Blockchain News 06.08.2018

Partnerët Indian shtetërore me Mahindra CORP. për të ndërtuar “qarkut Blockchain”

qeveria e shtetit në Indi është duke punuar me një shërbimeve IT shumëkombëshe gjigant për të ndërtuar një zonë brenda kapitalit shtetëror dedikuar për blockchain startups. IT departamenti i qeverisë së shtetit Telangana është duke punuar me Tech Mahindra, një firmë listuara publikisht me seli në Indi, se do të shohim dy bërjes bashkë për të ndërtuar atë që ata pretendojnë do të jetë vendi i parë “qarkut Blockchain.”

Rrethi Blockchain do të zënë një sipërfaqe brenda Hyderabad - kryeqytetin e shtetit - me ndërtesa fizike për të strehuar dhe ngroh startups blockchain nga India, si pjesë e nxitjes së qeverisë për të çuar përpara zhvillimin e teknologjisë së. Të dyja Telangana & shteti fqinj i Andhra Pradesh janë eksploruar Blockchain teknologji për të digjitale Rework regjistrat e tyre mbi tokën & kanë të dy kohët e fundit ka filluar të zhvillojë një ekosistem blockchain.


52 Quintillion për sekondë: hashrate Bitcoin thyen rekord të ri

Bitcoin s hashrate rrjet ka arritur një rekord të ri të lartë të kësaj jave, duke nxitur inkurajim nga komentuesit e industrisë si mbështetje teknike vazhdon të rritet në mënyrë eksponenciale. Të dhënat nga blockchain (dikur Blockchain.info) konfirmon se hashrate aktual ka arritur 52 quintillion hashes per dytë.

Si një mjet për krahasim, numri i kokrrave të rërës në Tokë është rreth 7 quintillion. Të dhënat Blockchain konfirmon një 60% rritet në vetëm tre muajt e fundit. Kjo shënon herën e parë Bitcoin ka arritur këtë prag në historinë e saj.


Bankat Tajlandë tani mund të filialeve të hapur për të investuar në cryptocurrencies

Banka e Tajlandë (bOT), banka qendrore e vendit, thuhet se i dha të gjithë leje lokal institucioneve financiare për të nisur degë për të investuar në cryptocurrencies që mund të ofrojnë shërbime brokerimi për shitje kripto. Bankat Tajlandë tani do të jetë në gjendje të ofrojnë shërbime broker për kompanitë kripto lidhura, investojë në kripto dhe blockchain startups, apo edhe të operuar biznesin e tyre crypto, sipas një njoftimi të kohëve të fundit nga ana e BOT.

Megjithatë bankat lokale dhe filialet e tyre të licencuara gjithashtu nuk janë të lejuara për të blerë, shes, ose tregtia cryptocurrencies në emër të klientëve të tyre. Gjithashtu, Bankat Tajlandë mund të punojnë vetëm me firmat kripto rregulluara nga Komisioni i Letrave me Vlerë Exchange të vendit (SEC Tajlandë) dhe Zyra e Komisionit të Sigurimeve (OIC). sidomos, shkëmbimet pavarur monedhës digjitale mund të jetë themeluar ligjërisht në Tajlandë pas përfundimit të një procesin e regjistrimit. Bazuar në këto zhvillime, duket autoritetet në Tajlandë janë të hapur për zhvillim të tregut cryptocurrency.


Dytë më e madhe këmbimit gjermane aksioneve njofton "fund-te-fund" infrastrukturën cryptocurrency

Pas krijimit app bizon kripto-tregtare, shkëmbimi i dytë më i madh të aksioneve në Gjermani vazhdon të përqafojë cryptocurrency me iniciativën e tij më të fundit. Boerse Stuttgart është krijimi i një vendi tregtare, dhe kujdestarinë, për cryptocurrencies dhe shërbimet e lidhura & zyrtarisht njoftoi "Boerse Stuttgart Group është duke krijuar një infrastrukturë fund-te-fund për asetet dixhitale. Pas fillimit të tregtimit cryptocurrency nëpërmjet bizon, atje së shpejti do të jetë… një vend tregtar multilateral për cryptocurrencies si dhe zgjidhje për ruajtje të sigurt.”

Aplikacioni bizon shkak për nisjen këtë vjeshtë do të lehtësojë qasjen në treg dhe do të lejojë tregtare e lirë dhe të sigurt të cryptocurrencies, duke e bërë atë aplikacionin e parë në botë që do të mbështetet nga një shkëmbim tradicionale aksioneve. fillimisht, app do të mbështesë BTC, LTC & të tjerët. Vendi tregtare për asetet dixhitale si BTC do të përbëjnë një aspekt të infrastrukturës fund-te-fund. CEO i Boerse Stuttgart GmbH, Alexander Höptner tha: "Ne po i përgjigjen të kërkojnë nga të dy investitorët e shitjes me pakicë dhe institucionale për një mjedis të rregulluar dhe të besueshëm për tregti me cryptocurrencies.” Shërbimet e kujdestarisë do të përfshijnë koncepte të sigurisë diferencuar për asetet dixhitale dhe tashmë do të jetë në dispozicion me nisjen e bizon app Trading.


Blockchain News 06.08.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *