ARGENTINA IS Kerja TO PASANG 4,000 TO 5,000 ATMs Crypto Swara negara

Argentina uga rauh dadi pimpinan ing pasar ATM Crypto. Miturut media lokal, negara uga siap nampa antarane 4,000 lan 5,000 ATMs sing ndhukung duit virtual.

Miturut CEO lan pangadeg Odyssey Group, Sebastian Ponceliz, ing ATMs ora mung bisa digunakake kanggo wong kanggo extract awis nanging uga kanggo ngatur duit virtual, liwat nggunakake ATMs Bitcoin loro-pituduh.

"Ana apa aku nelpon manunggal babakan dhuwit sing ndadekake kita nggunakake macem-macem jinis liya saka pembayaran lan exchange (awis, Crypto, e-dompet, TCTerms kasetyan, etc.) lan titik manungsa kanggo sing ATM sing bisa transact kaping duit, ngowahi dhuwit digital menyang balene fisik lan kosok,"Jelas Ponceliz.

Odyssey Group iku salah siji saka panyedhiya ATM paling gedhé ing Amerika Serikat, Mexico, Kolombia lan Spanyol.

Kaputusan wis dijupuk dening perusahaan sakcepete sawise pemerintah Argentina mutusaké kanggo ngganti peraturan lan ngidini Enterprises pribadi kanggo duwe ATMs ing toko lan kopi.

Miturut Coin ATM Inggris, saiki ana ATMs Bitcoin kasedhiya ing Buenos Aires.

 

4 comments

  1. We are a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire group shall be grateful to you.

  2. I ve learn several just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you set to create any such magnificent informative site.

  3. Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *