blockchain News 11.06.2018

2 perusahaan bis gedhe ing Brazil saiki nampa Bitcoin

Two perusahaan bis Brasil, Lintas Garcia lan South Brazil, sing bagiyan saka GSB wis mung dadi perusahaan transportasi penumpang pisanan ing Brazil kanggo nampa cryptocurrency minangka cara pembayaran.

klompok pisanan pamilih kanggo nggunakake mung Bitcoin, nanging plans kanggo nambah Litecoin Juli.

"Akeh operasi ekonomi lan komersial sing pindah menyang donya digital, lan segmen dalan transportasi penumpang ora beda "ngandika wakil presiden GSB Group Estefano Boiko Junior.

perusahaan transportasi iki kurban lelungan antarane kutha uga lelungan pribadi kanggo sekolah, klub, perusahaan lan wong cubluk,.

Cara pembayaran anyar kasedhiya liwat situs web perusahaan bis, liwat leladen online mung, lan tiket bakal dikirim menyang email customer minangka konfirmasi pembayaran.


500 000 wong ing Swiss milih kanggo Bitcoin kaya sistem financial

A kampanye kanggo radikal malih ngalih industri financial Swiss dadi soko resembling sistem ekonomi Bitcoin kang ilang spectacularly wingi - ngatur kanggo menang meh 500,000 votes, sak 25% sing polled.

Kontrovèrsial rencana - dikenal minangka Pangeran Money Initiative - wis katon bank komersial dialangi saka nggawe dhuwit elektronik nalika padha ngutangi ngluwihi simpenane.

“Cryptocurrency lan blockchain Panjenengan katon kaya ngendi kita lagi judhul. Bisa wis digunakake ing sistem kita padha ngusulake,” ngandika Emma Dawnay, anggota dewan Momo, grup kang ngajokaken Pangeran Money Initiative.


Currency Digital Goes Mainstream karo DasCoin

blockchain cryptocurrency DasCoin has released a short film detailing the inspiration for the project from the viewpoint of Michael Mathias, founder and CEO of DasCoin. This is the first in a planned series of films that will explore the DasCoin blockchain ecosystem and the people who created it.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 10.06.2018

BTC
$6,803
↓ 10.8%
$106M
ETH
$534.3
↓ 10.9%
$68.7M
EOS
$11.76
↓ 18,8%
$15.9M
XRP
$0.5864
↓ 11.8%
$14.2M
BCH
$958.58
↓ 13,5%
$11.5M
LTC
$106.86
↓ 10.5%
$5.64M
ETC
$13.26
↓ 12,7%
$2.46M
XMR
$135.34
↓ 13.3%
$2.42M
XLM
$0.2498
↓ 11,7%
$2.01M
mlayu
$273.8
↓ 9,16%
$1.17M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$1.1M
ZEC
$206.3
↓ 11,1%
$932,080
REP
$33.13
↓ 12,2%
$403,892
ICN
$0.759
↓ 15.1%
$244,426
bisnis
$61.2
↓ 10,6%
$100,445
mln
$38.29
↓ 11.5%
$73,739

Kraken DIGITAL ASSET EXCHANGE
$233M perdagangan tengen kabeh pasar dina


blockchain News 11.06.2018

4 comments

  1. I’m really impressed together with your writing talents and also with the format in your blog. Is this a paid topic or did you customize it yourself? Either way keep up the nice high quality writing, it’s rare to look a great blog like this one these days.

  2. Your style is so unique in comparison to other people I’ve read stuff from.
    Thank you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just bookmark this blog.

  3. Asking questions are actually fastidious thing if you are not understanding something completely, but this piece of writing presents pleasant understanding yet.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *