Pangaturan Crypto Market di 2018

Ahli yakin yén dina 2018, urang bisa ngaharepkeun yén pamaréntah baris ngaronjatkeun kontrol ngaliwatan pasar ICO, séntral cryptocurrency, sarta padagang. Dina waktos anu sasarengan, bank sentral utama dunya ngahargaan poténsi-hususna cryptocurrency nu, bitcoin-na anu siap mésér deui taun hareup. Kami geus nalungtik di arah naon pendekatan rupa awak finansial arah pasar crypto bakal ngamekarkeun dina 2018.

Perda ICO

otoritas moneter taun di loba nagara geus diwanohkeun Perda ICO jeung ditembongkeun dangong maranéhanana nuju jalan ieu attracting investasi. janten, Cina jeung Korea resmina ngalarang nu ICO dilaksanakeun dina wewengkon maranéhanana. Sabalikna, AS, Kanada, Swiss, Jepang, Singapura, sarta U.A.E. dikaluarkeun sababaraha kaputusan nu diturutan ICO resmi, kalawan ICO keur subjected kana Perda otoritas fiskal. tokens dikaluarkeun bisa digolongkeun handapeun hukum aya, salaku conto, hiji régulasi transaksi interfund. Numutkeun Jerry Brito, Diréktur eksekutif organisasi nonprofit koin-Center, pamaréntah baris turutan conto AS jeung ningkatkeun kontrol leuwih jualan token di 2018. Di AS, sababaraha tokens husus dina ICO dianggap jaminan na diatur dina hukum relevan. Stephen Obie, pasangan di teguh hukum internasional Santang Poé, expresses mangrupakeun ide nu sarupa:

“Jigana can tangtu leuwih kajelasan bakal datangna ngeunaan ngaliwatan tindakan penegak jeung hidayah séjén yén detik baris masihan dina pasaran tokenized. regulator nu weruh ngeunaan pasar ieu jeung nyokot eta serius.”

Peraturan Cryptocurrency

Ahli yakin yén lampah sarupa ICO bakal dicokot dina hormat tina cryptocurrency, khususna, bitcoin. dmitriy Zhulin, ko-pangadeg in ékosistem, dwells kana masalah ieu:

“Salaku booms Bitcoin, Perda munggaran bakal pigura ICOs lajeng ngaléngkah ka cryptocurrencies, kumaha oge, hese ayeuna ngaduga lamun ieu bakal boga hasil positif atawa négatif pikeun industri. Sanajan paningkatan dina pangaturan dina spasi crypto, Kuring yakin yén blockchain sakumaha téhnologi anu moal hindered ku Perda beurat.”

transaksi Bitcoin téh geus ngalarang di nagara, kayaning Bolivia, Ékuador, India, Bangladés, Islandia, Kyrgyzstan, Maroko, Nepal, Malaysia, Indonesia, sarta Taiwan. Dina waktos anu sasarengan, Cina, dimana eta ngalarang dagangan dina séntral cryptocurrency lokal, jeung Rusia Nyiapkeun tagihan pangaturan cryptocurrency, nu bisa datangna kana gaya dina 2018. Di Amérika Serikat, bitcoin investor kudu ngalaporkeun gains ka Service Pajeg internal (IRS) jeung mayar pajeg luyu jeung bewara 2014-21.

on Désémber 4, Inggris jeung EU régulator finansial nyatakeun ngeunaan rarancang maot hukum ngabawah cryptocurrency padagang jeung investor, dina sababaraha kasus, bakal jadi diperlukeun pikeun nyingkab informasi diri, sarta séntral cryptocurrency bakal kudu nyadiakeun otoritas jeung aksés ka émbaran pamaké. Numutkeun awak finansial kaayaan, Ukuran ieu diperlukeun pikeun nyegah aktivitas duit-laundering sarta pembiayaan térorisme. Harmonisasi tina deukeut béda arah masalah ieu bakal réngsé di mimiti 2018, jeung hukum bakal datang kana gaya ku tungtung taun saterusna.

Pangaturan Market Crypto

bank sentral G7 na cryptocurrency

Unggal tanda nunjukeun tulangan tina Perda pasar crypto ku otoritas finansial di nagara béda. régulator, kumaha oge, ningali poténsi di cryptocurrency ogé. Di 2018, bank sentral G7 bakal ngamimitian meuli cryptocurrencies mun bolster cadangan asing maranéhna. Hiji titik balik pikeun bank sentral G7 bakal nalika dimodalan pasar bitcoin ngaleuwihan nilai sadaya SDR (Hak gambar husus). Ieu mangrupa asset cagar internasional dijieun ku monetér internasional (IMF) mun suplement nagara anggota na’ cadangan resmi. dimodalan Bitcoin, salaku conto, geus ngaleuwihan nilai SDR (kira-kira $291 milyar).

titik tipping sejen bakal realisasi yén nilai currencies G7 anu devaluing ngalawan cryptocurrencies. Di 2018, urang saksi bitcoin na cryptocurrencies séjén jadi nu currencies internasional paling signifikan ku dimodalan pasar, nurutkeun para ahli.

mata uang digital Nasional

Ku nyieun currencies digital nasional, loba nagara anu malah perencanaan pikeun narjamahkeun currencies nasional maranéhna pikeun blockchain. Jim Angleton, Présidén Aegis FinServ Corp, nyaeta yakin yén sajumlah nagara ngahasilkeun currencies misalna ngan bakal tumuwuh:

“Urang terang yen Kiwari 108 Nagara nu experimenting kalayan ngaluarkeun currencies digital di ni'mat ngaleungitkeun mata uang kertas maranéhanana sarta exiting gumantungna kana U $ D. Kami yakin 20+ Nagara baris dimimitian Béta Tés arah tujuan maranéhanana.”

Oktober panungtungan, urang sumping ka uninga yen Rusia bakal meunang mata uang digital nasional sorangan, cryptoruble. pamaréntah baris nyokot kadali leuwih issuance na sirkulasi cryptoruble di Rusia, kalawan pertambangan cryptocurrency jadi teu mungkin. oge, Présidén Venezuelan Nicolás Maduro dikaluarkeun hiji instruksi, nurutkeun nu peluncuran tina cryptocurrency nasional El Petro ieu rencanana di taun hareup. saham sumberdaya alam Venezuelan, kayaning emas, minyak, jeung intan, bakal nyieun El Petro.

The ICO jeung crypto dagang anu sacara resmi ngalarang di Cina, tapi ieu nagara munggaran nu diuji prototipe digital tina mata uang nasional. Yao Qian, kapala Dinas Panalungtikan Digital Mata Artos di Rahayat Bank Cina, nyatakeun yén regulator finansial kedah ngaluarkeun cryptocurrency nasional anu bakal ngawula ka salaku lembut légal pas mungkin.

Dina Désémber bank sentral di Uni Émirat Arab jeung Arab Saudi meluncurkan prakarsa pilot keur bayaran cross-wates. The involvement bank sentral Saudi Arabia nyaéta kasohor, nunjukkeun yen sateuacan aya no pernyataan resmi ngeunaan cryptocurrency, pasar crypto, atanapi blockchain ku régulator finansial nagara urang. The U.A.E., dina gilirannana na, geus ngembang sababaraha proyék blockchain di swasta sarta umum, jeung Global Blockchain Déwan Dubai aya dina muatan tina loba di antarana.

Pangaturan Market Crypto