Mung papat Exchanges Crypto netepi persyaratane pengatur Korea Kidul

ing pungkasan Januari, iku dadi dikenal bab ban resmi dening panguwasa Korea Kidul saka anonim transaksi ing cryptocurrencies, kang mlebu menyang pasukan ing Januari 30. Sesuai karo persyaratane Financial Services Commission of Korea Kidul (FSC), enem bank-bank wis janji kanggo netepake prasarana kanggo nggawe akun karo jeneng asli. Nanging, kang nguripake metu mengko, bank-bank sing ora dibutuhake kanggo nyedhiyani layanan anyar kanggo klien saka Exchanges Cryptocurrency.

“Nitahaken panganggo anyar diutus kanggo ijol-ijolan itungan punika kaputusan sukarela saka bank,” a resmi industri banking marang edition Korea Kidul saka Yonhap. Panjenenganipun nerangaken: “Banks sing duwe kewajiban legal kanggo nyegah laundering dhuwit sing mung dicenthang dening cara internal: konfirmasi saka klien saka exchange Crypto, stabilitas saka sistem, pangayoman saka pangguna informasi lan selaras karo aturan laundering anti-dhuwit.”

Saka enem bank-bank kasebut sadurungé, mung telu – Shinhan Bank, Nonghyup Bank lan Industrial Bank Korea – nyedhiyani akun kanggo pelanggan saka Exchanges Crypto. Lan mung papat saka 25 ijol-ijolan exchange itungan Korea Kidul diganti akun anonim kanggo akun karo jeneng asli. Mangkono, syarat legislative anyar cocog kanggo Bithumb, Upbit, Coinone lan Korbit.

korean kidul Exchanges Crypto

Miturut Asia Ekonomi, Shinhan Bank, kang serves Bithumb, uga mutusaké kanggo sementara ngilangi exchange saka proses nggawe akun karo jeneng asli. Wakil saka bank diterangno langkah iki dijupuk karo kasunyatan sing “exchange wis dicenthang dening polisi” ing kasus perampokan taun pungkasan.

ijol-ijolan cilik lan medium-ukuran sing nyedhiyani akun perusahaan, tinimbang gedhe-gedhe virtual, aturan syarat liyane. Miturut publikasi Yonhap, ing wayahe, nggunakake akun perusahaan wis diijini kasedhiya yen ijol-ijolan kanthi ndhukung kewajiban sing kanggo nyegah laundering dhuwit, uga kanggo konfirmasi identifikasi pelanggan. Saliyane, padha bakal kênå “kir pepek dening bank-bank lan panguwasa financial.” Nanging, akeh ijol-ijolan ora nampa konfirmasi akun anyar lan marang Yonhap Reporters sing padha bakal mandhek dhisik transaksi yen kahanan durung ngganti. Miturut Asosiasi blockchain Korean, bab 787,600 pelanggan nggunakake layanan ijol-ijolan kuwi, aset kang saiki ing limbo.


Pengarang: Richard Abermann


 

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *