Carane ora siji prédhiksi prilaku tingkat cryptocurrency ing syarat-syarat nomer pesenan diselehake?

Apa alam proses tuku utawa sade cryptocurrency ing ijol-ijolan online?

ing tingkat saka cryptocurrency a

Ayo kita ngomong sampeyan arep tuku siji Bitcoin kanggo $9,500. Sampeyan kudu wara-wara iki kepinginan kanggo pasar lan ebay potensial nerbitake supaya. Ebay katon ing cara sing padha dening ngumumake kepinginan kanggo ngedol Bitcoin ing rega tartamtu. Nalika kepinginan saka ebay pas karo kabisan para panuku, transaksi otomatis rampung. Uploaded pesenan durung rampung wis direkam ing kang dikenal minangka kitab supaya.

Minangka aturan, ing ijol-ijolan, buku supaya presented ing wangun Tabel, endi aplikasi ebay sing dituduhake ing abang, lan para panuku’ panjalukan sing ijo. Ing gambar meja nuduhake nomer dhuwit recehan lan nilai sing padha dienggo kanggo ngedol utawa tuku. A panyebaran kawangun ing prapatan iki tabel, utawa prabédan ing rega saka sumber lan dikarepake. Ing ngisor nyebarake, ing Cairan liyane bondho Crypto.

Ing rata-rata ndhuwur, ing manunggal saka watesan tuku lan ngedol pesenan wis dituduhake dening tembok sing periodik nggabung. Titik sambungan saka ijo tembok lan abang titik tingkat saiki cryptocurrency ing.

Ing buku supaya namung watesan pesenan, minangka pesenan pasar (digawe ing rega pasar) sing temen maujud enggal, lan ora nggawe raos sembarang kanggo nampilake ing buku supaya.

Analisis saka buku supaya iku indikator anjog kahanan pasar, kang ngidini siji kanggo ramalan owahan sadurunge padha kelakon. yen, Tuladhane, kita waca klempakan akeh tawaran kanggo implementasine ing watesan rega ndhuwur, kita bisa prédhiksi sing sanalika pasar tekan watesan iki, bakal ana resesi ngawinang dening nomer akeh sales.

pesenan witjaksono kanggo pemain gedhe merata penting kanggo nggawe dagang pancasan, lagi tansah ngelingke ing buku urutan lan Ngartekno bisa ngalih Alignment saka pasukan. Pesenan asring katon ing buku supaya sing banget cedhak kahanan pasar kang. Nalika pasar gerakane ing arah siji utawa liyane, lagi ditarik kanggo rega pasar, mbeneraké obahe iki. Ing wektu nalika rega nyedhaki tingkatan saka resistance, pesenan pasif (adhering kanggo tingkat padha) cedhak saben liyane ing Nilai, sing tetep ing buku supaya.


Ing tingkat saka cryptocurrency a

9 comments

  1. Great post, very informative. I ponder wһy the opposite experts of this sector do not notice this.
    I’m confident, you have a huge readers’ base already!

  2. Piece of writing writing is also a fun, if you be acquainted with afterward you can write or else it is complex to write.

  3. Zufaellig bin ich auf eure Seite gelandet und muss feststellen, dass mir diese vom Design und den Informationen richtig gut gefaellt.

  4. What’s up colleagues, good paragraph and pleasant urging commented here, I am genuinely enjoying by these.

  5. Good day! Thіs post couldn’t be written аny better!
    Reading through this post reminds me of mу old room mate!
    He aⅼways kept chatting about this. I will forward this post to him.
    Fairly certain he will have a good read. Thank you for shaгіng!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *