deVere група започна стан cryptocurrency тргување

Најџел Green, Извршен директор на deVere група, еден од најголемите независни организации финансиски услуги во светот, предвидува дека побарувачката за cryptocurrencies ќе "небото ракета" во следните 12 месеци, Bitcoin може да се добие од страна на 50 до 60 проценти, тој рече дека денес, како неговата фирма официјално започнува deVere Крипто, пионерска апликацијата Cryptocurrency.

Достапно за Apple и Android, тоа им овозможува на корисниците да ги чувате, пренос и размена Bitcoin. Повеќе cryptocurrencies ќе бидат додадени во текот на следните неколку недели како Крипто истражувачки оддел на deVere, работи од страна на некои од водечките blockchain експерти во светот, анализи својствени нивните вредности.

"Побарувачката за cryptocurrencies е поставено на небото ракета во 2018 како што повеќе луѓе да знаат за нив и да ги користите, и како интерес на владите и бизнисите, и поголема регулација, покаже како на пазарот е зреење и станува сè повеќе мејнстрим ".

"Како и во сите пазари, очекуваниот нестабилноста е создавање, и ќе продолжи да се создаде, важни можности за купување ".

Извршниот директор на deVere заклучува: "DeVere Крипто е дизајнирана да одговори на зголемената потреба и сакаат да се сместат и пренесување на дигитални валути во дигиталната ера. Ние очекуваме 50,000 преземања оваа година.


автор: Сара Бауер