Mentri Keuangan Koréa Kidul: Crypto ngancam System Fiat

Mentri Keuangan Koréa Kidul dipikawanoh crypto salaku anceman ka sistem Fiat tradisional.

Kim Yong-jin, Timbalan Mentri Koréa Kidul ngeunaan Stratégi na Keuangan, commented minggu ieu salila konferensi finansial di Seoul:

"Cryptocurrencies kawas Bitcoin… nu dipimpin hiji investasi sarta gelembung spekulatif saméméhna taun, gaduh stabilized sarta ngarah boh otoritas jeung investor ditaroskeun pondasi sistem Fiat. Bank sentral kudu mertimbangkeun mecenghulna metode pamayaran alternatif kayaning cryptocurrencies salaku anceman ka ayana sistem Fiat tradisional. "

 

2 comments

  1. You could certainly see your skills in the work you write. The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *