ТД Ameritrade е промовирање на Bitcoin blockchain

ТД Ameritrade поставена на ASCII знаме – тоа е, изобразен на оглас – на Bitcoin blockchain претходно овој месец.

Онлајн брокер објави дека испраќа 68 Bitcoin трансакции за да се создаде дигитална знаме со логото на Bitcoin blockchain.

Поради природата на blockchain, ова знаме е сега засекогаш зачувани на главната книга на cryptocurrency е.

“Сакаме да најде нови начини да ги користат новите технологии. Па решивме да имаат малку забава и растителни нашето знаме. добро – технички, ние го вградени,” на брокер вели.

“Ние сме горди да бидат дел од него. засекогаш,” напиша на брокер.

 

2 comments

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *