Bitcoin Cards

Rëndësia e ditur në lidhje me Bitcoin karta të ndryshme

bitcoincardcomparison

tablle spectrocoin

tablle cryptopay

tablle wagecan

tablle advcash

tablle uquid

coinsbank tablle

xapo tablle

Cilat janë Bitcoin karta debiti?

Kartat Bitcoin janë kartat që janë të ngjashme me kartat tuaja të rregullta bankare. Gjithashtu quajtur Bitcoin Debit Card, këto karta të mundësojë përdoruesit të bëjë transaksione që janë konvertuar në monedhave Fiat si Euro, Dollarë dhe paund. Këto karta të lejojë që rimbushje me Bitcoin Token Coin. BTC është konvertuar më pas për të monedhave të rregullta kur bën transaksion. Kredia në coinsare ose në BTC ose ekuivalente e saj fiat. Shembuj të këtyre kompanive janë CoinsBank, Cryptopay.me, Spectrocoin ose Xapo.

Eksplorimi krahasimet e ndryshme kartë Bitcoin.

  1. Siç është diskutuar më parë, ju mund të merrni kartë debiti Bitcoin nga Bitcoin tregtarët. WIREX dhe Xapo të ju jap mundësi për të blerë Bitcoin direkt nga faqet e tyre. Ndërsa për kompanitë e tjera që nuk janë përmendur këtu, ju do të duhet për të blerë atë nga një palë e tretë.
  2. Të tre monedhat më të përdorura Fiat përdorur në të gjithë bordit janë dollarë amerikanë, £ madh britanik dhe Euro Evropian. Ndërsa tregtarët e tjerë përdorin Bitcoin ose ruse valutë fiat si një formë e transaksionit. Zgjedhja e monedhës Fiat varet nga vendndodhja.
  3. Kartat e debitit vijnë në formën e saj konkrete si karta plastike në njërën anë, dhe në një rast tjetër, ato paraqiten si realitet virtual, në këtë formë, ju nuk mund të mbajnë kartën, por jemi të sigurt se ato ekzistojnë. Dhe ata janë të personalizuar në identitetin tuaj për të siguruar se vetëm ju mund të kenë qasje dhe të shpenzojnë atë në Cilado mënyrë që ju përshtatet. Këto karta virtuale janë në dispozicion vetëm online.

Rëndësia e njohjes kartat e ndryshme Bitcoin

Është e rëndësishme për klientët të dinë kartat e ndryshme Bitcoin për një numër arsyesh. Ato përfshijnë në vijim:

  1. Virtuale dhe Real: Disa argumentet Bitcoin janë realitet virtual. me këtë, kjo do të thotë se karta ekziston vetëm online. Dhe për një të përdorin atë, një individ i tillë më të shkoni në internet për këtë qëllim. Duke ditur kartat e ndryshme Bitcoin ju ndihmon të planifikoni dhe të marrin vendime më të mira dhe të planifikuar përpara. Nuk është një vend që është një burim i dobishëm i informatave në lidhje me këtë:http://bitcoincardcomparison.com/. Ndër opsionet e menu saj po ju mësuar mundësitë virtuale apo plastike në dispozicion.
  2. Ajo gjithashtu ju tregon mundësitë monedhën fiat dispozicion bazuar në vendndodhjen tuaj dhe token.
  3. Çmimeve: Duke ditur kartat e ndryshme Bitcoin është i rëndësishëm për çmimet. Secili BTC vijnë me vlerësimin e saj të çmimeve. Kjo përfshin akuzat e bëra në çdo transaksion, vlera e Bitcoin tuaj në monedhën Fiat, dhe gjithashtu koston e mirëmbajtjes. Duke pasur një kontroll sfond ju ndihmon të bëni një vendim më të informuar mbi atë që ju dëshironi.
  4. informacionin përkatës në të gjithë bordi: bitcoincardcomparison.com është e vetmja platformë e vetme që ju jep informacion të rëndësishëm që ju duhet në të gjitha llojet e ofruesve të kartës Bitcoin. Dhe duke e ditur kjo jo vetëm që ndihmon vendimmarrjen, ajo gjithashtu kursen kohën dhe eliminon surpriza që mund të lindin.

Bitcoin Cards është një metodë e dobishme për të bërë transaksione në cryptocurrency Bitcoin dhe bitcoincardcomparison.com, është qendra juaj me një ndalesë për informacion të dobishëm rreth kartave të debitit Bitcoin.

Bitcoin Cards