blockchain News 15.06.2018

Venezuela Pemantau akun bank kanggo transaksi Crypto

Pemerintah Venezuela wis diwiwiti ngawasi akun bank saka sawijining warga kanggo transaksi cryptocurrency related.
Akun ketemu ngandhut transaksi Crypto ing prices kang nganggep pemerintah supaya "rongrongan itungan nasional" bakal "nemen kaukum,"Wakil Presiden Tarek El Aissami Said.


layanan Crypto & perusahaan bondho digitization AlphaPoint ngundakake $ 15M ing pendanaan

perusahaan layanan Crypto AlphaPoint kasil wungu $15 yuta ing babak pisanan utama sawijining pendanaan sukan ibukutha.

Dana anyar bakal bantuan AlphaPoint terus sawijining misi saka nggunakake teknologi blockchain kanggo olèhé digitalisasi berkas aset ing loro pasar tradisional lan berkembang.

AlphaPoint wungu dana liwat billionaire lan mantan manager dana pager Michael Novogratz Galaxy Digital, poto-diterangake cryptocurrency Merchant bank.

Galaxy Digital direktur Greg Wasserman ngandika “Ing kesempatan pasar kanggo dhigitalisasi aset illiquid punika sanget. Konsumen sing nuntut tambah akses, transparan lan dateng. Bisnis seeking tambah likuiditas karo mindah penipuan, resiko lan biaya.”

“We are ing orane tumrap sekolah awal saka pepindahan dhasar ing pasar financial amarga digitization aset … kita bungah kanggo partner karo AlphaPoint kita terus kanggo drive pangowahan revolusioner iki ing pasar digital.” Novogratz ngandika ing release penet.


Billionaire investor Tim Draper nerangake apa Bitcoin bakal tekan $250,000 ing 2022

Billionaire sukan kapitalis Tim Draper ngandika Bitcoin bakal tekan $250,000 dening 2022.
ujar Draper ngendi digawe sak Interview ing 12 Juni, kang tikel mudhun ing prediksi sadurungé - matur sing sing Bitcoin ora mung tekan mburi 2018 dagang ing $25,000, nanging sing cryptocurrency wis unggul bakal worth waktu kang yuta dolar mung telung taun sawisé.
Draper uga wis ngandika "cryptocurrencies sing teknologi shift tektonik sabanjure amba lan pemerintah kudu nimbang sing perlu kanggo nglindhungi investor sing perlu kanggo kalebu ing powerhouse ekonomi potensial iki sing Crypto. Aku pracaya cryptocurrencies bakal nututi Fiat duit ing limang kanggo pitung taun sabanjuré. "


Oxford ngembangaken universitas ing blockchain ing

A tim profesor lan riset saka Universitas Oxford sing makarya bebarengan kanggo netepake ing donya kang kawitan blockchain University.
Tim iki seeking kakuwasan jurusan-amal saka aturan ing Uni Eropah.
Tim iki tumuju munggah dening Senapati Yusak Broggi, pangadeg Development Woolf sing wis ngandika, Universitas bakal kaya "Uber kanggo Siswa lan Airbnb kanggo akademik", sakabèhé, Broggi pangajab panuntun sing gelem mulang liwat konsep blockchain bisa entuk nang endi wae antarane $50,000 lan $100,000 mung liwat memulang subyek sing… Sasaran pokok saka proyèk iki yaiku kanggo dadi pembalap kesempatan proyek lan keamanan kanggo akademik, uga kurang biaya-alternatif kanggo siswa. "
Miturut nggenepi teknologi blockchain, Universitas bakal mbukak ing kontrak pinter sing ngarahke kanggo nggawe pendidikan langkung transparan lan liyane kang demokratis.


blockchain News 15.06.2018

3 comments

  1. Simply desire to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just great and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

  2. Zufaellig bin ich auf eure Seite gelandet und muss feststellen, dass mir diese vom Design und den Informationen richtig gut gefaelt.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *