Blockchain News 02.06.2018

Visa Nderprerje në Evropë Highlights potencialin e cryptocurrency Pagesave

teknologji pagesa ka siguruar konsumatorët në mbarë botën me një nivel të lartë të lehtësi. Nëse kjo teknologji nuk punon si reklamohen, skenari do të jetë shumë problematike. Visa vuajtur ndërprerjet e mëdha në të gjithë Evropën për pjesën më të madhe të ditës të premten. Kjo thekson nevojën për zgjidhje alternative, duke përfshirë edhe të holla dhe madje edhe cryptocurrency.

Dështimi viza në Evropë

Konsumatorët dhe bizneset në të gjithë Evropën ka pasur vështirësi të mëdha të pagesave të premten. Kushdo duke u përpjekur për të bërë transaksione nëpërmjet një kartë pagese vizave mund të ketë pasur probleme. Transaksionet ishin të kufizuara ose e pamundur për të përfunduar. Institucionet financiare edhe këshilluar konsumatorët të përdorin mjete monetare ose mjete të tjera të pagesës. Mastercard nuk ishte i prekur nga kjo çështje.

Visa shpejt ka theksuar se transaksionet online kanë pësuar më pak në këtë drejtim. Point-e-shitjes transaksioneve mbetur “goditur dhe miss” për shumicën e ditës. Përdorimi i një kartë contactless për transaksione të vogla është e mundur në shumicën e rasteve. E gjithë kjo tregon se sa i prekshëm sistemi financiar është që të problemeve teknike.

Ngjarje si këto shpesh shkaktojnë pasoja të paparashikueshme. ATM të ndryshme në Mbretërinë e Bashkuar kanë përdorur rezervat e tyre monetare në pasdite. Ndërsa problemi u zgjidh, një deklaratë zyrtare nuk është dhënë. Lehtësi e kartave të pagesës vlen vetëm nëse infrastruktura komplekse që drejton këto pagesa punon si duhet. për vizë, që ishte larg nga rasti dje.

Nevoja për cryptocurrency dhe të holla

Shumica e konsumatorëve ende kanë të holla në dispozicion për të trajtuar situata të tilla. Ndërsa dështimet e tilla janë shumë të rralla, ata mund të ndodhë në çdo kohë. Prandaj është shumë e vështirë që konsumi të holla ndonjëherë do të reduktohet plotësisht. Duke gjykuar nga kjo bela e fundit, kjo është ndoshta më të mirë.

veç, the vizë Çështja tregon se edhe janë të nevojshme mjete alternative të pagesës. Ndryshe nga kartat e pagave dhe të holla, cryptocurrencies mund të shpëtojë ditë në kohë si këto. Pavarësisht nga paqëndrueshmëria e tyre, shumë procesorë të pagesave ekzistojnë për të trajtuar transaksionet cryptocurrency pavarësisht nga luhatjet e çmimeve të përkohshme.

Konsumatorët dhe bizneset duhet të i kushtoj vëmendje të këtyre alternativave. Kjo është një mënyrë e mirë për të mbajtur një furnizim të qëndrueshëm të holla në dorë, por ajo ende kërkon një kartë të përshtatshëm pagese të tërhiqet nga një ATM. Cryptocurrencies janë një opsion, Edhe pse sot ata janë pranuar vetëm nga një shitësit pak. Problemet e tilla mund të ndryshojë sa më shpejt.


Raporti Kraken Daily Market për 02.06.2018

Blockchain News 02.06.2018

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$131M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme
kripto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


Huobi këmbimit crypto planifikon zgjerimin Brazil

Huobi, një shkëmbim i madh cryptocurrency me origjinë nga Kina, është duke krijuar dyqan në Brazil.

Një përfaqësues nga Huobi Grupi ka konfirmuar qëllimin e kompanisë për të hyrë në tregun brazilian.

Përpjekja shënon një hap tjetër në planet Huobi për zgjerimin globale.


Blockchain News 02.06.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *