blockchain News 27.06.2018

SEC nggoleki komentar saka umum ing Wikipedia ETF

Securities and Exchange Commission US nggoleki komentar ing dana potensial exchange Bitcoin perdagangan (ETF).

The securities pengatur disebut kanggo komentar ing proposal dening CBOE kanggo dhaptar lan perdagangan ing ETF SolidX Bitcoin, kang ing siji ngajokaken dening VanEck SolidX Bitcoin Trust.

filings ing CBOE nedahaken bilih Trust bakal nandur modal namung ing Wikipedia lan Enggo bareng ing kendaraan sing salajengipun bakal nuduhaké rega cryptocurrency kang paling gedhé ing donya. Nalika operator bakal tuku utawa ngedol Bitcoin minangka needed, “Trust wis ora ngatur aktif.”

SEC wis takon komentar ing iki owah-owahan aturan ngajokaken saka “wong kasengsem.”


exchange Crypto njejegaké plans kanggo dadi SEC diatur broker-bakul

njejegaké, a Crypto lan ijol-ijolan itungan global, mung digawe pamindhahan utama menyang dadi sudagar securities dilisensi.

Njejegaké ngumumake rencanane kanggo ndarbeni JNK Pasar Corp., pangguna broker-bakul kang nduweni lisensi perlu kanggo perdagangan sembarang cryptocurrencies kang bisa diatur minangka securities dening Komisi lan Sekuritas.

Njejegaké Umum Counsel Ben Sherwin ngandika “We lagi nyoba kanggo tetep ing ngarep, lan kita pracaya sing iki arah sing iku sing obah.”


Lightning Network mundak akeh lan nindakake ketik beta

Minggu 25th Juni ditandhani firsts anyar kanggo Wikipedia kang Lightning Network, karo pamukiman Rising lan kabeh telung nindakake sawijining ngetik beta.

C-kilat, Lightning Network Daemon (LND) lan Eclair resmi mlebu release beta ana.

Ngomentari milestone ing, pangembang C-kilat Blockstream ngandika teknologi saiki bakal dadi luwih lugas kanggo pangguna pungkasan - rasio tombol ing pamukiman nyopir.

beta Blockstream kalebu "penuh" wallet kanggo c-kilat, uga kompatibilitas kanggo nyambungake menyang kelenjar mlaku liwat jaringan Tor.

The Lightning jaringan wis thukul banget ing pitung sasi implementasine Bitcoin MAINNET teknologi kang wis urip.

Wiwit Blockstream dibukak sawijining Lightning aktif webstore ing Januari, jaringan wis katon liwat 16,000% wutah, saiki nangani 25 worth BTC pembayaran nggunakake liwat 2560 kelenjar lan 7600 saluran. Salajengipun, ewu saluran sing pribadi lan ora katon ing statistik online.

Pangguna milih nggunakake teknologi nalika mbayar bisa entuk manfaat saka kaping konfirmasi near-cepet, bebarengan karo Fees kang wis mbukak ngisor Satoshi single, unit paling cilik Bitcoin saiki worth $0.00006220.


Crypto pambuka njejegaké dadi dilisensi US broker-bakul

Platform dhuwit digital njejegaké kepengin dadi broker-bakul ing AS, sawise entuk perusahaan kedhaftar disebut Pasar JNK, iku ngandika ana.

Perusahaan saiki wis Applied menyang Industry Financial Regulatory Authority (FINRA) sarujuk pangowahan hak kanggo dadi kedhaftar broker-bakul.

wekasanipun, Njejegaké ngarep-arep supaya bisa kanggo kurban cilik lan liyane opsi Simpenan ing platform securities anyar, ing pengawasan saka Komisi lan Sekuritas (SEC) lan Tile FINRA Keamanan.

boss njejegaké Ben Sherwin diterangno pamindhahan kanggo CoinDesk: “Kita angsal New York basis broker-bakul kanggo nggedhekake basa kita prodhuk lan kurban aset liyane digital kanggo kita kedhaftar.”

Yen disualekno disetujui, Njejegaké uga miwiti aturan produk diatur kanggo menehi pelanggan.

Sherwin ngandika:

“Sampeyan lagi gabung FINRA dadi broker-bakul, lan status broker-bakul iki ngidini kita kanggo nindakake aktivitas sing kita ora bakal bisa nindakake tanpa lisensi iki. Iku uga ing baris karo misi kita transparan lan dateng amarga kita kanggo angger-angger sing cocok lan gelem ngrungokake apa aturan ngomong. »

Njejegaké mengko plans ngajukake kanggo dadi sistem dagang alternatif (KES) with the SEC, kang ditambahake.

While JNK and Uphold will operate as two distinct companies until the merger is complete, Uphold intends to bring JNK'S karyawan ing kanggo bantuan karo plans expansion njejegaké kang.

«JNK is an … organization with a 25-year history of being in the financial markets. They’re quality people and good operators … running a broker-dealer requires a certain amount of expertise and the quality of the people there gives us a leg up,»Sherwin ngandika.

Aliran kaahlian bakal pindhah cara banget, as Uphold intends to help JNK start offering cryptocurrency research products, on top of the reports it already offers looking at a variety of industries.

«From a process standpoint, padha duwe lisènsi lan kita lagi wus kanggo nggedhekake lisènsi sing,»Sherwin ngandika. «Supaya kita entuk manfaat saka tekan lembaga lan padha entuk manfaat saka tekan konsumen kita.»

«Iki nyuda overhand peraturan kita lan nuduhake carane serius kita babagan kasil peraturan [amarga] Njejegaké adhedhasar transparan lan dateng,»Panutupe.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 26.06.2018

ETH
$440.2
↓ 4,39%
$44.3M
BTC
$6,183
↓ 1.10%
$43.4M
EOS
$7.75
↓ 5,14%
$3.59M
XRP
$0.4691
↓ 1.68%
$2.91M
BCH
$723.02
↓ 4,63%
$2.67M
LTC
$79.23
↓ 3,19%
$2.32M
ETC
$15.50
↓ 1.08%
$2.25M
XMR
$122.63
↓ 3,81%
$1.5M
mlayu
$230.9
↓ 3,88%
$1M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$801,652
XLM
$0.1887
↓ 4.24%
$579,739
REP
$30.80
↓ 4,14%
$209,128
ZEC
$167.0
↓ 4,60%
$182,901
ICN
$0.587
↓ 4,31%
$60,408
Westin
$0.0025
↓ 3.51%
$22,800
bisnis
$45.4
↓ 3,59%
$15,927

Kraken DIGITAL ASSET EXCHANGE
$106M perdagangan tengen kabeh pasar dina


blockchain News 27.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *