blockchain Вести 15.07.2018

Ѕвездената Цена: Голем профит граница цврст недела

Недела се секогаш интересни денови за cryptocurrency индустрија. Иако таму обично е значителен негативен притисок на пазарот, оваа недела излезе да биде многу различни. На Ѕвездената цената продолжува да се забрза како што продолжува еднонеделна uptrend без премногу неуспеси.

Ѕвездената Цена врвови над $ 0.215

Пред неколку дена стана јасно дека Ѕвездената цена е на вистинскиот пат. По краток период на одржлив нагорен интензитет, на Ѕвездената цената е релативно светлина $ 0.18. Овој тренд продолжи и оттогаш, со XLM уште се зголемува. Со сегашната цена на $ 0.217, тоа изгледа прилично добро за оваа предност.

Во последните 24 часови имаше уште еден 9.4% Ѕвездената зголемување на цените. Ова е спектакуларно во себе, иако тоа е главно управувано од досегашниот позитивен тренд на цената на Bitcoin. Ако Bitcoin изгуби вредност, многу малку валути ефикасно ќе се види на додадена вредност, Ѕвездената е во ред, но на свој. Ако оваа стапка држи, тоа не е веројатно дека цената на Ѕвездената $ 0.25 Се очекува за неколку дена.

Како што се очекуваше од оваа моментална цена на импулсот, сегашната ситуација е олеснета од страна на зголемување на XLM / БТК поделба. Оваа трговија маргина помина од 7.14% во последните 24 часа, укажува на тоа дека побарувачката за купување и продавање на XLM во моментов е зголемување. Без разлика дали тоа е одржлива долгорочна состојба или не е многу тешко да се предвиди во ова време.

позитивна цена динамика Ѕвездената е покрај многу низок обем целокупната. иако $ 47.58 милиони обем никој случај не е лошо, тоа е практично ништо во споредба со она што би се очекувало со оглед на моменталната Ѕвездената интензитет. Сепак, тоа е повеќе од доволно за одржување на овој тренд, дури и ако ситуацијата може да се промени во текот на следните неколку дена.

Слично како и на почетокот на оваа недела, Binance е водечки обем на тргување. Неговиот БТК и USDT парови генерираат над 38.7% на сите занаети. CKUSD пар BCEX е трет, во придружба на двајца CoinEgg и BCEX БТК парови. Сите овие пазари се многу интересни за тековната XLM интензитет, иако не е многу свеж капитал доаѓа на пазарот.

Дали Ѕвездената цена може да продолжи да расте е сосема друго прашање. Недела дена се многу различни во однос на остатокот од оваа недела како што тие не се правилно претставување на пазарот расположение на cryptocurrency. Кога работите ќе се врати во нормала во понеделникот, ситуацијата за XLM и сите други пазари може да изгледаат многу различно.


Пријави Kraken Дневен пазар за 14.07.2018

БТК
$6,279
↑ 1,61%
$20.1M
ЕТХ
$436.0
↑ 1,02%
$12.3M
XRP
$0.4397
↑ 0,84%
$2.01M
Зец
$173.7
↓ 4,00%
$1.51M
EOS
$6.99
↑ 3,10%
$1.47M
ETC
$16.61
↑ 2.53%
$1.4M
BCH
$705.50
↑ 2,01%
$1.37M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$1.28M
XLM
$0.2110
↑ 5.93%
$1.23M
XMR
$122.38
↑ 0,49%
$488,531
LTC
$77.06
↑ 1.50%
$482,965
REP
$28.59
↑ 0,18%
$360,688
ЦРТИЧКА
$222.6
↑ 1,53%
$331,604
ICN
$0.546
↓ 0,87%
$20,318
GNO
$40.4
↓ 1,65%
$17,430
Дуждовата
$0.0024
↑ 1,31%
$2,204

Kraken Дигитални Асет РАЗМЕНА
$44.4M со кои се тргува на сите пазари денес


blockchain Вести 15.07.2018

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *