rencana telegram ICO

rencana telegram ICO

Telegram ngarencanakeun multi-miliar dollar ICO keur obrolan cryptocurrency

Énkripsi olahtalatah ngamimitian telegram ngarencanakeun pikeun ngjalankeun platform blockchain sorangan sarta cryptocurrency pituin, powering pangmayaran on obrolan aplikasi sarta saluareun. Numutkeun sababaraha sumber nu geus diucapkeun ka TechCrunch, éta "telegram Buka Network" (ton) bakal anyar, 'Generasi katilu' blockchain kalawan kamampuhan punjul, sanggeus Bitcoin na, engké, Ethereum diaspal jalan.

peluncuran éta bakal dibiayaan ku hiji mimiti koin maturan pisan, kalawan forthcoming pre-jualan swasta ranging kana ratusan juta, berpotensi sahingga salah sahiji ICOs pangbadagna pikeun titimangsa. Paménta anu disetir ku kanyataan yén tinimbang ICO datang ti ngamimitian seger, Telegram nyaéta platform olahtalatah well-ngadegkeun dipaké di sakuliah dunya.

Nganut hiji cryptocurrency homegrown bisa masihan Sistim mayar pisan kamerdikaan telegram urang tina sagala pamaréntah atawa bank - hal Co-pangadeg sarta CEO Pavel Durov dipikanyaho covet sanggeus investor ngambil alih parusahaan panungtungan na, jaringan sosial Rusia VK. Durov teu direspon jeung sababaraha usaha TechCrunch urang ngahubungan anjeunna ngeunaan carita.

Potensi pikeun cryptocurrency jero hiji aplikasi olahtalatah lega diadopsi nya pisan.

Kalawan bayaran cryptocurrency Powered jero telegram, pamaké bisa jalan gede waragad pamayaran lamun ngirim dana sakuliah wates internasional, mindahkeun sums duit pribadi berkat enkripsi aplikasi urang, nganteurkeun micropayments nu bakal mayar teuing luhur waragad kartu kiridit, sarta beuki. Telegram geus saluran komunikasi de facto keur komunitas cryptocurrency global, nyieun imah alam ka koin na Blockchain sorangan.

Jual ton cryptocurrency

Telegram anu dipikaharti bisa tempo raising saloba $500 juta dina diobral pre-ICO di hiji poténsi total nilai token dina lingkup $3 milyar mun $5 milyar. Sanajan, Pekuncén jelema bisa ngarobah méméh ICO, nu bisa datangna pas Maret. Pekuncén jalma bakal nyieun kamungkinan nu crypto swasta pangbadagna ngangkat to date sanggeus Tezos, nu diangkat leuwih $230 juta dina bulan Juli.

A pre-diobral dina ICO mangrupakeun cap minimum dina Investasi (sakapeung kalayan diskon) pikeun narik investor badag ('Paus') saméméh hiji diobral token lega mun investor ritel. umum, fase ritel tina hiji ICO condong ngangkat kirang kusabab aya buntut panjang jalma investasi sums leutik. Tapi hareupeun-loading teh ICO jeung investasi institusional inspires kapercayaan keur investor ritel.

Maranéhanana investor pre-diobral bisa jadi diperlukeun pikeun nempatkeun minimum Toko-di sahiji $20 juta lamun maranéhna geus luar tina bunderan jero Durov urang. Sumber nyebutkeun yén ICO ngabutuhkeun alat tukeur Fiat nyata kawas dollar AS pikeun Toko-di, moal Bitcoin atanapi éter salaku batur ICOs kudu tanggal.

Top-nagara golongan firms investasi institusional geus dikedalkeun interest, tapi Durov disebut jadi waspada tina narima tunai maranéhna. Hiji teguh dikabarkan geus kadorong pikeun alokasi pre-diobral téh Mail.Ru Grup (baheulana DST), diadegkeun ku emigre Rusia Yuri Milner. A spokesperson pikeun DST henteu ngawalon panalungtikan urang ngeunaan carita. Lucuna, Mail.Ru Grup mangrupa dana nu réngsé nepi meuli parusahaan panungtungan Durov urang VK.

Ngarti telegram Buka Network

gagasan Durov urang téh pikeun ngjalankeun hiji blockchain sagemblengna anyar, ngagunakeun telegram urang 180 pamaké juta salaku suluh rokét ngawasa maju kana nyoko mainstream kaluar cryptocurrency jeung nyieun telegram, éféktif, a kingmaker of cryptocurrencies séjén, kusabab skala na aya.

Numutkeun kertas bodas telegram urang nu TechCrunch boga review porsi tina, cryptocurrency na bakal disebut "gram" na berpotensi mangtaun nyoko mainstream saharita ku keur dihijikeun ka telegram urang obrolan aplikasi.

Sumber nyebutkeun Durov geus mutuskeun pikeun ngagabungkeun duanana mangrupa infrastruktur terpusat na desentralisasi, saprak jaringan sagemblengna desentralisasi teu skala sakumaha gancang sakumaha salah nu boga sababaraha unsur centralization, ku kituna naha telegram perlu sorangan blockchain sorangan.

Pindah ka platform blockchain desentralisasi bisa maéhan dua manuk kalawan hiji batu keur telegram. Kitu ogé nyieun hiji ékonomi cryptocurrency full-ditiup jero aplikasi nu, eta oge bakal ngawates deui ngalawan serangan jeung tuduhan bangsa-nagara kayaning Iran, dimana ayeuna akun pikeun 40% patalimarga internét Iran tapi ieu samentara diblokir antarana protes nasional ngalawan pamaréntah.

Telegram geus maénkeun hipu balancing pulitik polah coba mun jeung ngaropéa pamaké na di nagara, shutting handap sababaraha saluran pikeun nelepon pikeun downfall tina pamaréntah, bari tetep batur buka.

WeChat Tapi Jeung Crypto

kalawan ton, Telegram boga tujuan pikeun ngamekarkeun basis cryptocurrency utiliti Akın mun WeChat, nu geus blossomed kana leuwih ti obrolan aplikasi tur tindakan minangka mékanisme pembayaran standar pikeun loba di Cina.

Bari pangmayaran bisa dijieun kacida gancangna dina WeChat pikeun rupa-rupa layanan, Sistim tetep pisan terpusat. A platform desentralisasi kayaning ton bisa nawiskeun langkung aman tur resilience.

Sumber disebutkeun yen telegram ngarencanakeun pikeun ngidinan pamaké pikeun nahan mata uang mata uang jeung Fiat duanana telegram di hiji dompét forthcoming.

Aya oge ékosistem pamekar aya telegram geus diwangun nepi sabudeureun eta, dimana bot na jasa nu ditawarkeun ku pamekar ti pihak katilu. deui, didieu ton bisa, dina tiori, underly sagalana pamekar a brings kana telegram.

jero ton

Dijero 132 Kaca kertas bodas, Telegram geus outlined rencana opat-tahap:

"Ton Services" bakal platform keur jasa pihak-pihak nanaon nu nu nyandak smartphone kawas interfaces ramah keur aktip desentralisasi jeung kontrak pinter.

"Ton DNS" nyaéta layanan pikeun assigning ngaran manusa-bisa dibaca jeung rekening, jasa kontrak pinter jeung titik jaringan. Kalawan ton DNS, ngakses jasa desentralisasi bisa jadi kawas "nempo ramatloka dina World Wide Web."

"Pangmayaran ton" nyaéta platform keur micropayments na jaringan channel micropayment. Ieu boga tujuan pikeun dipaké pikeun "instan kaluar-ranté Mindahkeun nilai antara pamaké bot na jasa lianna". Safeguards diwangun kana sistem nu dirancang pikeun mastikeun yén mindahkeun ieu "nu jadi aman sakumaha transaksi dina ranté".

The "Ton Blockchain" bakal diwangun ku ranté master na 2-ka-nu-kakuatan-of-92 blockchains ngalengkepan. aspék paling kasohor nyaeta yén nagara éta bakal boga hiji "Taya Wates Sharding paradigma" pikeun ngahontal scalability. kituna, blockchains ton Tujuan ka bisa "otomatis dibeulah sarta ngagabung pikeun nampung parobahan beban". Ieu bakal hartosna blok anyar nu dihasilkeun gancang sarta "henteuna antrian panjang mantuan tetep waragad urus low, malah lamun sababaraha layanan ngagunakeun platform nu jadi massively populér ".

Ieu ogé bakal diwangun ku "saharita Hypercube Routing" dirancang sangkan blockchain nu bisa mertahankeun speed luhur malah jadi tumuwuh. Buktina miboga pendekatan stake bakal ngahontal konsensus ngaliwatan hiji variasi tina protokol 'Bizantium Sesar toleran', deui ngaronjatkeun kagancangan jeung efisiensi. Sarta eta oge baris ngagunakeun 2-D Ledgers disebarkeun. Ieu ngandung harti ton nu bisa tumuwuh blok valid anyar dina luhureun sagala blok nya éta kabuktian jadi lepat ulah sagala forks perlu. Istilah sanésna, Ton boga tujuan pikeun jadi 'timer penyembuhan'.

Ton urang blockchain generasi katilu bakal dumasar kana hiji 'bukti stake' dinamis diamankeun ku sababaraha pihak ku gelar luhur ti toleransi sesar. Ieu ogé bakal nanganan neundeun ID, pangmayaran jeung kontrak pinter. janten, tinimbang gumantung bukti gawé pikeun nyieun mata uang na, Telegram bakal ngandelkeun hiji anyar, kirang cara-hogging énergi cryptocurrency pertambangan ti padika Bitcoin aslina.

ngaku téh nya éta bakal sanggup jumlah vastly punjul tina transaksi, kira-kira 1 juta per detik. Istilah sanésna, sarupa jeung nu ambisi tina proyék Polkadot kaluar Berlin - tapi migunakeun basa dipasang di 180 juta jalma. Hal ieu ngajadikeun eta hiji 'interchain' kalawan disebut 'sharding dinamis'.

ngajaga Control

Kertas bodas ogé ngajadikeun jelas yen opat persén supply gram (200 juta gram) bakal ditangtayungan pikeun tim ngembangkeun telegram urang ku jaman vesting opat taun. Telegram ogé ngarencanakeun pikeun ngaropéa "sahanteuna 52 persen "tina sakabéh suplai tina cryptocurrency gram ngajaga tina dagang spekulatif jeung mertahankeun kalenturan. Sésana 44 persen bakal dijual di duanana dijual umum jeung swasta.

mata uang nu bakal dibéréndélkeun di séntral éksternal sarta dipaké di jero telegram aplikasi.

Timing saarah, kuartal kahiji taun ieu bakal ningali peluncuran tina telegram kaluar aman ID, dituturkeun ku hiji MVP of ton. Peluncuran tina Wallet telegram ieu kadaptar pikeun Q4 2018, tur kreasi ékonomi dumasar-ton bisa ngajalankeun di Q1 2019. Sesa Layanan ton bakal nuturkeun di Q2 2019.

Sababaraha di komunitas crypto tetep skeptis of ton. "Kuring ngan pikir ieu jalan CEO ngeunaan monetizing telegram, dasarna,"Nyebutkeun Jackson Palmer, pangadeg cryptocurrency mimiti Dogecoin.


rencana telegram ICO


Hiji sumber techcrunch.com