Blockchain News 01.09.2018

tjetër përmirësim i madh Bitcoin s software të shfaqë gjuhë të re për çelësat kripto

Global, Grupi zhvilluesi vullnetar pas zbatimit më të popullarizuara të program, Bitcoin Core, së shpejti debuton 17-lirimin e saj të mëdha software, një që e vë të kodit një numër të ndryshimeve shumë të pritura. Një përditësim është një e re “gjuhe” për të shtuar informacione të rëndësishme shtesë për çelësat e cila lejon përdoruesit për të përmendur llogaritë e tyre të ndryshme. Si një etiketim “donacionet” dhe nje tjeter “kursimeve.” Gjuha e re ka për qëllim të tag çdo çelësin në Bitcoin (si publike dhe private) me një “etiketë” që përshkruan çfarë mund të zhbllokuar atë, “duke ndryshuar mënyrën se si ne mendojmë për kuletat,” inxhinier Chaincode John Newbery tha.

Pjesërisht Nënshkruar Transaksionet Bitcoin (PSBT) janë një ndryshim shumë të parashikuar që përshtatet faturë. (PSBT është një format i ri për transaksionet që nuk janë nënshkruar plotësisht, ende mund të kalojë rreth derisa transmetuar në fund.) Përfitim këtu është për të marrë sigurinë e një portofol hardware dhe komoditetin e një portofol software. portofolin One hardware, coldcardwallet ka zbatuar metodën e nënshkrimit transaksionit tashmë. Ky ndryshim kod hap një shumë opsione, edhe potencialisht rritjen Bitcoin kontratave të zgjuar dhe karakteristika të privatësisë. “PSBT gjithashtu e bën gjëra të tilla si multisigs dhe CoinJoins lehtë për të bërë,” Bitcoin Core kontribues Andrew Chow tha. Qëllimi me këto ndryshime të mëdha kodit është që përfundimisht të marrë kodin në pikën ku kushdo që do të shfrytëzojnë avantazhet e plota të Bitcoin mund ta bëjë këtë.


Raporti Kraken Daily Market për 31.08.2018

BTC
$7,042
↑ 3.34%
$54.9M
ETH
$284.0
↑ 4.05%
$24.8M
XMR
$116.55
↑ 19.7%
$3.96M
EOS
$6.47
↑ 10.6%
$3.73M
XRP
$0.3396
↑ 4.26%
$3.58M
Ushdt
$1.00
↑ 0.18%
$2.68M
ETJ
$12.75
↑ 2.25%
$1.22M
BCH
$544.84
↑ 3.24%
$1.19M
LTC
$62.12
↑ 5.77%
$959,271
doxh
$0.0045
↑ 50.3%
$766,186
DASH
$193.6
↑ 11.1%
$734,307
XLM
$0.2210
↑ 2.92%
$729,342
KZZ
$151.0
↑ 3.11%
$465,078
mln
$7.54
↑ 5.16%
$203,738
REPS
$19.73
↑ 2.07%
$110,368
ICN
$0.489
↑ 6.66%
$30,803

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$100M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme
kripto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


Blockchain News 01.09.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *