Acara penting tina 2017 dina Komunitas Crypto

Acara penting tina 2017 dina Komunitas Crypto

pertumbuhan seukeut Bitcoin urang, ICO booming, kaulinan crypto, jeung dagang futures bitcoin urang dijieun dulur delve kana cryptocurrency na blockchain. Simkuring hoyong ngabejaan dulur anu lasut atawa anu saukur moal ngalawan recalling kajadian utama 2017 di dunya crypto.

Bélarus legalized cryptocurrencies. Ujug-ujug ka dulur, Bélarus ngagabung daptar nagara anu mutuskeun moal nyaram tapi ngatur cryptocurrencies. SK nu “Ngeunaan ngembangkeun ékonomi digital” disaluyuan di Désémber 22. Salian cryptocurrencies, kapamimpinan Bélarus legalized blockchain, pertambangan, sarta séntral crypto.

Bitcoin Cash ngaronjat ku 316%. on Désémber 19, Coinbase ngumumkeun yén konsumén bakal bisa meuli, ngajual, ngirim, sarta tampa petunjuk Bitcoin Cash. Dina menit pisan munggaran, hargana koin urang ngahontal $9,500 on cabangna di Coinbase urang platform-GDAX Exchange-na ngaleuwihan indikator nu Coinmarketcap sacara 316%. Pamaké disangka bursa tina jero dagang na panipuan. Numutkeun Coinmarketcap, kiwari waragad Bitcoin Cash $2,448.

CME dibuka dagang futures bitcoin urang. on Désémber 18, Chicago Mercantile Exchange (CME Grup) dimimitian dagang futures bitcoin urang. Salila auctions munggaran, 642 kontrak futures dijual di bursa nu, waktu 637 di antarana kungsi hiji tanggal kadaluarsana Januari 2018.

Bitcoin ngahontal tanda tina $19,700. on Désémber 17, bitcoin diropéa nu maksimum sajarah, ngahontal éta $19,700 tingkat. Ahli kungsi diprediksi koin tumuwuh nepi $40,000, tapi lima poé engké deui murag ka $14,000, nu kuciwa investor jadi loba. Numutkeun Coinmarketcap, kiwari waragad Bitcoin $15,041.

CBOE dibuka dagang futures bitcoin urang. on Désémber 10, Chicago Board Pilihan Exchange (CBOE) dimimitian dagang futures bitcoin sarta overtook saingan na, CME. Salila peluncuran dagang futures bitcoin urang, Bitcoin ngaronjat ku leuwih ti $1,000 dina hitungan menit. Teu lila afterward, nu koreksi harga sahiji cryptocurrency munggaran dituturkeun.

kilat 1.0 protokol diuji dina jaringan Bitcoin. Urus kilat heula kalawan ngagunakeun Bitcoin dilaksanakeun dina Désémber 7. Ieu nu meuli hiji kopi maya dina warung kopi Starblocks. Lengkep pedaran protokol ieu dipasang kana blog on Medium. Salaku pamekar nyatet, ieu hiji hambalan penting dina karya standarisasi, nu kungsi dimimitian di Milan sataun katukang. Kelompok tilu tim, diwangun ku ACINQ, Blockstream, jeung kilat Labs, Kilat spésifikasi jaringan dimekarkeun.

pamaké spent $5 juta on CryptoKitties. Dina ahir Nopémber, kaulinan CryptoKitties janten kawentar. Di buruan, dijieun ku pamekar Kanada dina Axiom Zen, Anjeun bisa meuli, ngajual, jeung tumuwuh kitties maya dina platform Ethereum. Pamaén game anu ngahasilkeun turunan jeung ngajual kitties anyar earn éter.

Bitcoin tumuwuh nepi ka $10,000. on Nopémber 28, biaya bitcoin $10,000. A sapotong warta yén CME bakal ngajalankeun dagang futures bitcoin di Désémber kapangaruhan harga paling nyata. sajaba ti, investor Cina janten sakaligus museurkeun bitcoin.

hacker salempang $30.95 juta ti dompét tether. on Nopémber 19, salaku hasil tina serangan hacker, 30,950,010 Ushdt ($30.95 juta) anu dipaling ti Khazanah tether dompét. Pamaké dituduh pamekar tina panipuan komo ngusulkeun boycotting parusahaan.

Teuas SegWit2x garpu ieu dibolaykeun. on Nopémber 8, diantisipasi SegWit2x garpu teuas ieu dibolaykeun. Pamekar ngécéskeun yén maranéhna geus teu junun ngahontal hiji konsensus dina ukuran block kanaékan. on Désémber 28, nu garpu teuas ieu pamustunganana dibuka.

Coinbase kapaksa nyadiakeun pamaké’ data ka Service internal Pajeg AS (IRS). bursa ieu maréntahkeun nyadiakeun pamaké’ data kanggo kadua kalina, kaasup ngaran, kaping kalahiran, alamat, sarta informasi ngeunaan aktivitas jalma pamaké anu meuli, dijual, ditransfer atanapi nampi bitcoins dina kaleuwihan $20,000 salila periode ti 2013 ka 2015.

Investor dituduh proyek Tezos tina panipuan. Sakali Andrew Baker diajar ngeunaan disagreements internal antara manajer proyék of Tezos, anjeunna mingpin grup investor, nu Filed a gugatan kelas-aksi ngalawan pausahaan tur sababaraha organisasi nu patali.

Cina rubuh pasar cryptocurrency. Dina awal September, otoritas Cina ngalarang ICO, Cicing turun séntral crypto, sarta nungtut ICOs balik duit investor maranéhna. warta anu disababkeun runtuhna harga sagala cryptocurrencies utama ku 8-15%. Dina sababaraha poé, kumaha oge, pasar pulih.

garpu teuas Bitcoin urang, Bitcoin{}kas, kajadian. Teuas garpu lumangsung dina bulan Agustus 1. Salaku hasilna, nu blockchain Bitcoin ieu dibagi jadi dua ranté sarta asset digital anyar, Bitcoin Cash, mucunghul. Ayeuna eta trades handapeun ticker BCC atanapi BCH.

Bursa BTC-e indit offline. dina tanggal 25, bursa panggedena BTC-e dieureunkeun gawe. dina tanggal 31, btc-e.com pamaké dilaporkeun dina bitcointalk forum anu agén FBI sempet nyita sagala BTC-e parabot di puseur data. dina tanggal 28, domain ieu diblokir.

Éter instan murag kana $0.1. on June 22, sakali salah sahiji padagang dipasang nu menta mun ngajual sababaraha juta dollar patut éter, mata digital dumadakan turun ka $0.1 dina bursa GDAX.

Charlie Lee ditinggalkeun Coinbase. on June 11, Diréktur Téknik di Coinbase, Charlie Lee, pasrah ti jabatanna konsentrasi dina ngembangkeun Litecoin. Ti saprak éta, Litecoin geus jadi salah sahiji koin pang populerna. Numutkeun Coinmarketcap, kiwari waragad Litecoin $236.

Vitalik Buterin patepung jeung Vladimir Putin. Salaku bagian ti St. Petersburg Forum Ékonomi dilaksanakeun dina bulan Juni 4, Presiden Vladimir Putin kungsi rapat ringkes jeung pangadeg nu Ethereum Vitalik Buterin. Aranjeunna dikaitkeun kamungkinan ngagunakeun téhnologi blockchain di Rusia. Présidén dirojong pamanggih ngadegkeun kontak bisnis kalawan mitra poténsi Rusia.

Tim Draper pikeun kahiji kalina milu dina ICO. Billionaire jeung investor venture kawentar, Tim Draper, nyandak bagian dina proyék ICO, Tezos, nu ieu dianggap alternatif pikeun Ethereum. Ku cara eta, Draper hayang diterangkeun ku conto na wanti investor séjén pikeun ngarojong tokens nu bisa ngarobah dunya.

éter ngaleuwihan $100. dina bulan Méi 5, éter, kadua cryptocurrency ku dimodalan, pikeun kahiji kalina dina sajarah ngahontal tanda tina $100. Numutkeun Coinmarketcap, waragad kiwari éter $951.

Kahiji ilmiah jurnal blockchain mucunghul di Amérika Serikat. dina April 14, jurnal Ledger dijieun ku profesor di Universitas Pittsburgh, Chris Wilmer, diadegkeun di Amérika Serikat. Isu mimiti Ledger dirilis dina bulan Maret tina 2017. The kolom sentral nya ékonomi, ngabiayaan, hukum, matematika, cryptocurrencies, sarta blockchain.

Jepang beunang Mayar ku cryptocurrency. Hukum nu dijieun cryptocurrencies hiji mata uang légal diasupkeun kana gaya on April 1. inovasi ieu disederhanakeun transaksi teu ukur antara individu tapi ogé antara entitas légal. Banks kungsi kasempetan pikeun ngamimitian sistem anyar tina padumukan jeung meuli usaha IT.

Bitcoin ngahontal $1,168 dina Exchange Bitstamp. on Pébruari 23, Bitcoin deui lulus milestone psikologis $1,000. Laju ieu nempo di bursa nu Bitstamp.

Acara penting tina 2017 dina Komunitas Crypto

tulisan patali: