lawmakers AS ngadangu hal pikeun ranté suplai blockchain

Lawmakers di US. Kongrés téh disetél ka tahan dédéngéan on pamakéan blockchain tech di ranté suplai global minggu hareup.

Dua subcommittees sahiji US. Komite imah on Élmu, Spasi jeung Téhnologi – pikeun Panalungtikan jeung Téhnologi, tur pangawasan – moal papanggih on May 8, a bewara karek diterbitkeun mangka. hasil pamariksaan anu dijudulan “Leveraging Blockchain Téhnologi pikeun ngaronjatkeun Supply Chain Manajemén sarta merangan tiruan Barang.”

dédéngéan minggu hareup urang teh pangheulana hone dina dina hal pamakéan husus – Manajemén ranté suplai – nu boga minat garnered ti Jumlah corporates utama sabudeureun dunya.

 

One comment

  1. Certainly like your web site however you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the reality then again I ll surely come again again.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *