menteri keuangan Thailand urang: Pamaréntah moal larangan dagang cryptocurrency

Pamarentah Thailand moal larangan dagang cryptocurrency, nyebutkeun Menteri Keuangan Apisak Tantivorawong, tapi hiji kerangka pangaturan pikeun ngatur currencies digital bakal dilakukeun leuwih jelas dina sabulan.

Sanggeus sawala panganyarna, agénsi patali sapuk yén régulator moal bisa ngeureunkeun pamakéan currencies maya tapi kudu ngatur tur kadalikeun aranjeunna dina ragam luyu, Bapak Apisak ceuk dina kamari urang “Thailand Takeoff 2018” seminar hosted ku Post Dinten.

Bank sentral, detik, Kamentrian Keuangan sarta Anti Duit Kantor Laundering (Amlo) geus sapuk pikeun nyetel panel digawé tasked kalawan tempo ukuran potensial pikeun ngatur currencies digital.

Hiji sumber di Departemen Keuangan ceuk panel digawé baris geura-giru iklas turun hiji kerangka pangaturan pikeun koin digital.

Régulasi cryptocurrencies penah kasusah alatan euweuh konsensus aya dina amalan pangaturan pangalusna, sumber nyebatkeun.


nu ngarang: Richard Abermann


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *