Zhvillimi i tregut në cryptocurrency 2018

zhvillimin e tregut cryptocurrency

Për shkak të nisjes së ardhmes Bitcoin dhe derivateve në shkëmbimet tradicionale të aksioneve; Krijimi i më shumë se një 100 fondet gardh që tregtojnë cryptocurrencies; dhe kapitalizimin e tregut cryptocurrency arritur më shumë se $500 miliardë në 2017, Ekspertët me të drejtë besojnë se cryptomarket aktuale ka bërë më të shpejtë në rritje dhe industria më premtues të brezit tonë. Ne kemi mbledhur mendimet dhe parashikimet e ekspertëve dhe lojtarët kyç të industrisë në zhvillimin e tregut cryptocurrency në 2018.

mendimet e ekspertëve
Drejtori i Përgjithshëm i Node40, një kompani qeverisja Blockchain dhe përputhshmërinë e taksave cryptocurrency, Perry Woodin beson se 2018 do të jetë viti i vetëdijes në masë të publikut për cryptocurrency.

Ajo do të jetë viti kur çdo mik dhe të afërm do të duan të dinë se sa ju duhet dhe si për të blerë atë, thotë Woodin.

Nuk ka dyshim se do të jetë një rritje në numrin e njerëzve që përdorin cryptocurrencies. Jonathan Sela, zhvillimin SVP biznesit të props nga YouNow, i cili përdor Blockchain për të ndërtuar një ekosistem media, vlerëson se deri në fund të 2018, ne do të shohim gjatë 50 milion njerëz në mbarë botën mbajnë të paktën një cryptocurrency. Ndërsa studimi i ri nga Blloku Exchange në Londër (LBX) ka konstatuar se deri në fund të 2018 një në tre millennials do të investohen në tregun e kripto.

Vendimi i shkëmbimeve tradicionale aksioneve CBOE dhe CME tek lista Bitcoin ardhmes dhe opsionet kontratave bëri cryptocurrency e parë të botës dhe, ndoshta së shpejti, cryptocurrencies tjera, një klasë të re pasuri të ngjashme me metale të çmuar, burimet e energjisë, obligacionet e qeverisë, dhe shumë mallra të tjera dhe të letrave me vlerë. kështu, vitin e ardhshëm pozita e cryptocurrencies do të jetë më legjitim në sistemin ekzistues financiar dhe ligjor. Simon Yu, CEO i StormX, ndan këtë deklaratë. Ai është i sigurt se 2018 do të jetë një nga vitet më të mira për cryptocurrency dhe shtytje në treg për një nivel të ri.

Deri më tani ajo ka qenë investitorët kryesisht me pakicë shtyjnë çmimin e Bitcoin dhe cryptocurrencies tjera. Me një tregun e të ardhmes dhe opsionet për të ulur profilin e rrezikut, më shumë investitorë institucionalë në fund do të jetë në gjendje të fillojë duke kërcyer në. Por me instrumentet financiare, ne mund të shohim triliona dollarë në rrjedhjen e parave institucional në gjatë disa viteve të ardhshme.

Shidan Gouran, Presidenti i Global blockchain Technologies, nuk ka dyshim se cryptocurrency do të shihni arritje edhe më të mëdha në horizont në 2018.

“Ndërsa një përqindje e konsiderueshme e popullsisë së konsumatorit është ose duke përdorur ose, të paktën, rehat me cryptocurrencies, e njëjta ende nuk mund të thuhet e qeverive dhe institucioneve. Kjo është për t'u pritur, si organizata, si publike dhe private, tendencë që të ketë kthesa të gjata mësimore në adoptimin e teknologjive të reja. Ndiejmë se kjo kurbë të mësuarit do të jetë pikë qendrore e cryptocurrency dhe blockchain zhvillimet në 2018, tejkalimin shumë nga pengesat që kanë penguar përfshirjen e publikut dhe institucional në këtë sferë. Kjo do të sjellë të gjithë në të njëjtën faqe, në masë të madhe pasuruar potencialin e këtyre teknologjive me pjesëmarrjen e subjekteve me ndikim, zhbllokimin funksionalitetin që nuk do të jetë e mundur ndryshe. Në mes të investimeve të vazhdueshme institucionale në cryptocurrencies, oferta e të ardhmes Bitcoin-bazuar, dhe qeveritë duke filluar për të punuar në projektet e tyre blockchain, Ka tashmë simptomat e këtyre teknologjive infektues në nivelet publike dhe institucionale. ne, prandaj, parashikojnë se 2018 do të shohim rritje të qëndrueshme dhe miratimin, ndërtuar mbi progresin ekzistues deri më sot duke përshëndetur aktorët reja”.

Sipas CEO i i bindur Mark Lurie, shumë investitorë do të përqëndrohet në cryptocurrencies alternative, përfshirë Litecoin, vizë lidhëse, dhe iota, sesa bitcoin ose eter. Lurie beson se për të investuar, në 2018, atje do të jetë një shtytje e fortë drejt cryptoassets diversifikimit dhe menaxhimin e investimeve kripto do të trajtohen në mënyrën investitorët shikoni në asetet tradicionale dhe investuar.

Mike rreze, CEO i kompanisë Kripto, vuri në dukje se më pak luhatshmëria në Bitcoin do të ndikonte në cryptocurrencies alternative dhe ne do të shohim rritjen e argumentet të letrave me vlerë. Ai parashikon një kapak të tregut të $5 trilion deri në fund të vitit.

dmitriy Zhulin, Bashkë-themelues i INS Ekosistemit, pret që si teknologji Blockchain vazhdon të formës, Bitcoin do të rritet deri në rreth $30-40,000 në 2018 bazuar në komoditet e saj dhe miratimin e mëtejshëm si një mjet pagese dhe kapitalit ruajtjen. për më tepër, Trevor Koverko, Presidenti i Dijetar kompanisë kanadeze, beson se Bitcoin do të shfaqet si një rrjet pagesës.

“Aktualisht Bitcoin është duke u përdorur si një aktiv spekulative dhe dyqan me vlerë. Por, si shkallë e zgjidhjeve si rrjet rrufe dalin ( Rrjeti me bazë Bitcoin, që lejon përdoruesit për të bërë një numër të pakufizuar të micropayments - DeCenter), utility Bitcoin s të rrisë ndjeshëm së bashku me çmimin e saj. Pyetja e vërtetë është e do të jetë Bitcoin "zinxhir kryesore’ që ka guximin për të miratuar këto përmirësimet apo do të jetë një tjetër zinxhir si Bitcoin Cash?”

zhvillimin e tregut cryptocurrency


7 Shkarko Training Blockchain Development, Kurse dhe Certifikatat