blockchain Вести 13.08.2018

Bitcoin хитови стапка доминација 50% за прв пат во 2018

Bitcoin сега го сочинува 50 проценти од целиот cryptocurrency пазарна капитализација. На 11 август, CoinMarketCap е Bitcoin стапка доминација - индикатор кој го следи проценти од вкупната пазарна капитализација cryptocurrency придонесе од страна на водечките cryptocurrency - постигнат 50 проценти за прв пат од 19-ти декември, 2017.

На прес-време, Пазарната капитализација Bitcoin сега евиденција $105,785,552,545, што е околу $901 милиони повеќе од пазарната капитализација на секоја друга комбинација cryptocurrency. стапка доминација Bitcoin е е во постојан приклонуваат во текот на изминатите неколку месеци, во моментов претставува 14 процентно зголемување од 1 мај. Во истиот временски период на доминација на пазарот на сите други cryptocurrencies во голема мера е во опаѓање.


Пријави Kraken Дневен пазар за 12.08.2018

БТК
$6,321
↓ 1.19%
$56.2M
ЕТХ
$319.6
↓ 1.16%
$19.5M
BCH
$572.63
↑ 0,51%
$3.31M
XRP
$0.2977
↓ 3,71%
$3.3M
EOS
$4.99
↓ 2,54%
$2.47M
ETC
$13.15
↓ 2,52%
$1.61M
XMR
$93.62
↓ 2.22%
$1.46M
LTC
$59.36
↑ 1,63%
$1.43M
XLM
$0.2217
↑ 0,85%
$1.13M
ЦРТИЧКА
$167.4
↓ 1,01%
$514,644
милиони
$9.45
↑ 5,35%
$400,540
Зец
$157.0
↓ 0,21%
$310,273
Ushdt
$1.00
↓ 0.09%
$220,272
REP
$21.40
↑ 3.38%
$204,128
ICN
$0.607
↓ 0,59%
$85,663
Дуждовата
$0.0024
↓ 0,99%
$17,982

Kraken Дигитални Асет РАЗМЕНА
$92.2M со кои се тргува на сите пазари денес
крипто, евра, долари, JPY, CAD, ГБП


blockchain Вести 13.08.2018

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *