bursa saham nasional Thailand urang ngajalankeun blockchain pasar waragad

bursa saham nasional Thailand urang geus meluncurkan blockchain-Powered crowdfunding pasaran anyar.

Ladenan anyar migunakeun blockchain ngaktipkeun peer-to-peer dagang dina upaya pikeun mantuan startups ngakses ibukota anyar ti investor, kaasup jalma dicokot tina modal venture jeung alam investor institusional.

Set resmina ngajalankeun “hirup” platform jeung téhnologi blockchain tumuwuh
startups

Bangkok, Mei 4, 2018 – “hirup” – nu Thailand crowdfunding platform munggaran pikeun
startups sarta UKM dikembangkeun ku The Bursa Saham di Thailand (Romadhon) kalayan rojongan
ti séktor publik jeung swasta – geus sacara resmi dibuka ku dalapan
usaha sasaran tina sagala rupa sektor kayaning aplikasi mobile, nu meuli
produk jeung alat médis, mun gabung bari nyababkeun leuwih 50 pausahaan pikeun
nuturkeun jas Ditengah tumuwuh minat ti investor.

Set Présidén Kesara Manchusree ngomong yén Romadhon geus ngadegkeun Live fin Corp
Co., Ltd. ngabogaan 99.99 persén saham dicekel ku Romadhon, mun beroperasi crowdfunding a
platform anu nyadiakeun Leuwih deui-counter (OTC) jasa dagang keur startups
sarta UKM ngakses waragad Ibukota. “hirup” platform geus maju jeung
pamakéan téknologi blockchain salaku hiji infrastruktur keur usaha milu
rék dilegakeun tur neangan disambungkeun jeung alliances hareup.

“Romadhon ditangtukeun nawarkeun kasempetan tumuwuh ngaliwatan kreasi a
ékosistem ngamimitian lengkep, inclusively ti atikan manajemen bisnis
pikeun ngamimitian tur UKM pangusaha, mun bantuan dina ngahubungkeun jeung
investor institusional na accredited. “hirup” platform bakal mékanisme konci
pikeun mantuan ngajalankeun maju pertumbuhan Thailand urang hususna sangkan startups sarta UKM ka
gaduh leuwih aksés finansial ngaliwatan crowdfunding. Usaha tiasa ngagunakeun hirup
ngamajukeun ka grup target lega bari maké partnership rék dilegakeun customer
dasar. Salaku tambahan, platform ieu ogé nawarkeun kasempetan pikeun investor, duanana
individu jeung perusahaan, anu mumpuni ku jaminan na Exchange
komisi (detik) peraturan, pikeun milih pikeun investasi di bisnis pikaresep maranéhna
kalawan poténsi pertumbuhan,” ditambahkeun Kesara.

Usaha bisa mumpuni pikeun gabung “hirup”, geus bisa pausahaan didaptarkeun di
Thailand, anu pendiri jeung executives mawa euweuh rékaman kriminal jeung keuangan
Inok pernyataan anu dilakukeun ku auditors Certified. Dina raraga ngumpulkeun leuwih THB
20 juta, hiji bisnis layak kedah nampilkeun rékaman ibukota saméméhna
raising tina sahanteuna THB 5 juta, atanapi jadi endorsed ku sponsor hiji. pikeun fundraising
tina leuwih THB 100 juta, éta pernyataan finansial diaudit ku detik-Certified
auditors kudu dibere.

Aya opat rupa investor pikeun platform ieu, diwangun ku 1)
investor institusional, 2) ibukota venture, 3) Ibukota venture perusahaan tur 4)
investor husus kalawan panghasilan taunan teu kurang ti THB 4 juta atawa kalayan digabungkeun
aset patut teu kurang ti THB 50 juta, sarta sahanteuna hiji taun investasi
pangalaman.

inpo leuwih: live-mkt.com

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *