blockchain News 30.06.2018

Study marang 27% UK Millennials lanang seneng Bitcoin liwat real estate

UK pangembang adhedhasar real estate Njaluk Living conducted sinau lan ketemu metu 27% saka Millennials lanang ing bangsa bakal seneng nandur modal ing Wikipedia tinimbang real estate.

Miturut real estate developer Njaluk Living, bagéyan saka alesan demografi tartamtu weruh Bitcoin minangka investasi luwih atraktif ana kasunyatan sing Millennials terus tampilan sing kapal penggedhe cryptocurrency kagungan potensi luwih saka appreciating dibandhingake real estate.

Iki bilih Millennials ndeleng "soaring kinerja Bitcoin - ngiring dening koreksi meh merata penting - [lan] ngemu luwih intrik saka prospek saka wutah anteng ing prices omah ".


Union Square Ventures ndadekake investasi jangka panjang in Crypto lan blockchain

New York Union Square Ventures nduweni amba plans kanggo PROFIT ing bisnis potensial triliun-dollar ing blockchain lan Crypto ing 10 taun.

Albert Wenger, ngatur partner ing Uni Square Ventures ngandika:

"We weruh akèh regane… Investor sing rationally pouring akèh dhuwit menyang sektor, amarga aku wong ningali blockchain menang kene uga worth a triliun, utawa saperangan dolar triliun, Iku ora ing kabeh edan mikir sing. "

Wenger Venezuela Apple co-pendiri Steve Wozniak, sing ngandika minggu sing blockchain bisa dadi gelembung, karo perusahaan arep padharan-munggah ing tingkat padha karo jaman dot-com. Nanging bilih resiko bisa mbayar mati kanggo investor sing njaluk ing awal, lan nyebar taruhan sing.

"Mesthi, nanging apa project tartamtu wonten kasempatan banget dhuwur iku ora bakal bisa,"Ngandika Wenger. "Akibaté, yen dianggo, ganjaran bakal dhuwur banget. "


$1B lumebu pasar Crypto ing sasi 24 jam

The marketcap kanggo cryptocurrency gained $20 milyar ing Nilai liwat pungkasan 24 jam, arep saka $233 milyar ana kanggo $256 milyar dina.

Thomas Lee, kepala riset ing Fundstrat Financial bubar ngandika kanggo saben dollar ngetik utawa exiting Crypto, ana $20-$25 impact ing nilai pasar Crypto, nuduhake milyar dolar ngetik Crypto ing sasi 24 jam.

blockchain News 30.06.2018


SEC Votes kanggo ease angger ETF

pengatur securities US, SEC, milih swantun ngusulaké easing aturan Kanggo sarujuk dana perdagangan exchange resiko kurang apa bisa duweni potensi dadi menang utama kanggo $3.5 triliun pasar.

yen dipun ginakaken, aturan bakal ngidini perusahaan sing ngedol ETFs kanggo miwiti versi vanilla kosong tanpa persetujuan seeking pisanan saka pengatur ing. SEC ngandika kang ngarep-arep ing owah-owahan aturan bakal ngedongkrak kompetisi lan inovasi dening Mudhunake alangan kanggo entri.

Owah-owahan aturan tundhuk saran saka industri.

saiki, ETF ngetokake sekuritas kudu njaluk SEC ijin, dikenal minangka relief exemptive, sadurunge sade dana miturut Undhang-undhang Investment Company saka 1940.

Komisaris Kara Stein ngandika:

"Aturan bakal kalebu akeh syarat pambocoran situs sing ing pesenan ana kayata disclosing saiki net Nilai bondho ETFs saben bareng, rega pasar, lan premium utawa diskon – saben ing dina bisnis sadurunge.”


blockchain News 30.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *