regulator AS jaminan anu kabuka

regulator AS jaminan anu “buka” kana pangaturan féderal di currencies virtual

A US. rencana jaminan regulator on sangkan lawmakers anjeunna 'kabuka’ kana pangaturan féderal pikeun currencies virtual. Ieu kasaksian ngeunaan dédéngéan panganyarna dina AS pangadilan féderal on currencies maya judulna “currencies maya: The pangawasan Peran US. Komisi jaminan na Exchange jeung US. Komoditi Futures Komisi Trading.”

sumber Congressional ngawartoskeun Reuters hasil pamariksaan téh sakitu legana hiji latihan kanyataan-nyungsi fokus dina kakuatan tina detik sarta CFTC mun ngawasan séntral cryptocurrency.


nu ngarang: Sara Bauer


 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *