Prospek of Pertambangan di 2018

Kalayan perhatian ka tumuwuhna cryptocurrency, paménta pikeun alat-alat pertambangan geus ngaronjat ogé. Sababaraha taun ka pengker dulur anu miboga aksés ka komputer kuat cukup bisa jadi panambang a, bari leuwih taun katukang kaayaan geus robah drastis jeung métode saméméhna tina tambang geus jadi teu epektip. Kami geus diprediksi naon tambang tren bakal jadi nu pang populerna di 2018.

Prospek of Pertambangan di 2018

kartu grafik pikeun pertambangan

Dinten parabot rada mahal ieu diperlukeun pikeun pertambangan, khususna, kartu grafik. Panungtungan Juni Cina platform dagang AliExpress online dilaporkeun yén pamaké na mimitian kasampak leuwih aktip pikeun model husus tina kartu grafik nu éta paling cocog pikeun nyieun peternakan pertambangan. Model paling populer di kalangan panambang Rusia téh kartu-GeForce grafik Nvidia GTX 1060 sarta GTX 1070, kitu ogé Radeon RX480, dijieun ku Advanced Micro Alat (AMD).

Kalayan model ieu nu keur populér teu ngan diantara panambang Rusia, sataun kaliwat ditandaan biasa nu AMD urang rising ku 64%, bari nilai Nvidia Corporation jaminan massana ampir 88% saprak awal 2017. Para ahli nyebutkeun yén pertumbuhan nu geus attributed ka angka ngaronjat tina panambang sahiji dina jaringan Ethereum na cryptocurrencies populér séjén. Nvidia diterbitkeun data anu illustrates 6.7% sharing keur saparapat kadua 2017 ieu ditampi ti grafik kartu jualan, mana anu dipaké pikeun pertambangan crypto. Éta pisan sababna naha dua pausahaan kasebut sarta parusahaan ASUS geus dimimitian ngaluarkeun kartu grafik unik dirancang pikeun pertambangan cryptocurrency. oge, panas panungtungan urang terang yen AMD ieu dipake dina 7nm 48 processor core disebut Starship nu bakal dileupaskeun di 2018.

ahli, kumaha oge, ngingetkeun pertambangan pabrik alat-alat nu pamenta keur produk maranéhanana bade ngaleutikan. Numutkeun Joseph Moore, hiji analis di bank Amérika nyekel parusahaan Morgan Stanley, pertambangan bisa jadi hiji aktivitas ékonomis unprofitable di 2018.

“Simkuring yakin yén jualan total grafik pikeun pertambangan ethereum di 2017 bakal $800 juta kapayun, sarta baris nampik ku 50% dina 2018.”

Dina pamadegan Moore urang, alesan kahiji pikeun downturn ieu téh turunna rencanana di block ganjaran sakabéh dina jaringan ethereum tina 5 ETH ka 3 ETH. Kadua teh shift ti Buktina tina Gawé (PoW) mun Buktina tina stake (Pos) lamun tinimbang kakuatan tambang, kamungkinan nyieun blok a jeung narima ganjaran pakait nyaeta sabanding jeung stake kapamilikan a pamaké di sistem. Vijay Rakesh, hiji analis sahiji bank investasi Jepang Mizuho, disebutkeun kacenderungan kieu teuing. Anjeunna yakin yén dina satengah mimiti 2018, kartu grafik moal panjang jadi diperlukeun pikeun pertambangan cryptocurrency kayaning pertambangan éter.

“Simkuring yakin yén ethereum Sigana pikeun pindah ka sistem verifikasi pembayaran béda dina genep bulan hareup, ti Buktina-of-Gawé kalawan ngagunakeun kartu grafik pikeun Buktina-of-stake mana kartu grafik anu henteu panjang diperlukeun.”

Proyek of modifying protokol konsensus ti jaringan Ethereum disebut Casper. Ieu ngakibatkeun yen alat-alat komputer husus henteu diperlukeun deui nyieun blok anyar; tibatan, pamaké bakal tiasa nyadiakeun dana sorangan nu bakal jadi beku bari, na di balik, aranjeunna bakal boga kasempetan pikeun ilubiung dina konfirmasi transaksi. kituna, Casper bakal nyieun sistem anu bisa nolak centralization pertambangan. Sakali dina Konstantinopel garpu salajengna, nu bisa lumangsung dina awal 2018, lumangsung, update jaringan Ethereum bakal diaktipkeun.

Najan robah poténsial di protokol konsensus ti jaringan Ethereum, kapala Nvidia, Juan Zhjensjun, nyaeta yakin yén sharing dijieun tina GPU (Unit ngolah grafis) jualan keur pertambangan crypto bakal tetep, asserting cryptocurrencies na blockchain anu “di dieu pikeun cicing.”

“Ieu pasar nu teu dipikaresep dileungitkeun kapan geura-giru, sarta hijina hal anu sigana urang bisa ngaharepkeun éta bakal aya deui currencies datang. Bakal datang dina sacara gembleng loba bangsa béda. Bakal muncul ti jaman ka jaman, sarta GPU anu estu rada gede pikeun eta.”

ASIC-panambang

ASIC (Aplikasi-spésifik Circuit Integrated) anu nyampak dina bentuk chip dijieun pikeun pertambangan éféktif ogé. ASICs anu dipaké pikeun alat husus sarta ngalakonan fungsi mastikeun dugi, nu ngajadikeun palaksanaan fungsi ieu langkung mirah tur gancang. The chip anu leuwih kuat sarta consuming teuing kurang tanaga; aranjeunna sababaraha kali leuwih nguntungkeun ti kartu grafik. Sumawona, peternakan pertambangan merlukeun leuwih waktos méakkeun dina assembly na parantosan, bari jeung ASIC-panambang anjeun sadayana diatur.

Taun ieu dinya ieu kaungkap pausahaan, kayaning Samsung, Intel, TSMC, sarta Foundries Global, anu ngembang chip 7nm pikeun pertambangan ASIC. produksi chip ieu dijadwalkeun pikeun kuartal kahiji 2018. Aranjeunna bakal efisiensi énergi ningkat dibandingkeun jeung chip 14nm saméméhna.

Internét buta Jepang GMO ngarencanakeun pikeun ngjalankeun a ASIC-Miner anyar nu bakal jadi dumasar kana chip 7nm. produksi chip massa mibanda téhnologi ieu rencanana pikeun bulan Méi 2018. sataun hareup GMO bakal ngajalankeun ICO jeung ngajual papan pertambangan hareup generasi. Aranjeunna baris ngaluarkeun tokens salaku métode anu mésér papan pertambangan hareup generasi. sajaba ti, parusahaan ngarencanakeun keur ngawangun puseur pertambangan di Éropa Kalér:

“Urang bakal beroperasi pusat pertambangan hareup generasi ngamangpaatkeun energi jeung motong-ujung chip semikonduktor renewable di Éropa Kalér. Urang bakal make motong-ujung 7nm téhnologi prosés pikeun chip bisa dipaké dina prosés pertambangan, sarta babarengan dianggo dina ieu panalungtikan sarta ngembangkeun jeung manufaktur jeung pasangan satru kami ngabogaan téhnologi design semikonduktor.”

September panungtungan, Rusia Miner koin (RMC) dilakukeun ICO jeung ngarojong produksi hiji Wayah panambang anyar kalawan chip Bitfury sarta ngamekarkeun sejen panambang Multiclet anyar kalawan chip sarua. The ICO dikumpulkeun $43.2 juta. RMC ngalibatkeun 15 businesspeople na cryptocurrency aktivis jeung unites opat pausahaan, kaasup MultiClet, SMARTHEAT, Goodwin, sarta RadiusGroup. parusahaan geus dimimitian produksi Miner Wayah na, ku panas salajengna, intends ngamekarkeun processor a hareup generasi Multiclet, nu bakal 35 kali leuwih efisien keur pertambangan.

pertambangan awan

Nya eta bukti yen alat-alat anu kuat sarta mahal, nu ieu pisan énergi consuming teuing, ieu diperlukeun pikeun pertambangan suksés. Éta pisan sababna naha pausahaan geus dimekarkeun hiji tipe alternatif tina pertambangan, disebut pertambangan awan. Pausahaan kalawan puseur data kuat nyadiakeun peralatan, na ngajakan daya maranéhna pikeun konsumen final. Sakali kontrak ieu menyimpulkan jeung jasa anu dibayar, pausahaan kayaning Hashflare, Genesis Pertambangan, bit Miner, sarta OxBtc nyadiakeun aksés ka tambang tina sababaraha cryptocurrencies.

jasa ieu geus trendi. Taya alesan pikeun yakin yen trend ieu bakal ngalambatkeun turun di 2018, salaku tambang awan mangrupa affordable, bisa dipercaya, jeung cara merenah pikeun meunang cryptocurrency, anu teu merlukeun sagala parabot mahal. Aya sababaraha drawbacks mungkin. Seller kontrak pertambangan awan tiasa adil; situs nu nyadiakeun tipe ieu layanan bisa jadi rentan ka serangan Hacking; pamaké kudu aya kontrol leuwih fee komisi aranjeunna nampi pikeun pertambangan; komo, karugian unplanned bisa maksa puseur data mayar deui kirang ka pamaké na handapeun kontrak di handap.

Pajak pertambangan

ayeuna, euweuh hukum anu jajahan kagiatan pertambangan di Rusia jeung nagara séjén boh. Présidén SK Rusia, kumaha oge, nyebutkeun yen Pamarentah jeung Bank Tengah kudu ngadegkeun perpajakan jeung urutan pendaptaran for jeung sya pertambangan usum panas salajengna. inisiatif Ieu konon baris tingal duanana pausahaan jeung panambang swasta.

dina Désémber, nu Komisaris di handapeun Présidén Féderasi Rusia on perlindungan hak pangusaha, Boris Titov, diajukeun pikeun ngawanohkeun hiji pajeg dina pertambangan crypto dina laju 14%.

Prospek of Pertambangan di 2018