blockchain News 07.06.2018

Fidelity bisa miwiti exchange Crypto

Fidelity Investments, tenan sing mbawahi $2.5 triliun aset ing ngatur, wis ngrantam ing buildout produk sing bakal push pasar kanggo Bitcoin kanggo tingkat sabanjuré.

tambahan, Fidelity wis hiring kanggo mbangun exchange bondho digital, miturut iklan lowongan internal. tenan iki looking for a engineer DevOps “kanggo bantuan engineer, nggawe, lan masang ijol-ijolan Digital Asset kanggo loro awan umum lan pribadi.”

tenan iki uga digunakake ing solusi ditahan kanggo Crypto, miturut iklan lowongan liyane.

Yen Fidelity kasil urip iki produk, iku bakal makili siji saka gerakane paling gedhe dening tenan Wall Street menyang pasar kanggo aset digital.

Iku worth kang lagi nyimak, CEO kasetyan kang, Abigail Johnson, iku panyengkuyung saka Bitcoin.

Yen Fidelity ora miwiti exchange kurban Crypto, iku bakal biso dibantah antarane gerakane paling gedhe dening tenan Wall Street gedhe menyang pasar Crypto tasih anem, kang jumeneng ana ing babagan $350 milyar.


Thailand trials tengah cryptocurrency bank

Bank Thailand gubernur Veerathai Santiprabhob dituduhake ing wicara anyar sing ngembangaken wholesale bank tengah digital itungan saiki ing pipo minangka bagéan saka efforts negara kang luwih akeh ing trialing teknologi blockchain ing maneka sektor.

proyèk, jenenge Inthanon, nuduhake jeneng gunung kang paling dhuwur Thailand kang, seeks kanggo nggawe dhewe cryptocurrency adhedhasar blockchain bank iku kanggo nggawe transaksi interbank loro luwih cepet lan luwih murah.

Ngandika ing wicara ing:

“efforts iki kudu pave cara kanggo luwih cepet lan luwih murah transaksi lan validasi amarga kurang intermediation needed dibandhingake sistem saiki.”


Northern Trust file paten kanggo nyimpen menit patemon ing blockchain

tenan Banking Northern Trust menang paten kanggo gawe serep cathetan rapat-rapat nggunakake tech blockchain.

Cara ngompliti seri kontrak pinter dijupuk data patemon, kalebu cathetan saka sing nekani (saking piranti padha bisa nindakake), nalika patemon njupuk Panggonan lan ngendi.

Northern Trust hones ing cilik nggunakake banget tartamtu, data acara, lan ngandika gaya tenan kang luwih akeh saka kumpul data operasional liwat sistem mbagekke.


Coinbase ndadekake proses dadi diatur tenan securities

exchange Cryptocurrency Coinbase announced ana sing nggawe strides menyang goal saka operasi federally diatur broker-bakul.

Presiden operasi lan presiden Asiff Hirji wrote ing kirim blog perusahaan sing tenan ing proses éntuk lisensi broker-bakul. Perusahaan sedya ngupaya persetujuan saka U.S. Komisi lan Sekuritas (SEC) lan Industri Financial Regulatory Authority (FINRA) kanggo kurban securities basis blockchain.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 06.06.2018

BTC
$7,529
↓ 1.23%
$49.9M
ETH
$594.8
↓ 2,06%
$41.8M
BCH
$1,112.21
↓ 3,16%
$7.01M
XRP
$0.6623
↓ 1,62%
$6.45M
EOS
$13.46
↓ 4,06%
$5.83M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$1.91M
LTC
$119.02
↓ 1,69%
$1.9M
XMR
$162.92
↓ 2,31%
$1.02M
ETC
$14.99
↓ 2,41%
$634,287
XLM
$0.2892
↓ 2,43%
$477,691
ZEC
$230.5
↓ 2,64%
$428,759
mlayu
$307.9
↓ 3,64%
$349,513
REP
$37.39
↓ 3,73%
$301,620
bisnis
$71.3
↓ 1.11%
$52,988
Westin
$0.0036
↑ 0,81%
$42,799
ICN
$0.919
↓ 3.31%
$37,773

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$118M perdagangan tengen kabeh pasar dina


blockchain News 07.06.2018

siji komentar

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I’ll be subscribing in your feed and I’m hoping you write once more soon!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *