përvojat Hashflare

Hashflare Cloud Mining Rishikimi

Ne testuar ofruesin Hashflare për ju. Ne të ndajnë këtë rishikim të përvojave tona Hashflare. Ne investojmë paratë tona në ofruesit përkatës dhe të ju tregojnë rezultatet transparente. Ofruesi Hashflare ne kemi aktualisht identifikuar si një prej më të mirë minierash ofruesit në aspektin e vlerës për para.

minierave Hashflare cloud

Ne aktualisht kemi 1000.39 TH / s SHA-256 Bitcoin Minierave

Për shkak të rezultateve shumë të mira në furnizuesi Hashflare, ne kemi vënë në një shumë, duke blerë shtesë. Në total, ne kemi investuar rreth $ 150,000 në minerare në Hashflare. Në shpjegimet e mëposhtme ju mund të shihni të shërbimit tonë të rezervuar aktualisht:

hashflare
Në grafikun e mëposhtëm ne t'ju tregojë rezultatet e tanishme minerare për TH / s:

përvojat Hashflare
Siç mund ta shikoni, Ne aktualisht marrin përafërsisht. 0.00014428 BTC (Bitcoin) per rezervuar TH / s para se të zbriten kostot e mirëmbajtjes. Kjo është në lidhje me 0.14 BTC (Bitcoin) një ditë në vetëm nën 1000 TH / s. Këtu ju mund të shihni kostot rezultat mirëmbajtje më pak:

Rezultati hashflare minierave

Këtu përsëri në numër, nga 0,14011852 Bitcoin po na zbritet për mirëmbajtje 0,02317,904. Rezultati është kështu: 0.11693948 BTC në ditë. Pas te gjithave, 1288.87 USD në ditë me kursin e këmbimit aktual – 11021.70 USD (26.01.2018)


Përvojat Hashflare me mbështetjen

Ne kemi pasur përvoja shumë të mira hashflare me mbështetjen e deri më tani. herë reagimi i dy ditëve duhet të caktohet nga ju. në parim, megjithatë, ne shohim hapjen e ofruesit në drejtim të kanaleve të ndryshme të mbështetjes dhe një faqe të mirë-ruajtur Facebook si një plus i madh.

Sidomos e madhe është sinqeriteti në lidhje me njerëzit prapa kompanisë. Vështirë se një ofrues cloud merret në mënyrë të hapur me atë. Është gjithmonë mirë të dini se kush jeni duke biseduar për të në fund të tjera.

Përvojat Hashflare me backoffice ose në faqen e internetit

Faqja e internetit është i shpejtë dhe zyra e mbrapa është shumë profesionale. deri tani, nuk ka ofrues cloud, ku ju mund të bëni kaq shumë cilësime. Nëse puna mirëmbajtjes është kryer në Faqja e internetit, ofruesi do të japin informacion në faqen e internetit dhe në Facebook, shembullor.

Përvoja me rezultatet e minierave

Sigurisht, Hashflare është shumë e rekomanduar si fitues aktual i Cloud Minierave tonë. Ne jemi shumë të kënaqur me rezultatet. Në këtë shqyrtim dhe në krahasim ju mund të shihni rezultatet tona. Në qoftë se ju keni pasur përvoja të mira apo të këqija me ky ofrues, të ndjehen të lirë për të na kontaktoni.

Raportet përvojë të dorës së parë

Në raportet e testimit, ne mbështetemi vetëm në përvojat vetjake hashflare tona. Ju do të gjeni një faturë për secilën nga deklaratat tona në formën e screenshots në faqen tonë të internetit. Ne kemi investuar të holla të vërtetë në llogaritë përkatëse dhe vetëm të raportojë rezultate reale. Një procedurë transparente test është shumë e rëndësishme për ne. Vetëm një furnizues që kemi testuar dhe testuar veten është paraqitur dhe vlerësuar nga ne.

Përvoja me pagim në hashflare

Sigurisht, në fund, çështja e gjykonin këto ndihma është më e rëndësishme. vetëm një provider e rezultateve reale nga numrat në zyrën e pasme gjeneron një ofrues të mirë dhe me reputacion. Ne mund të konfirmojmë këtë fakt me Hashflare në bazë të përvojës sonë. brenda 5 minuta Bitcoin jonë ishin në portofolin tonë. Gjithashtu në këtë drejtim, ne mund të rekomandojë vetëm ofruesin e minierave cloud.


Rishikimi ynë Hashflare

Sigurisht, përveç përvojën tonë, ne gjithashtu kryer një rishikim të detajuar nga motor kërkimi. Sigurisht, Ne kërkoni në internet për scam, mashtrim, ose fjalë si gris-off. Veçanërisht në botën anglisht-folëse, ku minierave cloud është tashmë e njohur më mirë, ka më shumë përvojë.

Rezultati i shqyrtimit tonë hashflare

Në kërkim gjermane dhe ndërkombëtare, si dhe në YouTube, Ne nuk kemi gjetur ndonjë përvojat negative me Hashflare. Në të gjitha platformat, ofruesi është vlerësuar si serioze dhe fitimprurëse. Ajo duket si Hashflare nuk ka bërë gabime shumë të mëdha me klientët e saj. Sigurisht, ne nuk kemi mbështetur vetëm në këto deshmitare, por edhe kryer me sukses një test me tonat para.

fillimi hashflare

autor: alexander Weipprecht
Si një specialist i trajnuar IT për zhvillimin e aplikimit, ai ka qenë i këshilluar kompanitë kryesore të softuerit për më shumë se 10 vjet. Cryptocurrency po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme për bizneset dhe investitorët. Alexander do të japë të gjithë njerëzve qasje të lehtë për të marrë parasysh.