blockchain News 06.07.2018

Binance wis digawe $ 300M ing revenue taun saka 10 pangguna yuta

Binance, exchange cryptocurrency paling gedhé ing donya, ngarepake kanggo entuk antarane $500 yuta lan $1 milyar ing MediaWiki net sak 2018.

CEO Binance Changpeng Zhao bilih kawitan-setengah revenue Binance kang ana $300 yuta lan sing ijol-ijolan wis thukul kanthi cepet wiwit Juli 2017, nalika platform banjur China adhedhasar kabuka kanggo bisnis.

Saiki Binance wis luwih saka 10 yuta pedagang kedhaftar.


operator Bursa Efek Swiss kanggo miwiti exchange aset Crypto

Nem, pemilik lan operator saka bursa saham utama Swiss kang wis announced plans kanggo miwiti SIX Digital Exchange - ijol-ijolan aset Crypto kanthi diatur dening pengatur financial negara lan bank tengah.

Inisiatif Crypto anyar sedya dadi “infrastruktur pasar pisanan ing donya kanggo kurban mburi Integrasi kanthi kanggo mungkasi dagang, utang lan ditahan layanan kanggo aset digital… panyedhiya infrastruktur dikenali lan diatur sing nyedhiyani kabeh langkah saka sanad ing model terpadu lan aman "diterangno SIX kepala securities lan exchange, Thomas Zeèb, njlentrehke SDX minangka kabeh-ing-siji platform.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 05.07.2018

BTC
$6,512
↓ 2,60%
$52.8M
ETH
$462.3
↓ 2.25%
$32.1M
XRP
$0.4740
↓ 5,70%
$5.25M
EOS
$8.74
↓ 3,43%
$3.75M
BCH
$724.62
↓ 6,37%
$3.73M
ETC
$16.86
↓ 1,52%
$2.07M
LTC
$82.71
↓ 4.49%
$1.77M
XMR
$135.92
↓ 4,21%
$1.24M
XLM
$0.1987
↓ 7,21%
$791,932
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$565,835
mlayu
$242.1
↓ 1.76%
$461,920
ZEC
$174.5
↓ 4.78%
$231,961
REP
$35.86
↓ 0.99%
$191,829
ICN
$0.664
↓ 5.27%
$66,442
bisnis
$46.4
↓ 1,86%
$33,775
Westin
$0.0026
↓ 5,07%
$7,844

Kraken DIGITAL ASSET EXCHANGE
$105M perdagangan tengen kabeh pasar dina
Crypto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


blockchain News 06.07.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *