Gabimet e kripto Investitorët. gabim 3

Neglizhimi i masave të sigurisë

Investimi në cryptocurrencies është i lidhur me rreziqe të larta, duke përfshirë si rezultat i pranisë në treg e një numri të madh të përhershme që përdorin metoda të ndryshme të sulmeve për të marrë kripto-kursime për investitorët. Kështu që, në bazë të njohjes së cryptotrader Peter McCormack, sulmet ndaj Kripto Kuleta jemi të angazhuar çdo ditë. Shkëmbimet janë gjithashtu subjekt i kontrolleve të vazhdueshme në fuqinë.

Çdo mbajtës i një cryptocurrency duhet të jetë i vetëdijshëm për rreziqet e mundshme dhe të zbatojnë të gjitha masat kur punojnë me cryptocurrencies:

– Zgjedhur metodën e ruajtjen cryptocurrency: është më mirë për të përdorur kuletat ftohtë dhe ata kanë të mbështetura;

– Përdorni vërtetimin me dy faktorë të përdoruesit

– Instalo një program të besueshëm anti-virus

– Asnjëherë mos të ditur çelësin tuaj private

– Gjithmonë kontrolloni adresat e kuletat dhe lidhjet

– Kanë një sistem të besueshëm të fjalëkalimeve dhe ulem-fraza

Është gjithashtu me vlerë duke mbajtur fjalëkalimet tuaja dhe Sid-frazat në një vend të sigurt, përndryshe është e mundshme për të përsëritur fatin e Mark Frauenfelder, të cilët në 2017 gati humbi bitcoins e tij për më shumë se $ 32,000. Dhe të gjithë për shkak se ai ka humbur një fletë me një fjalëkalim të 24 fjalë nga një portofol të ftohtë. Kuptuar se ai nuk mund të mbani mend PIN-kodin për portofolin, ai ishte i tmerruar nga të kuptuarit se ai nuk mund të marrë cryptocurrencies e tij në asnjë mënyrë.
Frauenfelder bëri thirrje për mbështetjen teknike të prodhuesit crypto portofolin, shkroi në forume, kërkuar për mënyra për të kollitem atë dhe madje u kthye në një specialist hipnozë, Por e gjithë kjo nuk ka sjellë rezultatin e dëshiruar.

Si rezultat, ai u ndihmua nga një hacker i ri, i cili ka shkruar një udhëzim se si për të goditur software për një portofol të ftohtë. megjithatë, ajo kushtojë atij shumë muaj të stresit, para dhe komisioni për hacker për të shërohet fjalëkalimin dhe SID-fraza.

Gabimet e kripto Investitorët. gabim 2 Gabimet e kripto Investitorët. gabim 4


Shkruaj: Richard Abermann


 

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *