Blockchain News 02.08.2018

CoinJar Australisë prezanton fondin cryptocurrency për investitorët e shitjes me shumicë

CoinJar, një Australian Bitcoin këmbimit, sot filloi Fondin Valuta e Digital CoinJar, një fond cryptocurrency indeks-style për investitorët me shumicë. Fondi ka dy klasa; Bitcoin Class, i cili siguron ekspozimit të Bitcoin vetëm; dhe Class përziera, e cila ka për qëllim për të ndjekur performancën e BTC, LTC, dhe cryptocurrencies tjera, ponderuar me furnizim të caktuar.

Ekipi CoinJar beson se të dy klasat e fondit të ofrojë investitorëve shumicë një mënyrë të përshtatshme për të investuar me dollarë Australian, e cila mund të sigurojë diversifikimin në klasa tradicionale aseteve. Tarifat e menaxhimit janë 1.3% në vit për Bitcoin klasë dhe 1.8% në vit për klasë të përziera plus shpenzimet normale të operimit. Vetëm aplikacionet nga klientët me shumicë mund të pranohet në fondin. CoinJar merr në menaxhimin dhe sigurinë e aseteve dixhitale në emër të investitorëve me kripto themelor siguruar në kuletat multi-nënshkrim.


Square fituar $ 37m nga tregtimin Bitcoin në Q2

katror raportuar Fitimet këtë javë, zbuluar se kompania fituar $37 milionë nga funksion të saj tregtare Bitcoin në aplikacionin e vet peer-to-peer të transferimit të parave, Cash Square. Kjo ishte një e katërta fortë për sheshin me EPS rregulluar vlerësimet Rrahje ($0.13 vs. $0.11) dhe të ardhurat deri gati 5% nga pritjet ($385 milion vs. $368 milion). ardhurat totale neto ishte $815 milion në tremujorin e dytë të 2018, lart 48% vit gjatë vitit.

Ndërsa të ardhurat sheshit Bitcoin është deri çerek gjatë tremujorit, kapi Square ~ milion $ 1 nga funksion të ri të tregtimit, si kostoja e operacioneve Bitcoin ishte ~ $ 36 milion për Q2. Kjo ka qenë kritika më e madhe e kompanisë, kufijtë aktuale në aktivitetet e saj cryptocurrency nuk janë relativisht të mëdha. megjithatë, duke pasur parasysh peizazhin aktual rregullator, këto shpenzime janë të ngjarë të bëjnë me investimet në shtet dhe përpjekjet federale të licencimit. sidomos, çmimi i aksionit i Sheshit ka qenë në një lot absolute gjatë vitit të kaluar, up gati 200% për shkak kryesisht nga të ardhurat rreh vazhdueshme dhe bullishness mbi fokusin e ri të kompanisë në cryptocurrency.


Tepricë e Medici Bojëra marrëveshje me Zambian proce në blockchain pilot të regjistrimit të tokës

Blockchain-powered degë të drejtat e pronësisë së tepricë, Qeverisja Medici Land, thuhet në partneritet me qeverinë Zambian për të ndërtuar një regjistër blockchain bazuar në titullin e tokës. Sipas marrëveshjes, MLG do të sigurojë Zambia A “program qeverisje vendi që mbledh dhe siguron pronën informacion pronësie përdorur Blockchain.” MAPL ka rënë dakord për të dhënë certifikatat e titullit në formë digjitale dhe të shtypura për qeverinë e vendit me 30 nëntor, 2018 që të shërbejë si dëshmi e konceptit për një proces të efektshëm.

themelues Overstock.com dhe CEO Patrick Byrne tha se projekti do të ndihmojë lëvizjen e vendit drejt një ekonomie globale që ndërton besimin përmes teknologjisë. Në një shënim lidhur, Byrne ka punuar me ekonomistit peruan Hernando de Soto në një sipërmarrje të përbashkët blockchain të drejtave pronësore të quajtur De Soto Inc. Biznesi ka për qëllim të ofrojë shërbime për rreth pesë miliardë individëve duke i dhënë atyre qasje në tregjet kapitale globale.


Qeveria australiane investon në fillimin e kripto për të promovuar turizmin

Qeveria australiane planifikon të lëshojë një grant për një fillimin kripto si pjesë e $8 milion e financimit të inovacionit. Platforma e pagesave në monedhë dixhitale TravelbyBit për të udhëtimit dhe turizmit industri është një 70 kompanitë që do të marrin “Advance Ide Queensland ndez” financimi, i cili mbështet sipërmarrësit në Queensland për të zhvilluar bizneset e tyre.

Objektivi i kompanisë do të jetë për të rritur numrin e turistëve në Central Queensland nga shitja ofertat e udhëtimit me cryptocurrencies dhe duke krijuar më shumë vende pune. Ministri i Inovacionit Kate Jones tha: "TravelbyBit ka shpikur një mënyrë të zgjuar për të bërë më të lehtë për vizitorët për shtetin tonë për të paguar për blerjet e tyre me një numër në rritje të bizneseve lokale pranuar pagesa cryptocurrency… Unë e kuptoj TravelbyBit është në mënyrë specifike i synimeve vende si Bundaberg (përgjatë Reef pengues e Madhe) - duke përdorur cryptocurrency për të bërë më të lehtë për turistët që të rezervoni pushimet ".


këmbimit Brazilian crypto fiton urdhër ndaj bankës të cilët mbyllur llogarinë e saj

këmbimit Brazilian cryptocurrency Walltime ka fituar kohët e fundit një betejë gjyqësore kundër një banke armiqësore lokale Caixa Econômica Federale, duke e detyruar atë për të shkrirë llogarinë e tij mbajnë më shumë se $200,000 vlerë e fondeve. Walltime fitoi një vendim gjyqësor paraprak, që do të thotë vendimi i gjykatës ende nuk është i formës së prerë, por megjithatë lejon shkëmbimi përdorin fondet në llogarinë e saj për të mbajtur të shërbyer klientëve në përkohshme.

Walltime nuk ishte në gjendje të procesit të depozitave të klientëve, sepse fondet e tyre u ngrinë & thuhet se ka pësuar dëme gjatë kësaj periudhe. Avokati Walltime tha humbjet tejkalojnë $ 250K që ishte mbërthyer në llogarinë në Caixa Econômica & vetëm një "veprim dëmshpërblim të ardhmen e mundshme", do të shohim se mblidhte ato. Rasti Walltime kundër Caixa Econômica është paraqitur përsëri në fillim të prillit të këtij viti, siç pretendon saj "llogari bankare është bllokuar pa ndonjë njoftim ose justifikim" më 22 mars. Sipas avokat Dy Wall kohës së, Lëvizjet e bankës shkojnë kundër udhëzimeve të vendosura nga banka qendrore të Brazilit.


SBI investon $ 9M në klasën institucionale platformë derivateve cryptocurrency

Shërbimet japanese financiare gjigante SBI Holdings ka investuar $9 milion në SHBA digital treg Arkitekt qarta Tregjet për të financuar krijimin e një platforme derivatet cryptocurrency tregtare ndërtuar për investitorët institucionalë. SBI Kripto Investment ka marrë një 12% të aksioneve në të qartë Tregjet, e cila e ka selinë në Charlotte, NC dhe ka filiale në NYC, Londër, dhe Tokio. SBI thuhet paguar 1 miliardë yen ($9 milion) për pozicionin e saj të pronësisë së pakicave në kompani.

Në financimin e qarta Tregjet, SBI synon të ndërtojë një shkëmbim derivativët që lejon investitorët institucionalë për të tregtuar produktet e investimeve të lidhura me lëvizjet e çmimeve të Bitcoin dhe cryptoassets tjera. produkte të tilla, të cilat mund të përfshijnë të ardhmen, opsione, dhe këmbime, lejojnë institucionet për të mbrojtur pozicionet e tjera që ata mund të kenë në treg cryptocurrency, reduktimin e rrezikut dhe duke u mundësuar atyre që të bllokohet në fitime ose zbutur hyrjen losses.The e kujdestarit të reja në treg & zhvillimi i platformave të reja pritet të japin institucionet me më shumë fleksibilitet në mënyrën se si ata marrin ekspozimin ndaj cryptoassets.


Blockchain News 02.08.2018

një koment

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *