blockchain Вести 29.05.2018

Јапонија да се види 6 нови размени крипто

Јапонија 6 претстојните крипто платформи се изврши од страна на јавните претпријатија кои котираат на Токио берза.

Овие компании откри ова е прв пат да прават бизнис, како платформа за размена на cryptocurrency.


Bithumb размена забранува трговија во 11 земји

Еден од најголемите размена cryptocurrency Јужна Кореја, Bithumb, најави се за забрана за дигитални тргување со средства во голем број на земји, вклучувајќи ги и Северна Кореја, Иран, Ирак и Шри Ланка, заедно со уште седум други локации.

Овие земји се етикетирани како висок ризик од страна на некооперативни земји и територии (NCCT) иницијатива.


blockchain Вести 29.05.2018

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *