blockchain News 11.07.2018

pangembang Pos toko Crypto plans kanggo disebaraké 100k mesin global dening 2021

Zac Cheah, CEO ing Pundi X, a Pos Crypto (titik-of-sale) Produsèn mesin lan pangembang, bilih sektor cryptocurrency global bakal dilengkapi luwih saka 100,000 mesin Crypto Pos dening 2021.

Cheah ngandika:

"Ing telung taun, paling 100,000 mesin Crypto Pos bakal mbagekke. Ing enem sasi, sadeyan nyuwun 25,000 mesin Crypto Pos saka Pundi X. "

Cheah bilih Korea Selatan iku salah siji saka pasar tombol Pundi X bakal fokus ing mangsa cedhak.

"Given sing Akun Korea Kidul 35 persen dagang Crypto global, dikarepake kanggo acceptance cryptocurrency dening pedagang saka investor lokal bakal nambah kanthi cepet.”


Opera pirso browser seluler karo dibangun ing dompet Crypto

Opera ngenalaken browser pisanan sing wis dibangun ing cryptocurrency wallet, tegesipun wallet Crypto langsung dhateng browser.

browser saiki ing beta pribadi, lan perusahaan saiki ngundang panganggo anyar kanggo nggabungake.

Ing waktu pisanan 2018, Opera kanggo Android wis 145 yuta kedhaftar saben saben wulan.

Kita ngenalke Opera browser karo Crypto Dompet. Sampeyan saiki bisa transact karo cryptocurrencies & sesambungan karo Ethereum Web 3.0 Dapps tengen saka Android seluler Panjenengan. Nyuwun uleman nggabungake beta pribadi ing: http://opr.as/Crypto


Litecoin Foundation nemu 9.9% saka bank in pembayaran kemitraan

Litecoin Foundation, MediaWiki non sing ndhukung cryptocurrency populer, sampun angsal cedhak 10 saham persen ing bank Jerman.

hasil rawuh minangka asil saka persetujuan karo TokenPay, tenan pembayaran Crypto-kanggo-Fiat.

TokenPay saiki wis liwati kepemilikan saka 9.9 persen saka usaha ing Weg Bank AG kanggo Litecoin Foundation ing ijol-ijolan kanggo pitulungan technical terakhir kang ing maju plans bank iku kanggo nggawa solusi pembayaran cryptocurrency kanggo pelanggan lan nggarap TokenPay ing macem-macem proyek blockchain sawijining.


Association blockchain Korean mbewarakke ijol-ijolan syarat sing

The KBA announced asil saka review peraturan sing ijol-ijolan Korean. Padha ketemu sing kabeh ijol-ijolan ing review ketemu paling syarat minimal (ngukur pangayoman pengguna, transaksi cepet, $2M dianakaké, audit financial biasa diterbitake etc.) saka angger timer dileksanakake.

ijol-ijolan ing dideleng klebu Korea Digital Exchange (Dexco), NeoFrame, UPbit, Bithumb, Gopax, OKCoin Korea, landak, CoinOne, duwit receh punika, Coin Plug (CPDAX), shaming, lan Huobi Korea.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 10.07.2018

BTC
$6,380
↓ 4,76%
$66M
ETH
$439.5
↓ 7,66%
$52.9M
XRP
$0.4484
↓ 5,67%
$5.2M
EOS
$7.30
↓ 10.1%
$5.12M
BCH
$696.45
↓ 6,15%
$4.64M
ETC
$16.70
↓ 9.44%
$4.24M
LTC
$77.14
↓ 5.09%
$1.81M
XMR
$124.25
↓ 9,39%
$1.46M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$857,267
XLM
$0.1942
↓ 7,14%
$780,481
mlayu
$222.0
↓ 4,59%
$526,314
REP
$31.45
↓ 10.3%
$496,575
ZEC
$161.0
↓ 4,84%
$352,221
bisnis
$45.4
↓ 7,71%
$69,911
ICN
$0.615
↓ 8,36%
$38,135
mln
$23.60
↓ 14.1%
$29,611

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$145M perdagangan tengen kabeh pasar dina
Crypto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


blockchain News 11.07.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *