Blockchain News 03.09.2018

Votimi gjykimet qytetin japonez blockchain bazuar në internet

Një qeveria japoneze qyteti është bërë një nga të parët në vend që të kemi testuar një sistem blockchain të bazuar që lejon banorët hedhin votat për të vendosur për programet e zhvillimit lokal. Qeveria e Tsukuba, një qytet i njohur për rolin e tij në zhvillimin shkencor që prej 1960, përfunduar testin blockchain më Gusht. 28 me 119 votat u mblodhën.

Raporti tha se sistemi integron një makinë verifikimin e identitetit me një rrjet të decentralizuar. Pas duke i dhënë kartë identiteti në makinë për verifikim, Votuesit vazhdoi për të zgjedhur programet e tyre të preferuar. Sistemi tej koduar dhe ruhen të dhënat e fletëve të votimit të tyre nëpërmjet rrjetit ngacmoj-provë të shpërndara. Nëse aplikimi dëshmon suksesshëm pas shqyrtimit të mëtejshëm, qeveria lokale pret për të zgjeruar shërbimin për banorët që jetojnë në zonat malore, ishujt e largët dhe vendet e huaja.


Raporti Kraken Daily Market për 02.09.2018

BTC
$7,261
↑ 1.14%
$46.2M
ETH
$292.3
↓ 1.93%
$17.5M
BCH
$636.20
↑ 2.26%
$5.75M
XRP
$0.3386
↓ 2.51%
$3.4M
EOS
$6.50
↓ 3.13%
$2.99M
XMR
$120.86
↓ 1.02%
$2.08M
Ushdt
$1.00
↑ 0.07%
$1.64M
doxh
$0.0049
↓ 19.6%
$1.56M
DASH
$210.3
↓ 3.46%
$1.28M
LTC
$65.31
↓ 2.00%
$1.18M
XLM
$0.2236
↓ 3.73%
$1.04M
ETJ
$13.22
↓ 0.15%
$830,010
KZZ
$154.7
↓ 1.85%
$278,130
mln
$8.03
→ 0.00%
$134,736
REPS
$20.21
↓ 2.56%
$98,122
GNO
$34.9
↓ 3.19%
$20,607

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$86M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme
kripto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


Blockchain News 03.09.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *