Henteu sakabéh panambang baris salamet teh bitcoin ngurangan ongkos

Sabaraha kedah bitcoin ongkos supaya pertambangan deui janten nguntungkeun?

A 70% serelek dina harga bitcoin ti tengah Désémber praktis ngurangan Profitability of pertambangan. Kalawan tingkat harga dinten ieu, ragrag ka minimum $ 6,048, mung panambang panggedéna bisa cicing ngambang. Tapi analisis Bloomberg nunjukeun yen sanajan diantara pamaén utama teu sadayana tiasa salamet.

Dinten, 67% tina tambang-énergi anu ngumpul di leungeun opat pools: BTC.com, AntPool, SlushPool na BTC.top. Tapi analis Bloomberg Tim Kulpan negeskeun: “Mun anjeun teu perusahaan nu manages pamasangan pertambangan nu panggancangna dibeuli di harga borongan, lajeng paling dipikaresep anjeun kaleungitan duit.” gugah Désémber urang ngaronjat pasar pertambangan ku 40%, nu ngarah ka saimbangna sistem: nurutkeun Blockchain.info, tadina 51% harder nimba blok.

salamet anu bitcoin ngurangan ongkos

Geus dipelak duanana pajeulitna itungan jeung jumlah énergi dihakan. Mun bitcoin dieureunkeun dina 50 poé pindah rata-rata $ 13,200, lajeng ku pajeulitna arus jeung Jumlah hashes, nu panambang rata jeung alat-alat alus bakal nampa $ 80 per minggu (tapi heubeul parabot, handap untung). Sanajan, malah nu pamasangan bitcoin-pertambangan paling canggih ulah ngajaga ngalawan résiko dana kaleungitan, lamun harga pakait sharply, sarta panambang bakalan di jaringan nu: nu panambang sangsara karugian dimimitian dina hiji titik harga $ 6,800.

Lamun harga teu naek, mangka panambang rata bakal leungit $ 3 per minggu. pools pertambangan, kayaning AntPool, tiasa tetep di wewengkon positif, tapi untung maranéhna bakal 90% leuwih handap sareng rata pindah 50-hari $ 13,200.

Tim Kulpan dimodelkeun hijina, dina pamadegan na, kaayaan, nu pertambangan deui baris jadi nguntungkeun: tumuwuhna bitcoin jeung sékrési wajib bagian tina panambang ti game dina raraga ngurangan kompetisi. analis nyaeta yakin yén pamilon sadayana dinten ieu moal tiasa ulah karugian: boh batur bakal ngosongkeun “éta kapal pertambangan” ti beurat na, atawa dulur bakal ngalelepkeun.

awan Pertambangan

Mun anjeun anu jalma pribadi jeung rék pertambangan Bitcoin jeung nu lianna Cryptocurrency, leuwih sae pikeun ngalakukeun éta ngaliwatan Awan Pertambangan, mayar duit spesialis sarta ngarasakeun mangpaat eta pausahaan badag meunang. Di dieu luhur 3 pausahaan pikeun Awan Pertambangan: Hashflare, IQMining atawa Genesis Pertambangan


nu ngarang: Richard Abermann


Prospek of Pertambangan di 2018

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *