Naon anu lumangsung ka Binance Exchange na nalika tawaran dimimitian

Najan janji, Binance teu balik online isuk-isuk. Leuwih ti sapoé ka tukang, Karya teknis mimiti di bursa saham, nu hijina kudu nuju ka hiji “turunna samentara dina produktivitas,” tapi ahirna dieureunkeun karya bursa jeung nyeret kana pikeun hiji jaman teu katangtu. kamari, Binance CEO Changpeng Jao ​​wrote on Twitter yén aya hiji kasusah aral dina nyalin data, sarta merlukeun ulang sinkronisasi tina pangkalan data, nu bakal nyandak sababaraha jam.

di 8.00 di Berlin, Jao sakali deui commented on kaayaan, nyebutkeun yen pamekar nyobian tilu métode sinkronisasi, béda dina speed: 1-2 jam, 5 jam jeung 9 jam mungguh. Dina titik ieu geus jelas yén métode gancang teu digawe. Numutkeun inpo nu panganyarna, éta “final validasi data” ayeuna nyokot tempat, nu resumption dagang diperkirakeun dina 15.00 on Berlin. Dina sajam saméméh bursa saham nyaeta online, pamaké bakal tiasa ngabatalkeun pesenan. Salaku tambahan, Tim nu ngumumkeun yén salaku token tina syukur pikeun “rojongan neraskeun”, bursa bakal ngurangan komisi ka 0.03% per urus dugi Pébruari 24.

Sanajan kanyataan yén Changpeng Jao ​​geus sababaraha kali nyatakeun yén Exchange nyaeta offline solely kusabab pakasaban téknis, sarta nampik éta serangan hacker, sababaraha pamaké masih pikir éta Hack a. Khususna, komentar ti bursa éta nungtut ku John McAfee, nyebutkeun yen “euweuh parusahaan geus ngaku kana serangan hacker nepika dipaksa.” Tadi wengi, McAfee wrote on Twitter nya éta anjeunna “teu coba sow FUD,” Tapi anjeunna narima puluhan pesen kalawan informasi ngeunaan Hacking bursa saham. Ka pos nu dipasang screenshot a, ngabawah, di handapeun logo Binance, bursa nu disangka aya dina diri nu eta diserang. Najan batur dirojong Makafi, loba dituduh nu ahli crypto inpormasi unsupported tur bukti dubious: “Gambar nu dikirim ku sababaraha” koneng “kumpulan – sahingga ngabuktikeun fakta?”, “Pernah ngadéngé photoshop? matured, “” anjeun hiji ahli kaamanan. ”

Makafi hanacaraka anu anjeunna “ngan miwarang pertanyaan” jeung salaku ahli kaamanan weruh yén “lamun serangan nu teu lumangsung sarta usaha pikeun balik dana teu dicandak langsung, Chances tina recovering aranjeunna nu diréduksi jadi nol dina 24 jam.” Sanajan, CEO Binance, anu diwaler loba tweets, ceuk nu programmer kénéh “distributes FUD”, sarta assured: “Urang bakal ngabuktikeun yén anjeun salah kaprah.” Dina respon kana biaya, Binance dipasang a tweet kalawan bitcoins kacekel jeung alamat Ethereum:

Naon anu lumangsung ka Binance Exchange?


nu ngarang: Richard Abermann


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *