy Crypto.

Indeksi është projektuar për të ndjekur ecurinë e më e madhe, pjesa më e lëngshme e tregut cryptocurrency, i cili siguron krahasimit transparente për investitorët cryptocurrency.

Michael Novogratz, CEO dhe themelues i Galaxy Digital Capital Management, tha, "Indeksi Kripto Galaxy Bloomberg sjell transparencë të paparë në tregjet kripto.”


Vëllezërit Winklevoss paraqesë patentë për zgjidhjen ETFs crypto

Vëllezërit Winklevoss janë dhënë një patentë që synon për të zgjidhur këmbimit tregtohen produkte (ETPs) mbajtjen cryptocurrencies.

Kompania paraqiti një sistem që mund të ekzekutojë transaksione për ETPs mbajnë cryptocurrencies “të tilla si Bitcoins.”

ETPs, të cilat përfshijnë këmbimit tregtohen fondet e- (ETF), janë një lloj i sigurisë çmimet e të cilave janë nxjerrë nga instrumente të tjera të investimeve që janë të lidhura me, p.sh.. cryptocurrencies.


Qeveria Australiane ndan një gjysmë milion dollarë për të financuar kërkimin blockchain

Qeveria australiane ka ndarë AU $700,000 të Agjencisë saj Digital Transformim për të shqyrtuar aplikimet blockchain brenda shërbimeve qeveritare.

Në dokument thuhet buxhetit “Qeveria do të sigurojë $0.7 milion në 2018-19 për Agjencia Digital Transformimi për të hetuar zonat ku teknologjia Blockchain mund të ofrojë vlerën më të madhe për shërbimet qeveritare.”


patentë Kinës dosja e policisë për ruajtjen e provave duke përdorur Blockchain

Ministria e Sigurimit Publik të Kinës ka zhvilluar një sistem blockchain synon për më të sigurtë të ruajtur provat e mbledhura gjatë hetimeve policore.

Krahu Hulumtimi i ministrisë paraqitur një patentë për një sistem blockchain-bazë që timestamps dhe dyqane të dhënat e paraqitura në re në një përpjekje për të siguruar një më transparent dhe ngacmoj-provë procedurën e depozitimit.


Colorado kalon projekt-ligjin për përdorimin Blockchain për të dhënat dhe sigurinë kibernetike

shteti Senati Colorado miratoi një projekt-ligj i cili do të shfrytëzojë teknologjinë blockchain në mënyrë për të ruajtur të dhënat e qeverisë dhe për të përmirësuar sigurinë e tyre kibernetike.

Projekt-ligji kërkon që të gjitha zyrat qeveritare Kolorado për të shfrytëzuar teknika blockchain encryption për të mbrojtur të dhënat konfidenciale nga aksesi i paautorizuar apo manipulim.

Projekt-ligji thekson se Blockchain ofron shumë zgjidhje në lidhje me financat dhe “lidhja e shoqërisë” duke siguruar dhe detajon transaksionet e kryera në internet duke ruajtur një shkallë të lartë të intimitetit.


Blockchain News 09.05.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *