blockchain News 21.05.2018

Philippines SEC Komisioner nyuwun kepentingan Crypto’ saran aturan

pengatur pasar Philippines ', Komisi lan Sekuritas, nggoleki input Crypto lan blockchain “kepentingan” ngewangi instansi pemerintah drafting aturan cocok kanggo papan.

SEC Komisaris Ephyro Luis Amatong dhateng ing rapat saka Association Filipina Digital Commerce lan Industri pegatan, lan ngandika:

"Pemerintah kepengin dadi giat banget ing nggawe aturan bab cryptocurrency. Kita arep kanggo melu kabeh kepentingan takon kanggo saran. Aku ora arep Ban apa-apa mung amarga aku ora ngerti soko. Sing kok saran lan kerjasama sing penting supaya kita bisa teka munggah karo aturan cocok bab dagang cryptocurrency. "


politikus Colorado kang bisa rauh nampa panganggo Crypto

Ing negara Colorado rauh bisa ngidini komite politik kanggo nampa panganggo ing cryptocurrency.

Kantor Sekretaris Colorado Negara nerbitaké sawijining konsep apa anyar saka sawijining “Aturan bab Kampanye lan Politik Finance” kang notabene klebu bagéyan anyar ing sumbangan cryptocurrency.

negara panuntun dhumateng ngajokaken:

“A panitia bisa nampa panganggo ing cryptocurrency, nganti watesan ditrima kanggo kontribusi awis utawa duwit receh. Jumlah kontribusi punika Nilai saka cryptocurrency ing wektu kontribusi ing. panitia kudu laporan sembarang gain utawa mundhut sawise kontribusi income utawa kuitansi liyane.”


Rusia & Iran setuju sing cryptocurrencies bisa digunakake kanggo supaya SWIFT uga sanksi

sirah Irans urusane ekonomi, Mohammad Reza Purebrakhim, diterangake nggunakake dhuwit digital minangka tegese uwal saka pengaruh dollar minangka “arah janjeni.”

Iki rembugan ing rapat karo kepala Komite Council Federasi Rusia ing Economic Privasi Dmitry Mezentsev ngendi loro Rusia lan Iran diterangake Crypto minangka panggantos saka sistem pembayaran interbank SWIFT, nggunakake kang uga bakal weaken sembarang sanksi babakan dhuwit dileksanakake ing negara, nggawe Rusia ing kerjasama karo Iran ing keuntungan saka nggunakake Crypto.


CoinGate kanggo miwiti proses pambayaran Bitcoin Lightning Network

layanan prosesor Pembayaran CoinGate wis dipunwiwiti Testing Lightning Network.

CoinGate has designed an example shop which allows you to test Lightning payments in action at https://example.coingate.com/.

Perusahaan iku duwe pengarep-arep dadi prosesor bayaran pisanan kanggo nampa pembayaran LN ing kahanan urip.


blockchain News 21.05.2018

3 comments

  1. continuouѕlу i used to read smaller content that as well clear their motive, and that is also happening with this рost which I am
    reading now.

  2. There is apparently a bundle to realize about this. I consider you made various good points in features also.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *