7 Mirë Trajnimet Blockchain Zhvillimit, Kurse dhe Certifikatat

1. Blockchain Training Developer: IBM Fondacioni Blockchain për Zhvilluesit

Çfarë ju do të mësojnë:

Nëse ju jeni një zhvillues software dhe të reja për blockchain, ky është kurs për ju. Disa përvojë IBM Blockchain Zhvilluesish avokatët do t'ju çojë nëpërmjet një seri e videos që përshkruajnë konceptet e nivelit të lartë, komponentët, dhe strategjitë në ndërtimin e rrjeteve të biznesit blockchain. Ju gjithashtu do të marrë në duart-në modelimin përvojë dhe të ndërtimit blockchain rrjeteve, si dhe të krijojë kërkesën tuaj të parë blockchain.

Nëse jeni të përfunduar me sukses kursin, ju do të merrni një certifikatë e përfundimit. Ju do të duhet të kalojnë disa fund-e-seksionit kuize dhe një provim përfundimtar që përfshijnë zgjedhje të shumëfishtë, vërtetë dhe të rreme, dhe plotësoni pyetjet bosh.

Ky kurs nuk mbulon Bitcoin ose cryptocurrency në detaje.

2. Blockchain dhe Bitcoin bazat kurs

Kjo është një nga kurs më të mirë blockchain, krijuar nga George Levy dhe kjo do të ju ndihmojë të çmitizojmë elementet kyçe të blockchain dhe Bitcoin duke bërë ju të kuptoni se si punon teknologjisë. Ky është një program i shpejtë që do të marrë nën 3 orë për të marrë përsipër.

Çfarë ju do të mësojnë:

- Mëso për atë që është e Blockchain dhe Bitcoin
- rolin e minatorëve Bitcoin, Si Block hashes të punuar në një blockchain
- Vlera e Blockchain - DAOs dhe DACS
- dërgimin dhe Marrja BitCoins

3. Ndërtuar Projektet Real Botërore: Ethereum Masterclass Developer

Thomas dhe Ravinder janë kthyer me një trajnim të projektit të zhvillimit për blockchain. kjo 10 Sigurisht ore ju ndihmon të bëhen të aftë në gjuhët e programimit e përdorur për të krijuar projekte blockchain. Me e rendesishmja, ju do të merrni për të krijuar projekte kohë reale me trajnuesit përmes këtij programi. Ju duhet të jenë të njohur me Git, HTML, JavaScript dhe Bootstrap mbuloj ju vendosni të regjistroheni.

Çfarë ju do të mësojnë:

– Ne Go përmes Ethereum Ekosistemit për Zhvillim në detaje.
– Ju do të keni ndërtuar një shkëmbim Plotësisht decentralizuar & Vendosur It To Rinkeby-Testnet.
– krijoj & Launch Your Own ofertës fillestare medaljes mbi Ethereum blockchain.
– Ju do të mësoni saktësisht se çfarë An ERC20 Token është në cryptocurrency Botë.

4. Blockchain Training Developer : Si T'ia Fillohet me Ethereum fortësi zhvillim

Sebastien Arbogast është një pirg të plotë software developer, konsulent dhe trajner me mbi 12 vite eksperience. Ai ekipet deri me Said Eloudrhiri i cili ka qenë duke punuar në atë për të kaluar 25 vjet.

Çfarë ju do të mësojnë:

– Kuptojnë filozofinë themelore prapa blockchain dhe shpërndarë / aplikimet decentralizuara
– Bazat e se si një Blockchain përgjithësisht punon, vetëm sa për të të jetë në gjendje ta përdorin atë si një platformë për zhvillim
– Zhvillimi i një aplikim të shpërndarë, nga krijimi i një projekt bosh për vendosjen atë në prodhimin e të gjithë rrugën nëpër shkrimit kontrata zgjuar, Njësia testimin e tyre, dhe krijimin e një ndërfaqe të përdoruesit për ta
– Si për të kombinuar mjetet e duhur për të vënë së bashku një mjedis të qëndrueshëm të zhvillimit
– Bazat e gjuhës kontratës zgjuar fortësisë
– Se si të përdorin kornizën testimin zhardhok këpurdhash të ndërtuar dhe
– Si për të vendosur një app të decentralizuar në raste të ndryshme Ethereum (testrpc, zinxhir private, zinxhir testi, net kryesore)

5. Ethereum Blockchain Developer: Si T'ia Fillohet me Ethereum fortësi

Krijuar nga Ravinder Deol dhe Thomas Wiesner, dy ekspertë të njohur në këtë fushë, Ky trajnim është e gjitha në lidhje me ndërtimin e projekteve blockchain duke përdorur programimin fortësisë.

Çfarë ju do të mësojnë:

– Të jetë i aftë në fortësi Programimit nga projekte të ndërtimit në këtë kurs.
– Kuptoni blockchain teknologji në një nivel teorik dhe praktik.
– Të jenë të vetëdijshëm në një nivel praktik Si Kontratat zgjuar Veprojnë.
– Të jetë në gjendje të punojnë me mjete zhvillim të madh thelbësore të Ethereum-së.
– Kuptojnë Funksionet Zhvillimit thelbin e Ethereum.
– Kuptuar se çfarë decentralizimi është si ne jemi duke punuar me këtë teknologji.
– Të jetë në gjendje të shpjegojë strukturën e një fortësi qartë përmes shembujve praktik.
– Kuptoni Si të përdorni Web3 në lidhje me projektin ne jemi duke krijuar.
– Të jetë i aftë në zhvillimin e avancuar me Truffle Dhe Ethereum Studio.
– Të përfunduar një detyrë Final i cili përbëhet nga një program Ethereum Blockchain Bazuar Vitae.

6. Blockchain Certification : Blockchain për Biznes - Si T'ia Fillohet me Ethereum fortësi

Një abetare për blockchain dhe teknologjive të shpërndara librit kryesor. Mëso se si për të filluar ndërtimin e aplikimeve blockchain me kornizat Hyperledger.

Çfarë ju do të mësojnë:

- Ky kurs është i përshtatshëm për të dy audiencat jo-teknike dhe teknike
- Ju do të mësoni për të identifikuar Blockchain përshtatshme përdor për kërkesat e biznesit tuaj
- Ju do të udhëhiqet përmes zbatimit të blockchains ndryshme
- Një kurs tetë javë, me një angazhim të 3-4 orë në javë duke e bërë atë ideal për studim fundjavë, si edhe

7. Kursi Blockchain për fillestar : Si T'ia Fillohet me Ethereum fortësi

Kjo është vetëm për ata që dëshirojnë për të marrë një pasqyrë dhe hyrje në botën e blockchain. Një shpejtë 1.5 orë video e trajnimit ju merr nëpër bazat ju duhet të kuptoni këtë teknologji.

Çfarë ju do të mësojnë:

– Definimi blockchain Teknologjia, Me fjalët e tua
– Kuptojnë se si Blockchain potencialisht mund të ndikojnë në biznesin tuaj dhe industrisë.
– Shkruani një copë udhëheqjes mendim në lidhje me raste të përdorimit dhe potencialin e industrisë së teknologjisë blockchain.
– Shpjegoni blockchain teknologji për klientët tuaj, miq, dhe kolegët e biznesit
– Vendosni një strategji për të përgatitur biznesin tuaj apo klientët tuaj për të Decentralizuar ekonomi në zhvillim
– Bashkohet me një komunitet të ekonomistëve, udhëheqësit e biznesit, sipërmarrësit, dhe teknologë që janë formësimin këtë teknologji si ne flasim.
– Të identifikuar se cilat aspekte të blockchain Teknologjisë duket më e rëndësishme dhe relevante për ju
– Ecin tutje me një bazë të fortë në ku blockchain, atë që bën, dhe si të përgatiten për IT

Trajnimi Blockchain zhvillues