Hvordan lage Crypto Utveksling

Vi presenterer til din oppmerksomhet et intervju med grunnlegger og CEO av Crypto Veksling btc-alpha.com Vitali Bodnar, hvordan du oppretter Crypto Utveksling fra scratch.

Hvordan fikk du vite om kryptovaluta?

Min spesialisering i utdanningen – fysikk, informatikk, datateknologi, Jeg ble stadig engasjert i utvikling. Noe jeg tilfeldigvis leste på forum om Bitcoin og begynte å forstå dagen, Les alt om hvordan det fungerer.

Hvordan fikk du inn i Crypto industrien?

Det hele startet med at jeg lurte på hvordan gruve som skjer. Etter å finne ut prosessen, Det var et annet problem – hva de skal gjøre med mynter som jeg preget. Jeg tok pengene til utveksling, hvilken, forresten, jobbet fryktelig deretter. Så jeg glatt byttet til handels.

Hvorfor gjorde du bestemmer deg for at du må opprette en Crypto Veksling?

Dette er på grunn av min første feil. Jeg, Som enhver god trader, har et sett med regler som jeg ikke bryter: Jeg har tenkt på forhånd utgang fra stillingen, Jeg vet ikke når jeg er under stress, Jeg prøver ikke å fikse minuser, det er lettere for meg å vente, Jeg vil ikke hente inn på den dagen da jeg kommer til minus, Jeg bare lukker min laptop og fungerer ikke. Min feil som skjedde på grunn av stress, og i det øyeblikket jeg brøt alle andre regler. Jeg gikk inn i en negativ avtale, lukkes den i den negative, bestemte seg for å hente inn. For en dag, jeg gjennomførte 10 operasjoner med dette scenariet. Jeg mistet noen titusener av dollar, som jeg har tjent over en svært lang tid.

Hvordan påvirket dette opprettelsen av Exchange?

Jeg begynte å analysere situasjonen og innså at en trader kan tjene, eller tape penger. Men børsen forblir alltid i en premie. Jeg innså at dette er alt ganske interessant, og at jeg vil lage min egen Crypto Veksling.

La oss lage 5 trinn for å lage din egen Crypto Veksling.

Første skritt?

For meg, den første er å “brenne med produktet.” Til alle mine venner, bekjente, fremmede, Jeg fortalte alle at jeg var å utvikle Crypto Exchange og jeg trengte et team, mennesker, penger, og alle sa at dette ikke ville fungere, men jeg hadde en gal tro. Alt dette var omtrent i 2014-2015.

Siden jeg hadde et positivt omdømme for å utvikle prosjekter, folk umiddelbart dukket opp som ikke trodde på kryptovaluta, ikke i Crypto Veksling, men i meg som en utvikler som kan lage et produkt.

I utgangspunktet, Jeg hadde en idé som du kan ta en ferdig base av Cryptoexchange, å endre den litt, og det vil fungere. Som med plattformer for online. Men et slikt produkt ikke eksisterte. Dypere inn i emnet, Jeg innså at jeg ønsker å skrive alt fra bunnen av og forstå alt i detalj.

Det andre trinnet?

Beregning av hele forretningsmodellen. På den tiden brukte vi bitcoinwisdom – en av de første ressurser der du kan se hvordan markedet beveger seg, og analysere alt for en dag, en måned, og se volumene. For eksempel, utveksling for en dag utført operasjoner på 5000 Bitcoins på en betinget kursen $ 500. exchange Commission – 0.4%. 500 multipliseres med 5000 og ved å 0.4 og vi får en sannsynlig fortjeneste per dag.

Så, forretningsmodellen for utveksling er ganske enkelt?

Ja, Jeg tror at hvis noe er veldig komplisert, da det ikke vil fungere, bare enkle ting fungerer.

Hvordan lage Crypto Utveksling

Det tredje trinnet?

Fremstilling av tekniske spesifikasjoner. Jeg må si at den første tekniske oppdraget jeg har laget, og det oppnådde resultatet er fundamentalt forskjellige ting, av den grunn at jeg ikke forsto et veldig stort antall detaljer, noen øyeblikk som syntes å meg ekstremt viktig var ikke viktig i det hele tatt, og tvert imot. Dette er en standard historie.

Fortell meg mer detaljert, Hvordan klarte du gjør TS? Hvor fikk han tak i den informasjonen?

På den tiden, Jeg handlet på mange børser og så hvordan DDoS angrep oppstå, så hvordan børser gikk konkurs, så når brukerne var lojale mot børsen, og når de ikke, og hvorfor det skjedde. Jeg utarbeidet mandatet fra min erfaring, Jeg gjorde et produkt som jeg som en trader ville være komfortabel. Jeg ønsket alle operasjoner for å være forståelig. Jeg brukte program for å lage et grensesnitt, hvor jeg trakk 25 sider av fremtiden stedet og bygget sin logikk. Dess, alle Cryptoexchanges er i utgangspunktet den samme.

Hvor ofte brukte du ferdige tekniske løsninger?

Jeg ønsket å bruke til å motta og sende Bitcoin blockchain.info. På den tiden, de ga en offentlig API. I den innledende fasen, det virket for meg at det var nok til å få et best mulig produkt med minimale utgifter, og så bare for å bedre og bedre hvert element. Men de nektet oss, uten å forklare årsakene. Jeg tror dette er en av de mest vellykkede feil som skjedde. Vi bestemte oss for å finne ut hvordan Bitcoin fungerer, og skrev vår klient helt fra scratch, som nå stadig bedre. Det er, Vi har vår Bitcoin lommebok.

Det fjerde trinnet?

Dette er Team. Jeg hadde allerede en godt koordinert lag, som vi jobbet med to prosjekter. Men jeg innså at vi ikke har nok erfaring til å skape et kvalitetsprodukt i cryptosphere. Derfor, vi bestemte oss for å pumpe vår kunnskap med andre oppgaver, for eksempel, deltatt i utviklingen av beskyttelse mot DDoS-angrep, tjenester for å motta penger, og så videre. For tre år jobbet vi på den tekniske oppdraget og parallelt – på tredjeparts prosjekter for å forstå hvordan alt fungerer. Takket være denne, vi også ble kjent med spesialister som bidro til å videreutvikle vårt prosjekt.

Det femte trinnet?

Den mest banale er penger. I begynnelsen, Jeg var i stand til å samle inn ca. $ 300,000. Dette er året av team av programmerere, minimumskostnadene, men uten hensyn til juridiske tjenester. Men det var i 2013. Nå, jeg tror, et minimum $ 1 millioner er nødvendig. Vi startet i en annen konkurransesituasjon og andre forhold, da var det bare 5 børser, og nå er det hundrevis av dem.


Hva er geolocation av brukerne?

Hele verden, men vi nå forby registrering fra Amerika på grunn av juridiske spørsmål.

Hvor mange ansatte er involvert i sikkerhet?

Hvis det er et presserende oppgave, da hele teamet er engasjert i det, og uansett hvilken tid det skjedde.

Er det en dusør for å finne sårbarheter? Og hva?

Her om dagen, betalt skuddpremie for å finne muligheten for forfalskning e-postadministratoren. Faktisk, de kunne ikke faktisk gjennomføre det, men det var teoretisk mulig å dra nytte av dette sikkerhetsproblemet.

Og hvor mye gjorde de betaler?

Noen få hundre, en liten mengde, siden dette ikke er en kritisk sårbarhet. Vi har en liste over kostnader for å finne dem eller andre sårbarheter.

Hva er de viktigste handels par på sentralen?

BTC / USD, LTC / USD, BTC / Valuta, BT / Zcash.

Hvordan kan jeg plassere min token på utveksling?

Vi har en del for å legge mynter, og det viser tydelig hvem vi kan legge til og hvem som ikke gjør det.

Takk for den fascinerende intervju


Utarbeidet av CryptoRadio team

3 kommentarer

  1. Bitcoin har økt i verdi med over 3000 i de siste årene alene. Den Crypto verden eksploderer med potensial akkurat nå - dette er tiden for å starte og overskudd!

  2. Tjene penger på nettet blir vanskeligere og vanskeligere, men med denne lite kjente triks kan du begynne å tjene nesten umiddelbart. Dette fungerer faktisk jeg har prøvd og testet metoden meg selv.

  3. Mannabase et nytt kryptovaluta er faktisk å gi bort gratis mynter hver uke til nye brukere. Det beste er at de er en humanitær organisasjon satt til å være større enn Bitcoin. Dette kan være den største investering du noen gang gjøre. Hvis du har 5 Minutter spar lese Whitepaper disse gutta er noe annet.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *