UPS file patén pikeun nampa Bitcoin pikeun loker

pengiriman barang buta Global UPS geus nempo narima Bitcoin ngaliwatan hiji layanan locker item-tukeur, filings patén karek diterbitkeun némbongkeun.

UPS ieu eyeing sistem bank locker nu bisa nyandak bentuk digital pembayaran, nurutkeun hiji aplikasi dikaluarkeun ku US. Patén jeung dagang Kantor (USPTO) on Kemis. Salian sistem pembayaran tradisional, nu filing patén mangrupa daptar Bitcoin salaku alat tukeur mungkin mayar kalawan.

filing The outlines métode béda ku renters tiasa mayar locker nu, husus nyarios:

"Dina conto embodiments, bank locker bisa ngawengku hiji titik-of-diobral (Pos) Sistim pikeun narima pembayaran ti nu dina bentuk: … Bitcoin; jeung / atawa (5) sagala jenis cocog sejenna pembayaran ".

Di 2017, langkung ti 20 filings patén dileupaskeun ku USPTO disebutkeun Bitcoin salaku sistem pembayaran mungkin. Bari angka turun saeutik ti 2016, langkung ti 50 filings patén dikaluarkeun ku lembaga dina dua taun pamungkas ngagambarkeun garis ieu pamikiran.


nu ngarang: Richard Abermann