Bots Trading për Cryptotrading

Si mund të bots punojnë për cryptotrading?

Bots ekzistojnë në formën e softuerit, që, në shumicën e rasteve, punon direkt me kripto-shkëmbimet përmes ndërfaqes programit (API). Qëllimi i bots është për të kryer në mënyrë automatike transaksionet me pasuritë: për këtë, bots kryejë një analizë të detajuar të informacionit të tregut dhe, bazuar në të dhënat e marra, të marrë vendime mbi transaksionet përmbyllëse. Në varësi të strategjisë së zgjedhur, vendosur parametrat dhe përcaktimin e qëllimeve, një tregtar mund të zgjidhni një nga katër llojet e bots:

Trading bots analizuar informacionin e marrë nga kripto-shkëmbimit, dhe të marrin vendime në lidhje me blerjen dhe shitjen e cryptocurrency në bazë të parametrave të zgjedhur nga ana e tregtarit. Ky lloj i bots mund të jenë përshtatur për të punuar me disa parametra në të njëjtën kohë, ose ju mund të përdorni strategji të paracaktuara që janë zhvilluar nga analistët.

arbitrazhit bots monitoruar ndryshimet në citatet e cryptocurrency mbi shkëmbimeve të ndryshme dhe automatikisht të bëjë transaksione për të marrë fitim nga diferenca e çmimeve.

Custom bots, apo urdhër bots, janë përdorur për të bërë transaksione me parametra të paracaktuara që kanë hyrë me dorë ose janë zgjedhur në mënyrë automatike.

script bots ekzistojnë në formën e programeve themelore, në bazë të të cilave tregtari të pavarur mund të konfiguroni punën e bot. E përdorur nga tregtarët me përvojë të cilët e njohin intricacies e tregtare në tregun e Kripto.

Rreziqet në tregtinë Bots në tregun Kripto

software dëmtuar: jo të gjitha bots aktualisht në dispozicion u nisur nga një ekip i zhvilluesve profesionale dhe tregtarët me përvojë kripto. për më tepër, bot, në kodin e të cilit është bërë gabim, nuk mund të jetë vetëm i paefektshëm, por edhe të shkaktojnë humbje të konsiderueshme financiare, sidomos në kombinim me një strategji të zgjedhur dobët. prandaj, sepse tregtare ia vlen të zgjedhur bots vetëm provuar me një reputacion të besueshëm dhe një gamë të gjerë të mjeteve.

Rënia e menjëhershme e cryptocurrency: cryptocurrencies janë një pasuri jashtëzakonisht të paqëndrueshme, Nuk siguruar kundër shembet. Kështu që, në qershor 2017, në shkëmbim GDAX, si rezultat i një marrëveshje të madhe, çmimi i ajrit ka rënë nga $ 319 në 10 cent. Si rezultat, tregtarët që nuk e ka vënë limite stop-humbje, në një kohë të shkurtër, humbjet e pësuara mëdha. Ne kete aspekt, disa tregtarë janë të bindur se bots janë në gjendje të punojë vetëm në situata tipike dhe një tregtar me përvojë do të parashikojnë më të saktë situatën në treg.

Mashtrim: në tregun e parregulluar, raste cryptocurrency të mashtrimit ndodhin mjaft shpesh, dhe duke punuar me bots nuk është përjashtim. Ne dhjetor 2017, scam bot Hexabo operuar në mënyrë aktive në treg, duke bllokuar fondet e përdoruesit, pezullimin e prodhimit të monedhës kripto, dhe pastaj u ndal duke punuar, me sa duket duke i dërguar të gjitha fondet për zhvilluesit e platformës. Gjithashtu, sipas një tregtar, ju duhet të shmangin bots popullore falas, sepse së bashku me ta ju mund të shkarkoni software me qëllim të keq, qëllimi i së cilës është për të fituar qasje në kuletat private çelësat ose përdorin nyjen e tregtarit për minierat.

Bots popullore për Cryptotrading

3presje është një bot popullor paguar për cryptotrading automatizuar, e cila punon me shkëmbime të tilla si Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, GDAX, Cryptopia, Huobi dhe YOBIT. Ajo ofron një zgjidhje të madhe të portofolit të larmishëm që përdoruesit mund të zgjedhin për të investuar apo për të përdorur si një mjet analitik për të ndjekur kushtet e tregut. Ai siguron për përdorim të njëkohshëm të urdhrave stop-humbje dhe për të marrë-fitimprurëse. Ajo ka katër nivele të abonimit – “fillestar” për $ 30, “tregti” për $ 50, “profesional” për $ 100, dhe gjithashtu “Individual” për marrëveshje.

Cryptohopper është një paguar bot cloud-bazë që do të punojë edhe në qoftë se kompjuteri i tregtarit është në linjë apo jashtë. tregtarët me përvojë mund të pavarur të rregulloje punën e bot, ndërsa fillestar mund të përdorin në dispozicion “autopilot”. Bot mund të analizojë dhe të verifikojë efektivitetin e sinjaleve të sistemit tregtare të bëra në të kaluarën (backtest), ka një algoritmi të ndaluar humbjen qëllim të kontrollit, dhe mund të tregtisë direkt në disa shkëmbimeve. Ajo ka tre lloje të parapagesë mujore – për $ 19, $ 49 dhe $ 99. Një analizë më e detajuar e platformës mund të gjenden këtu.

Cryptotrader është një nga më të popullarizuara cryptobots cloud për tregtimin e. Mbështet një numër të madh të kripto-monedhave dhe shkëmbimeve. Duhet të jenë përshtatur plotësisht nga përdoruesi. Ofron testit prove dhe funksionet strategjike të tregut, i cili lejon përdoruesit të tregtisë strategjitë. Ajo ka pesë nivele të abonimit mujor: për 0.0018 BTC, 0.0025 BTC, 0.0045 BTC, 0.0086 BTC dhe 0.0214 BTC.

Haasbot është një platformë për tregtimin e automatizuar, qëllim, së pari, për përvojë Bitcoin-tregtarëve. Përdor strategji që rrjedhin nga të dhënat e analizës teknike. Kjo bot është paguar dhe ka tre nivelet e abonim vjetor: licenca “fillestar” për 0.073 BTC, “i thjeshtë” për 0.127 BTC dhe “i zgjeruar” liçensë, që shpenzimet 0.208 BTC. Në varësi të licencës blerë, përdoruesit mund të konfiguroni disa bots ndërlidhur që do të jetë në gjendje për të kryer një numër të funksioneve të ndryshme.

Gekko është një lirë bot burim të hapur që mund të shkarkohen në Github. Ajo është mjaft e thjeshtë për t'u përdorur, ka detajuar hap-pas-hapi instruksionet që do të jenë të dobishme për tregtarët të papërvojë. Ka një ndërfaqe të përshtatshëm, mund backtest strategjitë dhe kujtoj rezultatet e tregtare. për më tepër, bot software shkon në shumicën e sistemeve operative.

Zenbot është një bot me burim të hapur për tregtarët Bitcoin. Përdoruesit Bot mund të shkarkoni kodin dhe të bëjë ndryshime në punën e saj, dhe algorithm e saj është në dispozicion për sistemet kryesore operative. dhe, ndryshe nga Gekko, Zenbot mund të kryejnë transaksione frekuencë të lartë dhe të aplikojnë mundësitë e arbitrazhit. megjithatë, në komunitet kripto është vërejtur se bot nuk është përditësuar për një kohë të gjatë, dhe për këtë arsye nuk ka asnjë mundësi për të punuar me shkëmbime të reja popullore.

 

Bots për Cryptotrading

 

Bots për Cryptotrading

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *