TD Ameritrade ieu promosi Bitcoin Blockchain

TD Ameritrade dipelak hiji bandéra ASCII – anu mangrupa, imprinted hiji iklan – on blockchain Bitcoin urang baheula bulan ieu.

The calo online ngumumkeun yén nagara éta dikirimkeun 68 transaksi Bitcoin nyieun bendera digital kalawan logo na dina blockchain Bitcoin.

Alatan sipat blockchain nu, bendera ieu kiwari salamina dilestarikan dina ledger nu cryptocurrency urang.

“Urang sunda nyungsi cara anyar ngagunakeun téhnologi munculna. Sangkan mutuskeun mun boga fun saeutik sarta melak bendera urang. Oké – téhnisna, urang study eta,” calo ceuk.

“Simkuring reueus janten bagian tina eta. salilana,” calo nu wrote.

 

2 comments

  1. I just got done eating a platter of spaghetti before visiting your site. It sure makes the full feeling all that much better.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *