Hoe om Crypto Exchange skep

Ons bied u aandag 'n onderhoud met die stigter en hoof uitvoerende beampte van die Crypto Exchange btc-alpha.com Vitali Bodnar, hoe om Crypto Exchange van nuuts af te skep.

Hoe het jy geweet oor die Cryptocurrency?

My spesialisering in onderwys – fisika, Rekenaarwetenskap, rekenaartegnologie, Ek is voortdurend besig met die ontwikkeling. Een of ander manier het ek per ongeluk lees op die forum oor Bitcoin en begin om die dag te verstaan, lees alles oor hoe dit werk.

Hoe het jy in die Crypto bedryf?

Dit het alles begin met die feit dat ek het gewonder hoe die mynbou aan die gang is. Na die uitzoeken die proses, daar was nog 'n probleem – wat om te doen met die munte wat ek geslaan. Ek het die geld aan die uitruil, watter, Terloops, was verskriklik besig dan. So ek glad oorgeskakel na handel.

Hoekom het jy besluit dat jy nodig het om 'n Crypto Exchange skep?

Dit is te danke aan my eerste mislukking. Ek, soos enige goeie handelaar, het 'n stel reëls wat ek nie in stryd met: Ek is van plan vooruit die uitgang punt van die posisie, Ek werk nie wanneer ek onder stres, Ek probeer om nie die minuses los, dit is makliker vir my om te wag, Ek het nie te verhaal in die dag wanneer ek gaan minus, Ek sluit net my laptop en werk nie. My mislukking gebeur as gevolg van stres, en op daardie oomblik het ek gebreek al die ander reëls. Ek het in 'n negatiewe deal, gesluit is dit in die negatiewe, besluit om te verhaal. Vir 'n dag, Ek onderneem 10 bedrywighede met hierdie scenario. Ek het 'n paar tienduisende dollars, wat ek verdien meer as 'n baie lang tyd.

Hoe het hierdie invloed op die skepping van die Exchange?

Ek het begin om die situasie te ontleed en te besef dat 'n handelaar kan verdien, of geld verloor. Maar die uitruil bly altyd in 'n prys. Ek het besef dat dit alles baie interessant en dat ek wil my eie Crypto Exchange skep.

Kom ons maak 5 stappe om jou eie Crypto Exchange skep.

Eerste stap?

Vir my, die eerste ding is om “brand met die produk.” Aan al my vriende, kennisse, vreemdelinge, Ek het vir almal wat ek die ontwikkeling van Crypto Exchange en ek moes 'n span, mense, geld, en almal het gesê dat dit nie sal werk, maar ek het 'n gek geloof. Dit alles was ongeveer in 2014-2015.

Want ek het 'n positiewe reputasie vir die ontwikkeling van projekte, mense onmiddellik verskyn wat nie geglo het in die cryptocurrency, nie in die Crypto Exchange, maar in my as 'n ontwikkelaar wat kan 'n produk te skep.

Aanvanklik, Ek het 'n idee dat jy 'n gereed gemaak basis van Cryptoexchange kan neem, om dit 'n bietjie te verander, en dit sal werk. Soos met platforms vir Onlineshop. Maar so 'n produk nie bestaan ​​het nie. Verdieping in die onderwerp, Ek het besef dat ek wil alles van nuuts af te skryf en verstaan ​​alles in detail.

Die tweede stap?

Berekening van die hele sakemodel. In daardie tyd het ons bitcoinwisdom – een van die eerste hulpbronne waar jy kan sien hoe die mark beweeg, en analiseer alles vir 'n dag, n maand, en sien die volumes. Byvoorbeeld, die ruil vir 'n dag gedoen bedrywighede op 5000 Bitcoins by 'n voorwaardelike wisselkoers van $ 500. Exchange Commission – 0.4%. 500 word vermenigvuldig met 5000 en deur 0.4 en ons kry 'n waarskynlike wins per dag.

so, die sakemodel vir beurse is eenvoudig?

Ja, Ek glo dat as 'n paar ding is baie ingewikkeld, dan sal dit nie werk nie, net eenvoudig dinge werk.

Hoe om Crypto Exchange skep

Die derde stap?

Voorbereiding van tegniese spesifikasies. Ek moet sê dat die aanvanklike tegniese opdrag wat ek gemaak het en die verkry gevolg is fundamenteel verskillende dinge, vir die rede dat ek nie 'n baie groot aantal besonderhede het verstaan, sommige oomblikke wat vir my gelyk uiters belangrik was nie belangrik, en op die teendeel. Dit is 'n standaard storie.

Sê vir my in meer detail, Hoe het jy die TS maak? Waar het hy die inligting te kry?

Op daardie tydstip, Ek verhandel op baie beurse en gesien hoe DDoS voorkom, sien hoe ruil bankrot, sien wanneer gebruikers was lojaal teenoor die uitruil, en toe hulle het nie, en waarom dit gebeur. Ek opgestel volgens die opdrag van my ervaring, Ek het 'n produk waarin ek as 'n handelaar sou gemaklik wees. Ek wou al die bedrywighede verstaanbaar te wees. Ek gebruik die program om 'n koppelvlak te skep, waar ek het 25 bladsye van die toekoms webwerf en gebou sy logika. Verder, al die Cryptoexchanges is basies dieselfde.

Hoe dikwels het jy gebruik gereed gemaak tegniese oplossings?

Ek wou gebruik om te ontvang en te stuur Bitcoin blockchain.info. Op daardie tydstip, hulle het 'n openbare API. Op die eerste fase, dit lyk vir my dat dit voldoende is om die beste moontlike produk met 'n minimale koste te kry was, en dan net om te verbeter en elke item te verbeter. Maar hulle ontken ons, sonder om te verduidelik die redes. Ek dink dit is een van die mees suksesvolle mislukkings wat gebeur. Ons het besluit om uit te vind hoe Bitcoin werke, en skryf ons kliënt heeltemal van nuuts af, wat is nou steeds beter. dit is, ons het ons Bitcoin Wallet.

Die vierde stap?

Dit is die span. Ek het reeds 'n goed-gekoördineerde span, met wie ons gewerk het op twee projekte. Maar ek het besef dat ons nie genoeg ervaring om 'n kwaliteit produk in die cryptosphere skep. daarom, het ons besluit om ons kennis met bykomende take te pomp, byvoorbeeld, deelgeneem het aan die ontwikkeling van beskerming teen DDOS-aanvalle, dienste vir die ontvangs van geld, en so aan. Vir drie jaar gewerk het ons op die tegniese opdrag en in parallel – op derde party projekte te verstaan ​​hoe alles werk. Dankie aan hierdie, Ons het ook kennis gemaak met spesialiste wat gehelp het om ons projek te bevorder.

Die vyfde stap?

Die mees banale is geld. In die begin, Ek was in staat om ongeveer samel $ 300,000. Dit is die jaar van die span van programmeerders, die minimum koste, maar sonder inagneming van regsdienste. Maar dit was in 2013. nou, ek dink, 'n minimum van $ 1 miljoen is nodig. Ons begin in 'n ander mededingende omgewing en in ander omstandighede, dan was daar slegs 5 aandelebeurse, en nou is daar honderde van hulle.


Wat is die ligginggewing van jou gebruikers?

Die hele wêreld, maar ons nou registrasie verbied Amerika as gevolg van regskwessies.

Hoeveel mense is wat betrokke is by sekuriteit?

As daar is 'n dringende taak, dan die hele span is besig met dit, en maak nie saak hoe laat dit gebeur.

Is daar 'n oorvloed vir die vind van kwesbaarhede? en wat?

Die ander dag, betaal oorvloed vir die vind van die moontlikheid van vervalsing e-pos administrateur. In werklikheid, hulle kon nie eintlik implementeer, maar dit was teoreties moontlik om voordeel te trek uit hierdie kwesbaarheid.

En hoeveel het hulle betaal?

'N Paar honderd, 'n klein hoeveelheid, want dit is nie 'n kritieke kwesbaarheid. Ons het 'n lys van koste vir die vind van diegene of ander kwesbaarhede.

Wat is die belangrikste handel pare op jou ruil?

BTC / USD, LTC / USD, BTC / Geld, BT / Zcash.

Hoe kan ek plaas my teken op jou ruil?

Ons het 'n artikel vir die toevoeging van munte, en dit dui duidelik aan wat ons kan byvoeg en wie nie.

Dankie vir die interessante onderhoud


Wat voorberei is deur die CryptoRadio span

3 kommentaar

  1. Bitcoin has increased in value by over 3000 in the last few years alone. The Crypto World is exploding with potential right now – this is the time to start and profit!

  2. Making money online is getting harder and harder but with this little known trick you can start earning almost immediately. This actually works I have tried and tested the method myself.

  3. Mannabase a new Cryptocurrency is actually giving away FREE coins every week to new users. The best part is they are a Humanitarian organisation set to be bigger than Bitcoin. This could be the Biggest Free Investment you ever make. If you have 5 Minutes spare read the Whitepaper these Guys are something else.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *